Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dveri i Obraz izbaceni sa Filozofskog fakulteta BU :)  (Pročitano 5053 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Sistem im je najveci fan...taj redovno cita te E novine...mozda je i jedini koji ih cita  Smile

сад си ме најгоре увредио Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Samsung 111111
Citat
Дакле овако. Људи уредно пријаве трибину и поставе плакате, неколико дана унапред. Трибина је била дозвољена а тема трибине није имала везе са политиком или идеологијом. Упада група људи који спречавају одређене људе да говоре, јер се тим хулиганима не допада идеолошка опредељеност дотичних. Па се на крају они коју су спречени да говоре проглашавају онима којима је мозак на племенском нивоу, а не онима који би да забрањују говоре других јер су ти "десница"?

Bravo care
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Ok, reci mi sta uopste kvalifikuje nekog iz patriotske organizacije (u najpozitivnijem smislu) da prica o GMO hrani?
Kao sto sam rekao o tome trebaju da pricaju referenti naucnici, strucnjaci iz te i srodne branse.
To pitanje nije primarno politicko, ni porodicno, nacionalno.

Kod nas se svako pita o svacemu.

Starjesina je primitivan naziv za neku savremenu organizaciju. Ne vjerujem da neka organizacija u spektru mojih interesovanja ima takvu titulu.
To je staromodan sistem sefovanja - samo autoritet i hijerarhija. U savremenim organizacijama cak i nadredjeni su "serviseri" imaju jasno definisanu ulogu, nadleznost i repertoar djelovanja.
Starjesina mi djeluje arhaicno - kao faraon, bogotac, alfaIomega i svaka organizacija sa tim zvanjem bi mi djelovala neozbiljno.

Sa takvom pozadinom, nestrucnom, neozbiljnom - ja ne vidim zasto je tim organizacijama uopste i preporuceno da izlazu na datoj temi. Sta ih kvalifikuje.
Zasto ne dovedemo muzicare, fudbalere, masinske inzijere i arhitekte da pricaju protiv GMO hrane jer.."svako ima pravo da izlaze, fasisticki je zabranjivati".

« Poslednja izmena: 13. Dec 2013, 15:23:39 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1113
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Ok, reci mi sta uopste kvalifikuje nekog iz patriotske organizacije (u najpozitivnijem smislu) da prica o GMO hrani?

А што не би могли да говоре? Нико не спречава левичаре или чак комунисте да организују или присуствују таквим трибинама. Проблем је што они то не раде. Напомињем да људима из Двери није забрањено да говоре јер су нестручни, већ зато што су "десничари". Из тога следи да неко нема права да говори јер је "десничар". Погледај поново почетни пост.

Kao sto sam rekao o tome trebaju da pricaju referenti naucnici, strucnjaci iz te i srodne branse.

Да ли си гледао плакат за ту трибину? Већина учесника трибине су управо били научници и стручњаци, док су ови из Двери једни од организатора те трибине.

Starjesina je primitivan naziv za neku savremenu organizaciju. Ne vjerujem da neka organizacija u spektru mojih interesovanja ima takvu titulu.

Пошто се теби не свиђа назив његове страначке титуле, дакле нема право да говори на скупу који нема везе са промоцијом те странке?

Да поновимо:

Питање ГМО је општедруштвено питање и здравље народа је између осталог национално питање. Људи имају права на избор тога шта ће да једу и контраверзна тема попут ГМО која задире у колективно здравље људи је ствар која се тиче и нације. Дакле, поред стручњака и други људи имају право да расправљају о стварима које се тичу лично њих и њиховог здравља.

Можеш и ти да организујеш сличну трибину, нико те не спречава. Али замисли да те ја спречавам да говориш, јер ми се не свиђају твоји политички ставови и још плус тебе назовем "примитивцем"? Па зар то није безобразлук и тоталитарно понашање.

Још је Орвел рекао да када фашизам дође у наше доба, доћи ће под именом антифашизма.
« Poslednja izmena: 13. Dec 2013, 15:50:11 od ganderoleg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Taj filozofski fakultet i plato ispred njega sam uvek smatrao jazbinom i plodnim tlom za sve izgubljene slučajeve. Tamo šta sve možeš da nađeš,i to istvoremeno... to ne možeš nigde.

Tu na platou im redovno bleje i bivši diplomci  Smile - ekipa od petoro pijandura i narkomana koji žive na pivu,a nužde vrše po ćoškovima platoa. Neretko se i darkeri i hipici karaju na onim klupama pored Njegoša. Nema veze što su im ideologije (ako se to može nazvati ideologijom  Smile ) nebo i zemlja. Njima lepo.

Sve u svemu,njima je tamo uvek do jaja. Nikad im ne manjka ludaka i društvanceta.

P.S. A tu je i mačka Ljubica iz bivše knižare Plato,da im pravi društvo u kasnim satima. Ako je dosad nisu prodali za gandžu ili ispekli.
« Poslednja izmena: 13. Dec 2013, 16:45:06 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
LG Frizider
Jos leti kad se izbaci basta mora da je zesce treumaticno Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Nema tamo bašta leti. Ometale bi okupljanja i varenja vutre. A ti sa filozofskog to ne vole.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
LG Frizider
A sta je ovo koji kurac? Povrtnjak?

« Poslednja izmena: 13. Dec 2013, 17:26:57 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
A da,bio je taj deo ispod same zgrade. Ali ovaj drugi krak nije bio ovog leta,ja mislim.

A i drže se samo tog donjeg dela,na gornji ne zalaze. Nije fora da sede u baštama dok im se kolege heftaju na klupi pored,jbg. Protivno je načelima Marksizma.

Uostalom,što me pitaš uopšte ako znaš i sam?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Chrome 31.0.1650.63

Још је Орвел рекао да када фашизам дође у наше доба, доћи ће под именом антифашизма.

Pa znas valjda da su Dveri i Obraz na granici izmedju nacionalizma (pozitivnog) i nacizma(desnica/ultradesnica). Ako nista "slikani su sa" nacistima, huliganima, skinhedsima i slicnim militantnim slojevima.
Cesto su se oglasavali i nastupali u istom kontekstu.

Nemam nista protiv desnice. Al kad mirise na ultru..

Evropska bastina (tj. i svaki covjek koji zna sta je II svj. rat) je alergican na miris nacizma.

Sami su trebali da se odreknu svakog tog koji mirise na nacizam i koji im kvari imidz i autoritet u drustvu.

Al to je logika "ako si s nama dobar si" nije bitno kakav si. I ako si protiv GMO (zajednickog neprijatelja) dobar si.

Zar takvo ponasanje uliva povjerenje?

Apropo "starjesina"..
Na osnovu tog naziva, ajd nek ne bude "primitivno"... vidim da ta organizacija nema neku posebnu strukturu i da je sastavljana uspomoc stapa, kanapa i eto dobre namjere.

Inace i ja mislim da je GMO veliko sranje i da treba pruziti otpor i obrazovati narod.
Al ne vidim da treba slusati bas svakog ko prica protiv toga, jer se mora imati i neke tezine i autoriteta.

Питање ГМО је општедруштвено питање и здравље народа је између осталог национално питање. Људи имају права на избор тога шта ће да једу и контраверзна тема попут ГМО која задире у колективно здравље људи је ствар која се тиче и нације. Дакле, поред стручњака и други људи имају право да расправљају о стварима које се тичу лично њих и њиховог здравља.

Pitanje GMO je pitanje za Institut za Higijenu, .. Ispravnost Namirnica... i slicno. Koje mi imamo.

i to je prva linija dejstva.

U civilizovanim zemljama se to tako rjesava.

Nema potrebe da se siri kontekst i da se po obicaju prica o "zlu sa zapada", "zdravlju nacije""porodicnim vrijednostima".. itd.

To su sve pompezni promasaji. Mozda i dobronamjerni. Mada poznavajuci pomenute organizacije i dobronamjernost je osujecena losim imidzom.

Kod nas sve mora ostrasceno a neprecizno. I mladi filozofi to nisu dozvolili.
« Poslednja izmena: 13. Dec 2013, 17:39:33 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.