Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 [Sve]
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dve devojke izbole muškarca ispred palate pravde (video)  (Pročitano 2960 puta)
23. Sep 2010, 14:50:42
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.62
mob
Apple 15
DVE DEVOJKE IZBOLE MUŠKARCA ISPRED PALATE PRAVDE (VIDEO)
(10)    Četvrtak, 23. Septembar, 2010.| Autor:

BEOGRAD  - Dve devojke od oko 25 godina izbole su nožem muškarca starosti oko 50 godina ispred Palate pravde, javlja Studio B. Razlog napada nije poznat.

Muškarac je kolima hitne pomoći prevežen u Ugrentni centar. Prema prvim saznanjima ima četiri ubodne radne.

Policija je uhapsila dve devojke.

Navodi se da su devojke bolesne od neizlečivih bolesti. Istraga je u toku.

Kako navodi agencija Tanjug, koja se poziva na  Informativnu službu MUP-a Srbije,  dve devojke su danas napale nožem muškarca ispred Palate pravde u Beogradu i zadale mu više rana u predelu stomaka.

Napad se dogodio u 10.50 sati, a povređeni čovek se nalazi na odeljenju za reanimaciju Urgentnog centra, istakli su u Informativnoj službi MUP-a Srbije.

Povređeni muškarac je starosti između 40 i 50 godina, a zadobio je rane u grudi, stomak i u ruku, rekla je portparol Hitne pomoći dr Nada Macura.

Portparol Kliničkog centra Srbije Drago Jovanović rekao je da se povređeni muškarac trenutno nalazi u operacionoj sali.

Kako saznaje Radio-televizija Srbije od očevidaca, neposredan razlog za napad moglo bi biti suđenje, jer je pre nekoliko meseci jedan vozač kolima pregazio rođaka devojaka koje su ga napale.

Jedna devojka se nalazi u pritvoru u Palati pravde, dok je druga odvezena kolima Hitne pomoći, uz pratnju policije, jer se požalila da joj je pozlilo, prenela je RTS.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
ah, vigilante justice Smiley
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy IIs
Beogradzani...
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Citat
Pokušaj ubistva optuženog za saobraćajnu nesreću
Izboden nožem i makazama ispred Palate pravde
N. Šević - T.Marković-Subota | 23. 09. 2010. - 20:00h | Foto: V. Lalić | Komentara: 0

Beograd - Monja Valok (38) i Kristina Novak (32) danas su na platou ispred Palate pravde izbole nožem i makazama Zorana Vasilijevića (37) nakon što je izašao iz sudnice u kojoj se protiv njega vodi postupak zbog udesa u kome je poginula Katarina Pavlović, Kristinina sestričina.
Monju Valok odvoze u Urgentni centar

Vasilijevića su Kristina, tetka stradale devojke, i njena prijateljica Monja, naoružane sa dva kuhinjska noža i velikim makazama, sačekale ispred zgrade Palate pravde. U momentu kada je Vasilijević izašao napolje, oko 10.40 sati, prišle su mu i pred brojnim očevicima nekoliko puta ga ubole u grudi i stomak.

- Prvo se jedna devojka, za koju sam posle čuo da se zove Monja, zatrčala ka njemu i nožem počela da ga bode u podlakticu i da rve se sa njim. U jednom momentu, on je, iako ranjen, uspeo da se odbrani. Oborio je Monju na pod i udario je u glavu, ali je tada reagovala druga devojka, ta Kristina. Prišla im je, držeći u jednoj ruci nož, a u drugoj makaze, i krvnički je počela da ubada čoveka u grudi i stomak - priča jedan očevidac. Drugi mladić, koji je takođe u tom momentu bio ispred Palate pravde, kaže da je začuo muškarca kako zapomaže na sav glas.

- Video sam čoveka u lokvi krvi i dve devojke koje ga ubadaju noževima. Pritrčao sam da ih razdvojim, ali je jedna tada uperila nož ka meni i ja sam uplašen ustuknuo. Nisam smeo da se pomerim - priča mladić.

Blic

Izgleda da su ipak ustašice

Vorloci
« Poslednja izmena: 23. Sep 2010, 21:29:12 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Isteruju pravdu pred palatom pravde  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.62
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Da ne grešim dušu ali prva pretpostavka je da se ovaj izbodeni izvukao podmićivanjem pa me ovo zaista ne čudi.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

create...destroy...enjoy!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2941
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia ????
Citat
Pokušaj ubistva optuženog za saobraćajnu nesreću
Izboden nožem i makazama ispred Palate pravde
N. Šević - T.Marković-Subota | 23. 09. 2010. - 20:00h | Foto: V. Lalić | Komentara: 0

Beograd - Monja Valok (38) i Kristina Novak (32) danas su na platou ispred Palate pravde izbole nožem i makazama Zorana Vasilijevića (37) nakon što je izašao iz sudnice u kojoj se protiv njega vodi postupak zbog udesa u kome je poginula Katarina Pavlović, Kristinina sestričina.
Monju Valok odvoze u Urgentni centar

Vasilijevića su Kristina, tetka stradale devojke, i njena prijateljica Monja, naoružane sa dva kuhinjska noža i velikim makazama, sačekale ispred zgrade Palate pravde. U momentu kada je Vasilijević izašao napolje, oko 10.40 sati, prišle su mu i pred brojnim očevicima nekoliko puta ga ubole u grudi i stomak.

- Prvo se jedna devojka, za koju sam posle čuo da se zove Monja, zatrčala ka njemu i nožem počela da ga bode u podlakticu i da rve se sa njim. U jednom momentu, on je, iako ranjen, uspeo da se odbrani. Oborio je Monju na pod i udario je u glavu, ali je tada reagovala druga devojka, ta Kristina. Prišla im je, držeći u jednoj ruci nož, a u drugoj makaze, i krvnički je počela da ubada čoveka u grudi i stomak - priča jedan očevidac. Drugi mladić, koji je takođe u tom momentu bio ispred Palate pravde, kaže da je začuo muškarca kako zapomaže na sav glas.

- Video sam čoveka u lokvi krvi i dve devojke koje ga ubadaju noževima. Pritrčao sam da ih razdvojim, ali je jedna tada uperila nož ka meni i ja sam uplašen ustuknuo. Nisam smeo da se pomerim - priča mladić.

Blic

Izgleda da su ipak ustašice

Vorloci

Mamu im ustasku, dosle da kolju po sred Beograda...
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Apple 15
Get a life... nije smesno..
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
@steva storyteller...  Smile

elem,nadam se da ce ih panduri posteno namlatiti,a sud posteno osuditi na sto duzu kaznu.jer cak i da je tacno to sto Kurir nagadja(a za to su,po obicaju,retke sanse...  Smile ) to im ne daje pravo da to rade.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 106
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Milena i Kitana Smile

Zalos' ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 [Sve]
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.