Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: DVD diskovi Problem, komp. ne cita, player cita!!!  (Pročitano 1727 puta)
23. Feb 2007, 23:05:32
Svakodnevni prolaznik

Rock n Roll

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 320
Zastava Obrenovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Samsung E900
Imam problem, imam gomilu koncerata, ali nijedan kompjuter ne moze da ih procita, ali bilo koji DVD Player ili kucni bioskop ili bilo sta sto pusta DVD- ove na TV normalno pusta koncerte.

Probao sam Region Killer - Nista, AnyDVD - Nista, ako jos neko ima pametnu ideju, a da to nije snimanje preko TV Karte, neka mi kaze.
IP sačuvana
social share
Rock 'n' Roll all night long
We will take it nice and smooth, nice and smooth, you know what i mean....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1489
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 
Nadjes nekoga ko ima dvd rekorder sa hardom. Lepo prekopiras na hard dvd rekordera a zatim izaberes neki od formata zavisi koje formate ponudi dvd rekorder. Nece svi dvd rekorderi dozvoliti da se dvd kopira na hard ali shocwave sigurno hoce proverio sam.
IP sačuvana
social share
Ja kroz selo idem za mnom vicu babe ev`e ide onaj sto zivi za dzabe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Rock n Roll

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 320
Zastava Obrenovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Samsung E900
Ali pazi, Kada se bilo koji od tih koncerata ubace u kompjuter, naglasavam da svi rade u nekom playeru, kompjuter uopste ne prepozna da ima disk u njemu, kao da sam zatvorio vratanca bez diska, cak nije ni kao prazan disk, kao da nema nicega!!

probacu Hvala,
ali bilo bi dobro da ne moram da se cimam.......
« Poslednja izmena: 23. Feb 2007, 23:35:18 od Sabbath Rade »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Rock n Roll

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 320
Zastava Obrenovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Samsung E900
Hvala!!

merged by Belgrade

Ako se jos neko necega seti, neka javi sva pomoc je od koristi
« Poslednja izmena: 24. Feb 2007, 09:46:56 od Belgrade »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1128
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
ako uopste ne prepoznaje dvd,meni se to desavalo,najverovatnije je od formata ili kako je rezano...desava mi se da mi komp zabode kad ubacim neki dvd u njega,a kad ubacim posle u dvd player radi sve ok...sto kaze tozijaner,prerezi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.