Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dva pritvorenika iz Gvantanama prebačena u Srbiju; Keri: Cenimo srpski gest  (Pročitano 25944 puta)
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows
Browser
Chrome 52.0.2743.116
mob
Samsung GT-S7580
Jeste, svi muslimani su šestoruki koljači sa sabljama.

Sto ne pozvaste ove iz Gvantanama da spavaju kod vas?

Pitanje Gvantanama je opet pitanje da li mi glumimo državu ili smo stvarno država. Nisu problem toliki dva zatvorenika iz Gvantanama, koliko sam skontao oni su tamo nepravedno bili, nisu čak ni osuđeni. Nego je meni najveća fora u ovome, jeste da mi postupamo humano, ali mi najveća fora što premijer opet tripuje da je ovo njegova država i da može da traži dva zatvorenika bez ikakvog dogovora sa institucijama. Znači, ne treba Jašar i ja da primamo zatvorenike, već ako premijer misli da je ovo normalno, onda on treba da ih primi u onu svoju garsonjeru. Još jednom se popišao po svemu i još jednom pokazao da je vođa. Ali i šlihtara.

Istinomer pisao već da se Nemačka mesecima spremala za primanje zatvorenika. Koliko smo se mi spremali? Toliko da niko sem premijera ništa nije znao.
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116

Onda izvolite otvorite vasa vrata Muslimanima nek vas kolju za koju godinu kada ste tako pametni. Sto ne pozvaste ove iz Gvantanama da spavaju kod vas?
nemoj to da radis. pa nisi toliko glup da tako odgovaras na ovo

Da možemo o nečemu da diskutujemo, pa aide. Nego sad ti Jašare reci kako bi zapalio Hrvatsku, ja dodam Bosnu i Burkinu Faso na listu i sad mi tripujemo da smo na forumu.

ili mozda imas neke lekove koje nisi popio?
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
mob
Samsung 111111
A vidim nemas nista protiv sto Srbiju posecuje na pr. Bajden cije su reci ove :

''Све Србе треба сместити у Наци-концентрационе логоре!''

''Требало би да кажемо да ће бити америчких жртава. Требало би да одемо у Београд и да извршимо окупацију земље у јапанско-немачком стилу.''

„Srbi su nepismeni, degenerici, silovatelji, ubice beba, kasapi i agresori“, na CNN-u, 1. 8. 1993. godine.„Krajnosti srpske bestijalnosti… silovanje Bosne i mahniti srpski fašizam iza njega… srpski varvarizmi“, govor u američkom Senatu, 3. 8. 1993. godine.

Ako ovo kopile moze da dodje u Srbiju, moze bilo ko.

IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ću te patošem

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2882
OS
Windows 7
Browser
Chrome 49.0.2623.112
mob
Nokia 33-10
Odnosno kako Radašin (5) zamišlja svet.  Smile

Dečače, vidi se da si se tek ispileo iz srednje škole pa ne znaš šta je ironija kao i da je ovo moje bilo upućeno bratu iz Amerike koji bi da čisti Evropu od muslimana  Smile

Ja sam na to vise puta skrenuo paznju Smiley
Postoje ljudi koji ovde otvoreno zastupaju nacizam ili podsticu neku versku ili medjunacionalnu netrpeljivost.

Ali to se tolerise a ne vidim sto ?!

Ja, i mnogi pored mene smo dobijali banove sto neko opsujemo i sl. .. a ljudi koji kazu da treba da se istrebe svi muslimani ili jebem li ga da se pobije ova ili ona nacija ne krse pravila foruma  Smile

Uz to budi receno, ovaj forum garantovano koriste/citaju ljudi raznih nacionalnosti ili vere (citaj bivsa Juga).

Ja sam uvek bio protiv fašizma i osuđivanja naroda i narodnosti, svuda ima govana i budala i takve treba isključivati, a ne osuđivati cele narode. Ali opet, i svako treba da štiti svoje vrednosti i kulturu, a ne da prima raznorazne dođoše da im menjaju zemlju.

Treba svaki narod da se vrati u svoju državu. Sve Srbe po belom svetu njihove vlade prvo da sabiju u sabirne logore pa avionima natrag u otadžbinu Smile
sto bas avionima? moze i u vagonima, potpalublju... kako tradicija nalaze

Tvoja i tradicija tvojih Evropskih EU/NATO fašista koji su vozali ljude u potpalublju iz afrike u ameriku.
Uz to budi receno, ovaj forum garantovano koriste/citaju ljudi raznih nacionalnosti ili vere (citaj bivsa Juga).

Pa, to. I da ne čitaju, opet je naša sramota.
Večito zatvaranje očiju onih koji uređuju forum.

Da možemo o nečemu da diskutujemo, pa aide. Nego sad ti Jašare reci kako bi zapalio Hrvatsku, ja dodam Bosnu i Burkinu Faso na listu i sad mi tripujemo da smo na forumu.

Na ovom forumu se nekada znao red. Bio je jedan otvoreni fašista i par žešćih nacionalista, ali nisu nikada odudarali pozivajući na raseljavanja, istrebljenja i slično.

Onda izvolite otvorite vasa vrata Muslimanima nek vas kolju za koju godinu kada ste tako pametni. Sto ne pozvaste ove iz Gvantanama da spavaju kod vas?

Te muslimane nam šalje amerika. Kad amerika prestane da pravi pizdarije i ostavi te narode da žive na miru, neće dolaziti ni kod nas, ni kod mađara ni u švabiju, švedsku, austriju, francusku...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116

Treba svaki narod da se vrati u svoju državu. Sve Srbe po belom svetu njihove vlade prvo da sabiju u sabirne logore pa avionima natrag u otadžbinu Smile
sto bas avionima? moze i u vagonima, potpalublju... kako tradicija nalaze

Tvoja i tradicija tvojih Evropskih EU/NATO fašista koji su vozali ljude u potpalublju iz afrike u ameriku.
na ta putovanja i ciljam radasine moj kao uobicajeni nacin nasilnog preseljenja. ironisem ko i ti
samo ne znam sto meni takve tradicije pripisujes
uostalom u zadnje vreme srbi su se masovno preseljavali vozilima na motore sa unutrasnjim sagorevanjem

Te muslimane nam šalje amerika. Kad amerika prestane da pravi pizdarije i ostavi te narode da žive na miru, neće dolaziti ni kod nas, ni kod mađara ni u švabiju, švedsku, austriju, francusku...
ne salje ih amerika. i bez rata bi oni dolazili. u toku 2015 koliko se secam tacno pola imigranata je bilo iz sirije. ajd da uzmemo da je tu i irak opet ostaju i oni iz irana pakistana.. ali ne stizu svi ni iz azije, koliko ih je iz afrike crnih crnaca.
problem je dublji i postojao bi i bez rata. doseljavanje je i pocelo pre ovih sranja sa sirijom. Zar se niko ne seca kad je krenulo sa mediteranskim grobljem utopljenika?
siromasne prenaseljene zemlje salju svoju decu evropljanima.

zahvalite bogu da se egipat jos drzi pod onom diktaturom. da tamo pritisak nezaposlene mladosti urusi drzavu potopili bi nas imigranti.

da nastane ozbiljno sranje u pakistanu.. neko cudo u iranu sa novom revolucijom
ajoj

tu je i alzir, da ne pominjemo crnu afriku, sahel koji se davi u pesku i ljudima
« Poslednja izmena: 14. Avg 2016, 23:40:45 od dabisha »
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ću te patošem

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2882
OS
Windows 7
Browser
Chrome 49.0.2623.112
mob
Nokia 33-10
Da je amerika dala da se u arapski svet uvede socijalizam taj narod bi se emancipovao i ne bi se kotili kao zečevi. Ali amerika je podržala zatucane islamističke monarhije koje drže narod zatucanim i drže natalitet visok, a pismenost i emancipovanost jako nisko. Slično je i sa afričkim kontinentom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
to ti je opasno uproscavanje. hocu reci nije tacno

socijalizam se mogao uvesti u tim zemljama isto kao i demokratija sto je uspesno uvodjena sa druge strane. zaostalo je to kulturoloski. cak i turska koja je bila spremna na neke reforme je to radila zbog tradicije interakcije sa zapadom, razvijene drzavne uprave tokom visevekovnog postojanja imperije.. a opet vidimo da se neki elementi islamske kulture vracaju i to zajedno sa emancipacijom jer je vreme za nove metode kontrole raje.

a cak je i efikasno uvodjen socijalizam u arapskim zemljama i kojesta slicno: irak, sirija, egipat, libija.
monarhije na arapskom poluostrvu i maroko su drzave koje nisu imale problema kao gore navedeni.

a tu je i jos jedna bivsa monarhija, iran, funkcionalna drzava

mnogo je to sve komplikovanije od tih par recenica koje si napisao
« Poslednja izmena: 15. Avg 2016, 00:21:37 od dabisha »
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ću te patošem

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2882
OS
Windows 7
Browser
Chrome 49.0.2623.112
mob
Nokia 33-10
Irak, Sirija, Libija i Egipat su namerno sjebani, pre svega zbog Izraela, ali i zbog arapskih monarhija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.117
Jeste, svi muslimani su šestoruki koljači sa sabljama.

Nisu svi. Radikalan musliman želi da ti odseče glavu. Umeren musliman samo priželjkuje da ti radikalan musliman odseče glavu.  Smile

Citat
ne salje ih amerika. i bez rata bi oni dolazili. u toku 2015 koliko se secam tacno pola imigranata je bilo iz sirije. ajd da uzmemo da je tu i irak opet ostaju i oni iz irana pakistana.. ali ne stizu svi ni iz azije, koliko ih je iz afrike crnih crnaca.
problem je dublji i postojao bi i bez rata. doseljavanje je i pocelo pre ovih sranja sa sirijom. Zar se niko ne seca kad je krenulo sa mediteranskim grobljem utopljenika?

Ja se sećam, kod nas sam na Voždovcu i u Braće Jerković, a onda i po ostatku grada, počeo da viđam zamotane žene i arape još tamo oko 2011. godine. Kad sam to pričao ljudima ovde, smatrali su me ludim i ksenofobičnim. Eno sad ceo Jerković prepun čađi i gareži.

Citat
Pitanje Gvantanama je opet pitanje da li mi glumimo državu ili smo stvarno država. Nisu problem toliki dva zatvorenika iz Gvantanama, koliko sam skontao oni su tamo nepravedno bili, nisu čak ni osuđeni. Nego je meni najveća fora u ovome, jeste da mi postupamo humano, ali mi najveća fora što premijer opet tripuje da je ovo njegova država i da može da traži dva zatvorenika bez ikakvog dogovora sa institucijama. Znači, ne treba Jašar i ja da primamo zatvorenike, već ako premijer misli da je ovo normalno, onda on treba da ih primi u onu svoju garsonjeru. Još jednom se popišao po svemu i još jednom pokazao da je vođa. Ali i šlihtara.

S ovim se potpuno slažem.

Eeee gde li je sad Shone da nam objasni kako nismo u pravu...  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 47.0
Koja briga majko moja  Smile  Chitaju predstavnici iz bivse Juge, pa nek citaju, i sami su klali i ubijali 1990-ih goodina, pogotovo ova stoka iz Bosne, sve wannabe Mudzahedini.

Gde su koraknuli Muslimani to krv, vatra i delovi tela na sve strane, i onda da stitimo jadne male muslimane. Islam jer kult smrti i religija rata, a to nije moja krivica sto ste vi glupi pa ne citate ni Kuran niti poznajete njihov zatucani mentalitet.

1. Dodje mala grupica u bilo koje mesto, i onda su mirni i pitomi
2. Dodje ih malo vise, pocinje dreka oko njihovih prava i kako im trebaju Dzamije
3. Dodje ih malo vise i jos se nakote, e onda pocinju kriminalne radnje gde teraju ljude da se isele i prodaju svoje kuce da bi dovukli jos vise obrezane brace
4. Nivo Muslidza je na zavidnom nivou, tada pocinje jos vece nasilje pozivanje na Sherijat, klanje, ubijanje i silovanje

I sad, gde su tu "primereni" Muslimani a gde su "Radikalni." Odgovor je da su oba jedno te isto.  Radikalan je otvoreno Radikalan a ovaj "primeren" cheka priliku, a i da ne zeli da ucestvuje opet ce da ucestvuje jer mora zbog svoje sigurnosti, i tako nastane sranje.

I vi tu trabunjate o jadnim Muslimanima.

I ovo nisu izbelgice, ovo je okupaciona sila, koja ako se nastani u EU kroz 20 godina da napravi takvo sranje, da ce svi Hriscani biti klani i ubijani, a posto se Srbi dice time da su Orthodoxni ja tu vidim problem, ali dobro samo ih vi podrzavajte, i nosite im hranu i vodu, ti ce vas sutra klati u svojim kucama, silovati vasu decu, i otimati ono sto je vase ili cete biti obrezani sami i prihvatiti tu poganu ideologiju.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.