Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 19:39:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dva pasoša za dve domovine  (Pročitano 17480 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
U svakom slucaju podrzavam ovo ali da Srbija ipak bude na prvom mjestu i da zastiti svoje interese a to se uvijek moze samo treba iznaci nacina
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Svi Srbi moraju biti podjednako važni ovoj državi s tim da prioritet,na primer,pri zapošljavanju bi morali imati ljudi koji su autohtoni na određenom području jer to nalaže prosta logika a ne bilo kakva vrsta animoziteta prema našim sunarodnicima iz drugih krajeva ili prema ljudima koji nisu Srbi! Ako je neko Bugarin,Rumun i živi ovde vekovima,a pritom se možda oseća kao Srbin,trebalo bi to poštovati a ne negodovati zbog izbora koji je samo njegov i koji,naprotiv,ide na korist ovoj državi i narodu! Naravno da ta osoba(stranac ili Srbin iz drugih krajeva) mora ujedno ceniti i poštovati zemlju koja joj je omogućila normalan i nesmetan život,tako što će poštovati ne samo državne zakone već i pokazivati zahvalnost prema ljudima u čijoj zemlji živi!
Mislim da si nas u ovom postu poklopio obojicu, a i ostale...na svoj nacin, slazem se u svemu, naravno da svi gradjani ove zemlje trebaju da uzivaju jednaka prava bez obzira na nacionalnu i etnicku pripadnost, samo skrecem paznju da ne treba biti toliki idijot pa Srbe van Srbije nazivati Vlasinama i stavljati do znanja kako su svi nesrbi iz Srbije bolji i preci od svih Srba van matice!
Pa i sam znas da bi mnogi nesrbi iz Srbije jedva cekali da je rastrgnu i rascerupaju dok se Srbi dele izmedju sebe (zar tebi treba da pricam sta nam zele siptari, muslimani, Madjari, pa i Bugari u Istocnoj Srbiji, i sam znas kako bi nas raskomadali da ih zapadne, vec smo to iskusili), tolika je kolicina animoziteta izbacena, da sam na svoj nacin morao da reagujem i ako sam svestan da sam i ja preterao!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16

"Vlašine" žive u BiH vijekovima, samo što je to njihova, srpska zemlja... Brkaš stvari zemunac

Pa o tome ti i govorim. Tebi Srbija nije matična zemlja, već BiH. Niste vi gastarbajteri pa da vam Srbija bude matična zemlja. Ti si u svojoj zemlji i nemaš nikakvih logičnih osnova da imaš državljanstvo Srbije. Osim ako nisi rođen u Srbiji, onda ti državljanstvo pripada po mestu rođenja.

O tome ja pričam, dok me ovaj nije isprovocirao i skrenuo sa teme. Etnička pripadnost nema veze sa državljanstvom, državljanstvo je pravno pitanje i vezano je isključivo za geografiju (državnu teritoriju). Nažalost, ali svaki šiptar sa Kosova ima logičan pravni osnov i ustavno pravo na državljanstvo Srbije, nego Srbin iz BiH.

Nemoj meni o Licanima, mamulanju i teslanju i ako nemam nista protiv njih za razliku od tebe i takodje nemam taj problem drzavljanstva i ostalih stvari (nisi me razumeo nije nastavak ic u prezimenima rezervisan samo za Srbe, ima Srba u svim krajevima bez tog nastavka, nego sam aludirao na ono bugarsko ov, pa je knez Milos na popisima posle hatiserifa naredio da se svi posrbe sa tim ic)... odrastao sam u Beogradu koji je sirina u svakom pogledu kakvu ne poseduje ni jedan urbani centar u okruzenju, pa me cudi da jedan Bugaras bude toliki lokal-patriota i trazi ekskluzivna prava za Bugare, Rumune, Sormaze, Torlake i Karakacane i ostale nesrbe, a smetaju mu Srbi van matice, samo sam na to hteo da ti skrenem paznju, mada nije dovoljno biti Srbin, treba biti i dobar covek!
I jos nesto, apsolutno da Srbi iz Srbije trebaju da imaju pravo prvenstva u Srbiji, pa tek onda ostali, samo ne na taj tvoj sovinisticki i uskogrudi nacin, jasno je meni da su tebi blizi Bugari rodjeni u Srbiji nego Srbi van Srbije, toliko si tesan kao da si neki provincijalac, a ne Zemunac!  Smile

Batali me gluposti, znam ja za te "gi, gu, ga" bugaraške zajebancije, i to po pravilu od onih koji sa Srbijom nemaju nikakve istorijske ni etničke veze, osim što su se dovukli u BG 1945. u šestim ličkim, sedmim banijskim i crnogorskim proleterskim brigadama.

Dovukli ste se gologuzi u BG (ne u Srbiju), nakotili i sami sebe proglasili "elitom" srpskog naroda. Koliko je autentičnih srbijanaca u vlasti, koliko je istih među akademicima itd.  Takvi dotepenci drže monopol na nacionalistički ekstremizam.

Problem je što vi jednostavno nemate pojma o Srbiji van Terazija i Dedinja. I mislite da svaki Srbin mora da ima iste komplekse i frustracije kao i vi (prema Hrvatima, muslimanima, dukljanima itd). Inače, ako se neko usprotivi da deli vaše komplekse, onda je izdajnik i karavlah.

Koliko ti, "beograđanine", imaš korena u Srbiji, da ti meni držiš neko predavanje. Šta ti znaš o Srbiji, o običajima srbijanaca, o mentalitetu?
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

´Ω ξεíν´, ´αγγέλλειν Λακεδαιμονíοις

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1049
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
SonyEricsson p910i

"Vlašine" žive u BiH vijekovima, samo što je to njihova, srpska zemlja... Brkaš stvari zemunac

Pa o tome ti i govorim. Tebi Srbija nije matična zemlja, već BiH. Niste vi gastarbajteri pa da vam Srbija bude matična zemlja. Ti si u svojoj zemlji i nemaš nikakvih logičnih osnova da imaš državljanstvo Srbije. Osim ako nisi rođen u Srbiji, onda ti državljanstvo pripada po mestu rođenja.

O tome ja pričam, dok me ovaj nije isprovocirao i skrenuo sa teme. Etnička pripadnost nema veze sa državljanstvom, državljanstvo je pravno pitanje i vezano je isključivo za geografiju (državnu teritoriju). Nažalost, ali svaki šiptar sa Kosova ima logičan pravni osnov i ustavno pravo na državljanstvo Srbije, nego Srbin iz BiH.

Nemoj meni o Licanima, mamulanju i teslanju i ako nemam nista protiv njih za razliku od tebe i takodje nemam taj problem drzavljanstva i ostalih stvari (nisi me razumeo nije nastavak ic u prezimenima rezervisan samo za Srbe, ima Srba u svim krajevima bez tog nastavka, nego sam aludirao na ono bugarsko ov, pa je knez Milos na popisima posle hatiserifa naredio da se svi posrbe sa tim ic)... odrastao sam u Beogradu koji je sirina u svakom pogledu kakvu ne poseduje ni jedan urbani centar u okruzenju, pa me cudi da jedan Bugaras bude toliki lokal-patriota i trazi ekskluzivna prava za Bugare, Rumune, Sormaze, Torlake i Karakacane i ostale nesrbe, a smetaju mu Srbi van matice, samo sam na to hteo da ti skrenem paznju, mada nije dovoljno biti Srbin, treba biti i dobar covek!
I jos nesto, apsolutno da Srbi iz Srbije trebaju da imaju pravo prvenstva u Srbiji, pa tek onda ostali, samo ne na taj tvoj sovinisticki i uskogrudi nacin, jasno je meni da su tebi blizi Bugari rodjeni u Srbiji nego Srbi van Srbije, toliko si tesan kao da si neki provincijalac, a ne Zemunac!  Smile

Batali me gluposti, znam ja za te "gi, gu, ga" bugaraške zajebancije, i to po pravilu od onih koji sa Srbijom nemaju nikakve istorijske ni etničke veze, osim što su se dovukli u BG 1945. u šestim ličkim, sedmim banijskim i crnogorskim proleterskim brigadama.

Dovukli ste se gologuzi u BG (ne u Srbiju), nakotili i sami sebe proglasili "elitom" srpskog naroda. Koliko je autentičnih srbijanaca u vlasti, koliko je istih među akademicima itd.  Takvi dotepenci drže monopol na nacionalistički ekstremizam.

Problem je što vi jednostavno nemate pojma o Srbiji van Terazija i Dedinja. I mislite da svaki Srbin mora da ima iste komplekse i frustracije kao i vi (prema Hrvatima, muslimanima, dukljanima itd). Inače, ako se neko usprotivi da deli vaše komplekse, onda je izdajnik i karavlah.

Koliko ti, "beograđanine", imaš korena u Srbiji, da ti meni držiš neko predavanje. Šta ti znaš o Srbiji, o običajima srbijanaca, o mentalitetu?
Državljanstvo nije vezano samo za geografiju....
Svaki Srbin ima pravo na državljanstvo Srbije ma gdje se nalazio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
samo skrecem paznju da ne treba biti toliki idijot pa Srbe van Srbije nazivati Vlasinama i stavljati do znanja kako su svi nesrbi iz Srbije bolji i preci od svih Srba van matice!
Pa i sam znas da bi mnogi nesrbi iz Srbije jedva cekali da je rastrgnu i rascerupaju dok se Srbi dele izmedju sebe (zar tebi treba da pricam sta nam zele siptari, muslimani, Madjari, pa i Bugari u Istocnoj Srbiji, i sam znas kako bi nas raskomadali da ih zapadne, vec smo to iskusili), tolika je kolicina animoziteta izbacena, da sam na svoj nacin morao da reagujem i ako sam svestan da sam i ja preterao!  
Srbe van Srbije nazivaju pogrdno vlasima samo oni koji mrze Srbe...bar je tako bilo do sad! Ako su to počeli i Srbi da rade,kuku nama!
Znam za razne neprilagođene elemente koji žele raspad Srbije na još sitnije delove i to će im,na žalost,uspeti kada smo ovakvi kakvi jesmo! Svoj narod trebamo ceniti kakav god da jeste,jer je naš! Ludih i mudrih,dobrih i loših ima u svakom narodu i toga su svi svesni...ali nikom drugom ne pada na pamet da svog sunarodnika manje ceni od nekoga koji nije njegov(pričam sa jednog opštedržavnog i nacionalnog nivoa).Stranac će jednostavno biti tretiran onako kako nalaže država(na opštem planu) i kakav mu je odnos prema starosedeocima(na ličnom planu).
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0

I jos nesto, apsolutno da Srbi iz Srbije trebaju da imaju pravo prvenstva u Srbiji, pa tek onda ostali, samo ne na taj tvoj sovinisticki i uskogrudi nacin, jasno je meni da su tebi blizi Bugari rodjeni u Srbiji nego Srbi van Srbije, toliko si tesan kao da si neki provincijalac, a ne Zemunac! Smile

Dovukli ste se gologuzi u BG (ne u Srbiju), nakotili i sami sebe proglasili "elitom" srpskog naroda. Koliko je autentičnih srbijanaca u vlasti, koliko je istih među akademicima itd. Takvi dotepenci drže monopol na nacionalistički ekstremizam.

Kao sto rekoh da bih bio Srbin ne moram biti gi gu ga i nemoj meni da drzis predavanja o obicajima i mentalitetu. Etnologija, istorija i demografija su mi jaca strana, a to ko se kad i odakle dovukao ti govori podatak da je 75% ljudi u BG doslo "odnekud", pa i tvoji konkretno, tako da je to o gologuzanima bezpredmetno, samo mi nije jasno odkud si toliko ostrascen i mrzis Srbe koji nisu iz Srbije i smatras da su oni uzrok svih nevolja i nesreca koje su zadesile ovu zemlju!
Sta ja da ti radim sto je neki tvoj dosljak iz Bugarske intelektualno, fizicki i moralno inferiorniji od nekog sto se gole guzice dovukao npr. iz Niksica ili Trebinja.
O frustracijama nemoj da mi solis pamet, imam mnogo rodbine i u uzoj Srbiji, jbg druze migracije Srba teku vekovima a ne samo od 1945...i nemam potrebu da sa bugarasem raspredam o srpstvu, nisi dostojan!
« Poslednja izmena: 14. Sep 2008, 19:30:49 od Srpska Sparta »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Zemunac mlađano bugarče? Smile Nisam to znao! Jel to istina zemunac? Smile
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16

Kao sto rekoh da bih bio Srbin ne moram biti gi gu ga i nemoj meni da drzis predavanja o obicajima i mentalitetu. Etnologija, istorija i demografija su mi jaca strana, a to ko se kad i odakle dovukao ti govori podatak da 75% ljudi je doslo "odnekud", pa i tvoji konkretno, tako da je to o gologuzanima bezpredmetno, samo mi nije jasno odkud si toliko ostrascen i mrzis Srbe koji nisu iz Srbije i smatras da su oni uzrok svih nevolja i nesreca koje su zadesile ovu zemlju!
Sta ja da ti radim sto je neki tvoj dosljak iz Bugarske intelektualno, fizicki i moralno inferiorniji od nekog sto se gole guzice dovukao npr. iz Niksica ili Trebinja.
O frustracijama nemoj da mi solis pamet, imam mnogo rodbine i u uzoj Srbiji, jbg druze migracije Srba teku vekovima a ne samo od 1945...i nemam potrebu da sa bugarasem raspredam o srpstvu, nisi dostojan!

Pa ko ti brani da budeš Srbin. Ali budi Srbin na svom kamenjaru uz koze, a pusti nas bugaraše da živimo u /na svojoj zemlji kako znamo i umemo. Mi se ponosimo Nikolom Pašićem, Lazom Pačuom i ostalim bugarašima i karavlasima koji su od Srbije napravili državu poštovanu i uvažavanu u svetu.

Sa druge strane, od kad su došli tvoji ovčari i silovatelji koza da upravljaju našom jedinom domovinom, svi nas izbegavaju kao da smo gubavi.

Mi rezervne domovine nemamo, za razliku od kamenjaraca zoofila, tako da vratite nam domovinu i tornjajte se u svoje kamenjare pa srbujte koliko hoćete.

Ne, pa znaš da sam hrvat muslimanske vere i šiptarske fizionomije.  Smile

Btw, samo kreten može ljude iz južne Srbije da smatra bugarima, kad se zna da je dijalekt torlački iliti prizrensko-timočki isti onaj kojim govore autohtoni kosovski Srbi. Sad ispade da je Kosovo srce Bugarske, ako ćemo po Spartinoj nauci. Ali nek mu bude, ja znam ko sam, gde sam i što je najvažnije na svom sam, u svojoj zemlji. Tuđa državljanstva nemam i ne tražim.
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Ne, pa znaš da sam hrvat muslimanske vere i šiptarske fizionomije. 
Znači kompletna ličnost,jel tako!? Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0

Kao sto rekoh da bih bio Srbin ne moram biti gi gu ga i nemoj meni da drzis predavanja o obicajima i mentalitetu. Etnologija, istorija i demografija su mi jaca strana, a to ko se kad i odakle dovukao ti govori podatak da 75% ljudi je doslo "odnekud", pa i tvoji konkretno, tako da je to o gologuzanima bezpredmetno, samo mi nije jasno odkud si toliko ostrascen i mrzis Srbe koji nisu iz Srbije i smatras da su oni uzrok svih nevolja i nesreca koje su zadesile ovu zemlju!

Pa ko ti brani da budeš Srbin. Ali budi Srbin na svom kamenjaru uz koze, a pusti nas bugaraše da živimo u /na svojoj zemlji kako znamo i umemo. Mi se ponosimo Nikolom Pašićem, Lazom Pačuom i ostalim bugarašima i karavlasima koji su od Srbije napravili državu poštovanu i uvažavanu u svetu.

Sa druge strane, od kad su došli tvoji ovčari i silovatelji koza da upravljaju našom jedinom domovinom, svi nas izbegavaju kao da smo gubavi.

Mi rezervne domovine nemamo, za razliku od kamenjaraca zoofila, tako da vratite nam domovinu i tornjajte se u svoje kamenjare pa srbujte koliko hoćete.

Ne, pa znaš da sam hrvat muslimanske vere i šiptarske fizionomije. Smile

Btw, samo kreten može ljude iz južne Srbije da smatra bugarima, kad se zna da je dijalekt torlački iliti prizrensko-timočki isti onaj kojim govore autohtoni kosovski Srbi. Sad ispade da je Kosovo srce Bugarske, ako ćemo po Spartinoj nauci. Ali nek mu bude, ja znam ko sam, gde sam i što je najvažnije na svom sam, u svojoj zemlji. Tuđa državljanstva nemam i ne tražim.
Nemoj da manipulises i vredjas, Srbi iz juzne Srbije su mnogo dali u svakom smislu za ovu zemlju i njeno uzdizanje, nemoj to da mi podmeces, nije u redu... za razliku od tebe koji ne postujes druge ja volim svoj narod na svim prostorima gde god da zive!
Srbe ne treba tako striktno deliti po teritorijalnoj odrednici kao sto ti to radis, a ti si se nametnuo kao pojedinac-bugaras sa takvim razmisljanjem u kome tako pljujes po Srbima koji nisu rodjeni u Srbiji (zato si i zasluzio taj epitet), onda bi morao da se odreknes dobrog dela nase srpske istorije i velikog broja ljudi koji su ovu nasu Srbiju naseljavali u zadnjih stotinak godina i svoj zivot ulozili u njen temelj kao i svi Srbi, jer Samo Sloga Srbina Spasava, a nesloga...znas vec!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 19:39:48
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.