Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 23:16:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Два монитора  (Pročitano 347 puta)
06. Dec 2010, 17:09:25
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 245
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.215
mob
Samsung s5230
Занима ме да ли, и како може да се прикључе 2 монитора на један комп и да раде независно ?   Smile
IP sačuvana
social share

ПАРТИЗАН ОЛЕ, ЈА ЛУДО ВОЛИМ ТЕ, ЗНАЈ ДА УЗ ТЕБЕ ЈА САМ СВЕ ДО ПОБЕДЕ, АКО ТРЕБА ЈА И ЖИВОТ ЋУ ДА ДАМ, ЦЕО СВЕТ НЕК ЗНА ДА ПАРТИЗАН ВОЛИМ ЈА!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1362
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia c6
Ако је потребно да остану на врху своје е-поште док радите, можете да задржите ваше Пријемно поштанско сандуче отворена на једном монитору и да раде на ваше фотографије на друге.

Поставите два монитора на радној површини рачунара
Многи нови стони рачунари подржавају дуал мониторе без потребе за додатним хардвером. Да бисте видели да ли имате више од једног монитора везе, погледајте на задњој страни рачунара за два Графика Арраи (ВГА), или два конектора Дигитал Висуал Интерфаце (ДВИ) конектора или један од сваког.

Већина нових стоних рачунара имају два конектора за подршку дуал мониторе

Ако имате само један ВГА или ДВИ прикључак, мораћете да инсталирате видео адаптер. Можете да инсталирате други видео адаптер или заменити тренутну видео адаптер са једним који има два ВГА или ДВИ везе. Инсталирање видео адаптера може бити тешко, ако нисте упознати са унутар вашег рачунара, тако да можете да тражите помоћ од локалног рачунара продавца који нуде надоградње рачунара услуге.

-------------------------------------------------- ------------------------------

Додајте монитор на лаптоп рачунару
Ако имате лаптоп рачунар је у последњих неколико година, можете да готово сигурно подржати екстерни монитор тако да је повезивање на ВГА или ДВИ прикључак на задњој страни рачунара. Екстерни монитор може да послужи као други екран лаптоп рачунара уграђеном дисплеју. Повежите свој други монитор. Можда ћете морати да поново покренете рачунар тако да се открије новог монитора. Након што повежете свој други монитор, морате да подесите подешавања екрана.

Конфигурисање вашег приказује:

За Виндовс 7

За Виндовс Виста

За Виндовс КСП

Решавање проблема: Ако не видите две иконе монитора, ваш рачунар не може да подржава више монитора. Прво, проверите да ли имате Виндовс 7, оперативни систем Виндовс Виста или Виндовс КСП инсталиран. Затим, Посетите локацију Мицрософт Упдате, кликните на дугме Прилагођено, а инсталирате било доступно ажурирање хардвера. Можда ћете морати да посетите Веб локацију произвођача рачунара да бисте инсталирали ажурирани управљачки програм екрана. Ако и даље не видите две иконе монитора, можда ћете морати да инсталирате додатни адаптер за приказ.

Ако је потребно, превуците монитора иконе тако да су распоређени на исти начин као и монитори на вашем столу. Кликните Идентификовање Монитори дугме да бисте проверили која је монитор 1 и 2 који је монитор.

Два монитора за подешавање вам омогућава да видите истој страни слике уз раме.

Када ваш монитор подешен, можете да користите миша да зграбите насловну траку прозора и превуците га на нови екран. Ако се прозор не помера када га превлачите, двапут кликните на насловну траку први, а затим га превуците. Пошто два монитора ће заувек променити начин на који радите са рачунаром. Будите креативни и експериментишу са величине прозора апликације и које информације можете држати у сталном приказу док раде више задатака.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

dualmonitor_02.jpg
(26.65 KB, 400x270)
dualmonitor_07.jpg
(20.55 KB, 400x267)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 245
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.215
mob
Samsung s5230
Хвала на исцрпном одговору, мада пола не разумем  Smile
Имам Виндовс ХР, и  имам ова два излаза на графичкој као на слици. Шта ми је чинити  Smile ?
IP sačuvana
social share

ПАРТИЗАН ОЛЕ, ЈА ЛУДО ВОЛИМ ТЕ, ЗНАЈ ДА УЗ ТЕБЕ ЈА САМ СВЕ ДО ПОБЕДЕ, АКО ТРЕБА ЈА И ЖИВОТ ЋУ ДА ДАМ, ЦЕО СВЕТ НЕК ЗНА ДА ПАРТИЗАН ВОЛИМ ЈА!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1362
OS
Nepoznat
Browser
Nepoznat -
mob
Nokia c6
dva kabla povezi i prati uputstva za odredjivanje koji je prvi koje drugi monitor i vozi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 23:16:28
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.