Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Feb 2026, 14:58:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 124
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Дужан као Грчка  (Pročitano 125489 puta)
Mudrijas Burek Foruma
Poznata licnost

Nef Imperatoriqus Extraordinare

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 4943
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
 Smile

To takodje nije tacno. Zimi placas grejanje, leti placas struju za hladjenje...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37023
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1064
sa prosecnom temperaturom u januaru od 9 stepeni u januaru skoro i da ti ne treba grejanje sem neke grejalice ili manje TA peci,bio sam u lisabonu koji doduse ima prosek od 11 stepeni u januaru i skoro i da niko nema grejanje u smislu onog koje se moze naci kod nas,apsolutni minimum za atinu ti je oko -4 u januaru sto je kod nas ko dobar dan u zimskim mesecima,sto se tice letnjih temperatura u julu je prosek oko 27 sto se moze podneti a i more je tu pa uvek mozes da se rashladis
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 4943
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
 Smile

Ne treba ti grejanje, sem za severne delove grada gde ima cesto i snega do kolena. Ali te niko ne pita dal oces i neces... Mora domar da ukrade pare od mazuta... Pa se mazut za grejanje placa od novembra do aprila. I ako odseces radijatore, duzan si da placas 20% cene grejanja po kvadratu  Smile

u julu 27 stepeni?! kada? kad se usija beton bude i po 43 nocu nekada  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37023
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1064
mozes ti da se smejejes koliko hoces ali time samo ostavljas utisak sagovornika koji nije upucen u problematiku,prosecna temperatura se racuna tako sto se uzima prosek za 24 casa i meri se u hladu,inaci maximu koji je zablezen u atini je 48 stepeni evo kod mene u stakleniku je ovih dan i po 50 stepeni ali to nije merodavno i nije nikakav prosek,razlika imaedju perifernih i centralinih delova grada je oko 1,5 stepen stim da je u nekim delovima grada cak prosek veci od 10 stepeni u januaru,kod nas je recimo u aprilu prosek oko 12.5 a ja vec od sredine marta veoma malo koristim grejanje, ne znam gde im je ta glavna meteoroloska stanica za atinu,verovatno u nekom parku

znaci ti u atini imas klimu u januaru ko u srbiji od sredine marta do polovine aprila sto ce reci da neke velike potrebe za grejanjem i nema,narocito u novembru i aprilu gde su proseci oko 15 stepeni,koliko vidim tu u grckoj se spremaju za zimu ko da zive u yakutsku,ali sve je to politika
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 4943
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
mozes ti da se smejejes koliko hoces ali time samo ostavljas utisak sagovornika koji nije upucen u problematiku

verovatno nisam. ali mi sam lepsa kad se smejem Smile

Drugo, odakle god da si izvukao te podatke, verovatno si ih tacno citirao, ali to nema nikakve veze sa situacijom na terenu. Skoro nikada se ne objavljuju prave vrednosti, jer bi morali skoro svaki drugi dan da uvode vanredno stanje.

Trece, ne mozes sebe i to kako ti dozivljavas temperaturu od 10 stepeni napr. da uporedjujes sa onim kako je dozivljava covek koji se rodio i zivi uz more.  Smile Ljudi i kada je 16-17 stepeni nose perjane jakne, kapute, dzempere... Ili su svi masovno poludeli, ili im je zaista hladno.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37023
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1064
ako mislis da su podaci fingirani http://www.wmo.int/pages/index_en.html oni su odavde,a ovo sto kazes za subjektivni osecaj hladnoce pije donekle vodu,kod mene bio jedan lik iz sibira ide u kratkim rukavima u januaru,mada covek se brzo prilagodi,vi ste na 37.5 paralali i to je za te geografske sirine je temperatura iznad svetskog proseka
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 4943
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Citat
ako mislis

ne mislim, nego znam.  taj site ima podatke koje daju lokalne meteorolske stanice.
dzaba mene da me sa tv-a tese da je 42, kad moj termometar na terasi ili u kolima pokazuje 48-49.
Drugo, sam si rekao da se temperatura meri u hladu, a ljudi ne zive u parkovima nego, moraju da rade, hodaju ulicom. Najgore prolaze oni koji moraju da koriste gradski prevoz, pa ga majstor u busu spusti na 19 stepeni da njemu bude fino, a onda izadjes na 45, pa ko prezivi- prezivi...

ne cini li ti se da smo odavno promasili temu?  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37023
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1064
temperatura se uvek meri u hladu,sta mislis koliko je onda u libiji u pustinjskim podrucjima ili recimo primer laughinu (nevada) koji nije mnogo juznije od atine a prosek u julu u toku dana je oko 44 koliko je tamo na asfaltu(atina ima oko 35 dnevni prosek),a tema nije omasena zato sto grcka moze dosta da ustedi na grejanju a leti mnogo struje i toplote za zagrevanje bojlera moze da se dobije iz solarnih celija,to su ogromne ustede i prednosti takvih klimatskih podrucja,tu se samo vidi rasipnistvo grcke vlade i razbacivanje para umesto da se ulagalo u moderne tehnologije i gradjevinarstvo i primenom istih skoro i da uopste nebi bilo potrebe za sistemima grejanja.a leti je moguce i hladjenje uz pomoc sistema sa fen koilerima
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1064
mob
Apple 15
jao, Nef Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 4943
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Grcka bi mogla mnogo da ustedi na mnogim stvarima, ali  nikada nikome stednja nije bila prioritet. Sto se vise rasipa vise se i krade, a krade se mnogo.
Ono sto ti ocigledno ne znas je da u grckoj ne postoje gradske toplane. Svaka zgrada se greje za sebe i stanari sami kupuju mazut. E tu tek dolazi do kradja i pune se dzepovi samo tako.. U novijim delovima grada su poceli da uvode gas, pa svako trosi koliko mu treba, ali to je jos uvek mali procenat.
Opet ti o merenju u hladu i dnevnom proseku Smiley Ja znam kako se vrse merenja, ali te pitam kakve to veze ima sa realnoscu? Smiley

jao, Nef Smile

Zeeekane moj, evo dodjoh  Smile

bas am se pitala kako me niko od vas do sada nije spazio  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 124
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Feb 2026, 14:58:53
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.