Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Feb 2026, 21:54:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 124
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Дужан као Грчка  (Pročitano 125514 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37023
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1064
ja ti kazem da je onda za sve isto,a ti hoces da kazes da je samo u atini na asfaltu vrelo,pakleno je kad upece je i u beogradu,jerevanu,rijadu,staljingradu... sad vi treba da merite drugacije temperaturu od njih koliko sam shvatio,sistemi grejanja u skolama bolnicama gradskim upravama,trznim centrima opsinama sigurno nisu u nadleznosti ucenika i zaposlenih nego drzave,taj sistem toplana u zgradam je postojao i kod nas ali odavno ne funkcionise zbog razloga koje si navela,a ipak se ta kradja moze spreciti sistemo kalorimetra gde svako placa onoliko kalorija koliko je ko potrosio i koliko se litara mazuta potrosilo za tu grejnu sezonu treba da udvrdi komisija stanara,neplatise se lako mogu iskljuciti ugradnjom sanduceta sa kljucem i zavrtanjem slavine

inace gradske toplane su najveci prevaranti i ubedljivo tu najvise novca se pokrade kod nas,imao sam prilike da proucim na delu novi sistem gasnih toplana gde bukvalno jednim lap topom mozes da nadgledas celu srbiju,dovoljno je samo da neko jednim klikom smanji dovod gasa za samo 1% na nivou cele srbije pa sad ti vidi koliki su to iznosi,naravno ni 10% ne mozes da osetis,a gde su dano sa toplijim prosekom od uobicajnog(kada je manji obicno se i ne pusta vise gasa od proseka)

iz ovog tvog razgovora se samo podvrdjuje ono sto sam i pretpostavio opste rasipnistvo i javasluk u grckoj,to je i jedan od razloga sto su dogurali dovde

da primetim samo da je grcka bila jedan od vecih proizvodjaca aftermarket delova za automobile trikotaze,obuce i hrane 80. godina,sad odavno nisam video neki auto deo iz grcke,pitam se sto Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy IIs
@Nefeli, da je to tako, Grcka ne bi bila u problemima...

Citat
iz ovog tvog razgovora se samo podvrdjuje ono sto sam i pretpostavio opste rasipnistvo i javasluk u grckoj

Cini ti se....
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
@Nefeli, da je to tako, Grcka ne bi bila u problemima...

Citat
iz ovog tvog razgovora se samo podvrdjuje ono sto sam i pretpostavio opste rasipnistvo i javasluk u grckoj

Cini ti se....

ма да...ти јој објасни из српске атине Smile   

смета ли ти овај префикс "српска"?   можда те вређа па да га не употребљавам? Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Меркел:Помоћ Грчкој нема алтернативу-Европа на раскрсници

БЕРЛИН, 5. маја (Тањуг) - Немачка канцеларка Ангела Меркел је данас у владиној декларацији пред посланицима Бундестага бранила милијарде вредан пакет финансијске помоћи Грчкој, као меру за коју не постоји алтернатива и нагласила да се ту ради о будућности Европе.

''Ту се ни мање ни више ради о будућности Европе, а самим тим о будућности Немачке у Европи'', рекла је Меркел, оценвиши да је у случају Грчке, којој прети државни банкрот, реч о историјски јединственој ситуацији, која може да има драстично дејство на стабилност укупног европског простора.

''Европа се налази на раскрсници'', упозорила је Меркелова.

''Ми, дакле, бранимо нашу монету, ако сада делујемо'', рекла је Меркел и додала да су све очи данас упрте у Немачку.

''Европа гледа у Немачку...'', рекла је Меркел, оценивши да без Немачке нема одлука и да Немачка ту одговорност може испунити.

Наглашавајући да верује грчком премијеру Јоргосу Папандреу, Меркел је нагласила да, као поуку из кризе у Грчкој треба изменити европске уговоре и да сталним ''дефицит-грешницима'' треба привремено одузети право гласа.

Када је реч о поукама из грчке кризе, Меркел је нагласила да се ту ради о томе да се сигурност и стабилност евра осигура на дуге стазе и да се ситуација, као ова у којој се налази грчка држава, више никада не понови.

Меркел је позвала посланике оба дома немачког парламента да у петак гласају за закон о помоћи Грчкој, нагласивши да је милијарде вредан пакет помоћи од великог значаја за Немачку и Европу.

Излагање Меркелове је наишло на критику немачке опозиције, пре свега, најјаче опозиционе партије, Социјалдеморкатске странке, чији је некадашњи неуспели каанцеларски кандидат и бивши шеф дипломатије Франк-Валтер Штајнмајер рекао да њено излагање није одговарајући одговор на претњу.

Кабинет Меркелове је пре два дана одобрио закон о пружању 22,4 милијарде евра помоћи Грчкој у оквиру пакета Европске уније за спасавање те земље, о коме ће у петак одлучивати оба дома немачког парламента.

Допринос Немачке у пакету помоћи ЕУ требало би да износи 8,4 милијарде евра у првој години његове реализације, а немацкци банкари су, судећи према изјавама, спремни да учествују у пружању помоћи Грчкој.

Владе чланица зоне евра и Међународни монетарни фонд су у недељу постигли споразум о обезбеђивању 110 милијарди евра зајма Грчкој током три године.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
ЕУ покушава да смири тржишта

БРИСЕЛ, 5. маја 2010. (Бета-АП) - Европска комисија данас је саопшила да ће спасавање презадужене Грчке помоћи да се спречи ширење кризе на друге европске земље зато што је грчки случај "јединствен."

У извештају о малом побољшању процене овогодишњег привредног раста ЕУ, комесар Оли Рен (Олли Рехн) је рекао да су страховања да би Шпанија и Португалија могли да буду захваћени кризом "претерана."

"Желим да подвучем да је случај Грчке јединствен и посебан у ЕУ због високог нивоа дуга и зато што је Грчка годинама варала у својим статистикама." рекао је Рен.

Обуздавање грчке кризе је кључно за привреде целе Европе, каже он. Рен је оповргао наговештаје о постојању било каквог плана за Шпанију. "Никакав план нећемо предлагати, јер нема потребе да се предлаже финансијска помоћ," изјавио је Рен новинарима у Брислу.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Безбедносна ситуација у Авганистану се погоршала

ЖЕНЕВА, 5. маја (Тањуг) - Безбедносна ситуација у Авганистану се погоршала последњих неколико месеци, а страно особље сада не може да путује у чак половину земље, изјавио је високи комесар Уједињених нација за избеглице Антонио Гутереш.

Гутереш је на конференцији за новинаре у Женеви рекао да хуманитарни радници морају да се ослањају на локално особље и партнерске организације у Авганистану како би помоћ доставили десетинама хиљада расељених и избеглих лица, јавио је АП.

Високи комесар за избеглице је, такође, истакао да су хуманитарни радници постали мете насиља делимично због тога што се не прави разлика између страних војника и припадника хуманитарних група.

Светска организација је прошлог месеца, због појачања интензитета насиља у Кандахару, главном граду истоимене провинције на југу земље, привремено преместила у Кабул известан број свог страног особља, док је преко 200 својих авганистанских колега саветовала да остану у својим домовима.

НАТО снаге планирају наредних месеци у Кандахару, највећем граду на југу Авганистана и упоришту талибанског покрета, и његовој околини највећу војну офанзиву у протеклих девет година рата, у којој ће учествовати око 23.000 војника Северноатлантске алијансе и авганистанских полицајаца.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Рен: "Шумски пожар" у Грчкој мора бити сузбијен

БРИСЕЛ, 5. маја (Тањуг) - Еврозона мора сузбити "неконтролисано ширење" дужничке кризе у Грчкој, како би спречила да проблеми Атине буду пренети на друге земље и да угрозе економију Европске Уније (ЕУ)у целини, изјавио је данас комесар ЕУ за економска и монетарна питања Оли Рен.

Он је, такође, похвалио мере које предузимају Шпанија и Португалија ради консолидовања својих јавних финансија, указавши да Мадриду неће бити потребан пакет помоћи као Грчкој и да ће зона евра преокренути ствари набоље за Атину.

"Са циљем заштите економског опоравка, који је и даље прилично скроман и донекле крхак, апсолутно је од кључне важности сузбити 'шумски пожар' у Грчкој како се он не би проширио и угрозио финансијску стабилност у целој ЕУ и њену економију у целини", рекао је Рен на конференцији за штампу.

"Еврозона води бригу о Грчкој. Уверен сам да ћемо успети да преокренемо ствари кад је реч о Грчкој", указао је он.

Рен је критиковао грозничаве шпекулације на финансијским тржиштима, након тржишних гласина да ће Шпанији бити потребан неки механизам помоћи, сличан оном који је договорен за Грчку.

"Не намеравамо да предложимо (механизам помоћи), јер не постоји потреба за предлагањем финансијске помоћи", рекао је Рен и додао да "све чланице зоне евра предузимају мере за консолидовање јавних финансија Шпаније и Португалије", пренео је Ројтерс.

Рен је подсетио да је Ирска предузела храбре и поуздане кораке за опоравак своје економије и указао да те мере сада дају резултате.

Он је оценио да би прве мере следеће владе, дубокозадужене Британије, требало да буде договор о "убедљивом, амбициозном програму фискалне консолидације са циљем отпочињања смањења дефицита и стабилизације високог нивоа дуга Уједињеног Краљевства".

"То је далеко најважнији и највећи изазов за нову владу. Верујем да ће, без обзира на политичку боју нове владе, она предузети те мере", указао је Рен.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Чеси и Словаци одбијају да и они плаћају грчке дугове

ПРАГ/БРАТИСЛАВА, 5. маја 2010. (Бета) - У Средњој Европи јача страх да ће и она осетити грчку дужничку кризу а да никако неће моћи да избегне да издвоји средства за помоћ, ако се криза прошири на Протугал или Шпанију.

Чешка се плаши да ће на крају и она морати да плаћа грчке дугове, иако није у Европској монетарној унији, јер је донедавно сценарио помоћи разматрао могућност да се терет тих 80 милијарди евра распореди на све чланице Европске уније.

Словаци, за које је извесно да ће Атини помоћи са 300 милиона евра у првој години, буне се и траже референдум о помоћи Грчкој.

Ццешки дневник Лидове новини објавио је данас тај првобитни план по коме би и Ццешка позајмила Грчкој 369 милиона евра.

"Нема одлуке о укључивању земаља ван зоне евра. Нагађања не коментаришемо", речено је чешком дневнику у Европској комисији али аналитичари упозоравају да ће, ако се криза прошири и на друге земље, Португал или Сспанију, у помоћ морати да притекне цела ЕУ.

То међутим, категорично одбијају чешки политичари. Чак и чешка левица, која подржава солидарност у оквиру целе ЕУ са чланицама које имају проблеме, тврди да Ццешкој стање њених јавних финансија не дозвољава да помогне.

"Учешће Ццешке видим као велики проблем. Пре свега стога што су земље о којима се говори у вези са позајмицама с изузетком Португала богатије од Ццешке. То би била чудновата солидарност сиромашних према богатима", казао је лидер Грађанске демократске странке Петр Нечас.

Словачка је као чланица зоне евра обећала ЕУ да ће од маја издвојити за Грчку помоћ од 300 милиона евра иако ће тај новац, додуше под знатно повољнијим условима него што га даје Грчкој, морати да позајми сама.

Премијер Роберт Фицо под притиском опозиције, која је тражила ванредну седницу парламента и да помоћ одобравају посланици а не влада, препустио је ове седмице коначну одлуку о помоћи новој словачкој влади, после парламентарних избора у јуну.

"Ззелимо да бранимо стабилност евра и улоге Словака у банкама. С друге стране желимо да видимо да је Грчка урадила домаћи задатак. Желимо да видимо да је (грчки) парламент усвојио те законе, да ће плате бити смањене 25 одсто, да ће бити смањене пензије и ликвидиране све привилегије за које грчка привреда нема покриће", казао је Фицо.

Европска комисија одбила је да коментарише те изјаве словачког премијера али је упозорила да су помоћ Грчкој, чији први пакет креће у мају, одобориле све чланице зоне евра, међу њима и Словачка, објавио је у данашњем броју лист СМЕ.

У Словачкој се, међутим, чују захтеви мањих ванпарламентарних странака да би о помоћи Грчкој, за чију кризу је уз неодговорност грчких власти по мишљењу опозиционе деснице крива и ЕУ, пошто су њени контролни механизми били неефикасни, требало да одлуче сами Словаци на референдуму.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Штрајк у Грчкој, сукоби у Атини и Солуну

АТИНА, 5. маја (Тањуг) - У Атини и Солуну данас су избили сукоби током демонстрација десетина хиљада незадовољних Грка, због владиних нових мера смањења потрошње у циљу спасавање земље од банкрота, а генерални штрајк је парализовао живот у целој земљи.

У грчкој престоници група од око 60 демонстраната покушала је да пробије полицијски кордон испред зграде парламента, бацајући каменице на полицију која је одговорила испаљивањем сузаваца на њих, пренеле су западне агенције.

У центру Атине група демонстраната запалила је једну зграду, а ватрогасци су из ње евакуисали најмање четворо људи. "У згради вероватно има заробљених људи", изјавио је шеф ватрогасне бригаде, додавши да ватрогасци настоје да угасе пожар.

Према неким проценама, у Атини се окупило око 60.000 демонстраната, док званичници владе тврде да их има око 25.000.

Демонстранти су узвикивали "лопови, лопови" и "Атина, Брисел, слушајте пажљиво, ови протести никад неће стати".

До насиља је дошло и у Солуну, где се на протесту окупило око 20.000 људи, а омладина је разбијала излоге продавница и ресторана.

Генерални штрајк у Грчкој данас је парализовао живот у целој земљи, обуставио рад јавних служби, превоз трајектима, авио и железнички саобраћај.

Сви летови у и изван Грчке обустављени су у поноћ, а школе, болнице, пореске службе, Акропољ и друга античка налазишта биће затворени наредна 24 сата.

То су прве велике демонстрације пошто је социјалистичка влада Јоргоса Папандреуа објавила 2. маја да је постигнут договор о финансијској помоћи са Европском унијом и Међународним монетарним фондом, најављујући оштре мере штедње до 2012. године и позивајући грађане на "велике жртве" како би се спречило банкротство земље.

Нове мере првенствено се односе на смањење плата запослених у јавном сектору, који чине трећину радне снаге у тој земљи, а Грчка ће у замену добити 110 милијарди евра помоћи током наредне три године.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Neredi na demonstracijama u Atini i Solunu
Beta, AP | 05. 05. 2010. - 08:44h  13:41h | Foto: Reuters, AP, AFP | Komentara: 32

Neredi su izbili na protestima u Atini i Solunu gde se danas okupilo više desetina hiljada demonstranata u znak protesta zbog oštrih mera štednje grčke Vlade.

U Atini je grupa od 60 demonstranata pokušala da probije policijski kordon ispred Parlamenta, bacajući kamenice na policajce koji su upotrebili suzavac kako bi ih odbili.

Nasilje je izbilo i u Solunu, gde su mladji učesnici protesta polupali izloge prodavnica i restorana brze hrane.

Policija je ranije danas saopštila da se na demonstracijama u Atini okupilo 25.000 ljudi, a u Solunu oko 14.000.

Kako bi osigurala zajam od Međunarodnog monetarnog fonda i zemalja evrozone, grčka vlada je objavila nove mere štednje, koje znače smanjenje penzija i plata zaposlenih u javnom sektoru, kao i dodatne poreze.

Sindikalne vođe, na čelu dva sindikata koji zajedno okupljaju milion
i 370.000 radnika, pozvali su Grke da se pridruže štrajku. Članovi više stranih sindikata izrazili su solidarnost sa grčkim radnicima.

Grčka vlada je objavila nove mere smanjena troškova do kraja 2012. u visini od 30 milijardi evra da bi osigurala zajam od Me]unarodnog monetarnog fonda i zemalja evrozone.

Nove mere znače nova smanjenje penzija i plata zaposlenih u javnom
sektoru, kao i dodatne poreze.Svi avionski letovi su prekinuti od ponoći a neće raditi ni vozovi ni trajekti. Zatvorene su škole, bolnice, poreske uprave kao i turistička mesta uključujući i Akropolj.

Medijske kuće neće prenositi vesti, a vlasnici prodavnica su pozvani da zatvore radnje dok traju okupljanja demonstranata. Više od 1.500 policajaca raspoređeno je danas da osigurava dva planirana protestna marša u centru Atine.

Sindikati iz državnog i privatnog sektora priznaju da je vlada bila primorana da drastično smanji potrošnju da bi dobila paket pomoći od Evropske unije i Međunarodnog monetarnog fonda od 110 milijardi evra, neophodan da se izbavi iz dužničke krize.

Ali oni kažu da te mere nesrazmerno pogađaju Grke sa najmanjim primanjima.

"Vlada može da uradi i druge stvari pre nego što uzme pare od penzionera koji zarađuje 500 evra mesečno"", rekao je Spiros Papaspiros, vođa sindikata zaposlenih u javnom sektoru Adedi.

Skoro svaki veliki protest ove godine bio je obeležen žestokim okršajima između demonstranata i policije. Nezadovoljstvo sve više raste kako vlada najavljuje nove mere štednje koje pogađaju plate i penzije i povećavaju poreze.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 124
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Feb 2026, 21:54:35
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.