Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Apr 2026, 08:26:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 96 97 99 100 ... 124
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Дужан као Грчка  (Pročitano 127817 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82509
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 43.0.2357.130
Ne mora da znaci da ce biti duplo a i da bude nije to nista strasno s obzirom da je to njima jedini izlaz iz ove situacije uz bankrot ali ajde da damo nadu da im svi oproste dugove i grci stegnu kais maksimalno i stave par pampura u bulju.
Anyway dosta uvoze ali dosta i izvoze i pored losih kvota za pojedine stavke. Tako da bi se mogla napraviti neka ravnoteza ali bi i to bilo zajebano, ovako je jos zajebanije a moze da uspe a ne mora da znaci...stede kao vec 5 godina a rezultati su samo gori i gori.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 43.0.2357.93
Iz mog ugla - zasto bih se ja nadala da neko nekome oprosti dugove koje je sam napravio? Duzan ko Grcka je izraz star 50 godina. Ti ljudi ziveli su sa svim mogucim beneficijama skoro 40 godina.

Drugo, oni su u top uvoznika sirovina u Evropi. Nece biti 50% al ce biti 40 i kusur. Koliko ce da poskupe dazbine, porezi, komunalije, koliko ce da se povecaju krediti.. ali na stranu to.

Njihov plan za izlazak iz krize je otpis dugova od strane duznika koji je pola veka izdrzavao njihove bolesne hirove poput uslova za penziju sa 52 godine i sl. Slazem se da to nije radio narod nego vlade, ali to je cena koju narod placa zbog vlade.

Nas su bombardovali zbog jednog NE jednog coveka i njegovih nekoliko dupeuvlakaca. I sta? Nista. Sad ispada da vise navijamo da se Grckoj otpisu dugovi nego da nasi privatnici pokrenu privredu time sto ce barem prestati da prijavljuju zaposlene na minimalac i sl. Navijamo za Grke a cutimo kad nam dizu dva puta godisnje struju na smanjene plate i penzije.

Ne znam sta je to sa ovim narodima.. mi smo trebali da izadjemo na ulice i spalimo parlament prvi put kad je poskupela struja.. kakvi Grci. Ali ne.. mi cutimo i trpaju nas ali u Grcima vidimo ono za sta sami nemamo muda. A pritom ti Grci ce da dotaknu dno zivota ako im ne otpisu dugove. Nama niko nikad nece otpisati dugove sve i da raspisemo 45 referenduma.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82509
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 43.0.2357.130
Pa i sam Varufakis je na pocetku krize na iste stvari ukazivao da je Grcka rovita ekonomija i kada su primljeni u evrozonu nije situacija bila nista bolja. Vec tada je kriza kuckala na vrata i da ce zavrsiti tuzno i bedno. A MMF im je tada pirkao u ledja prognozama da ce im 2014 BDP porasti za 1.3% a tamo neke na 3.3%.
Po WTO bas nisu top zemlja EU po uvozu ali i da jesu oni trenutno su u pat poziciji treba izabrati manje zlo od dva zla koja su na stolu.
A ne vidim razloge etiketiranja branimo Grke isl. sto se mene tice mogu da svi kolektivno skoce u Egej.
Ja sam se samo osvrnuo da ni EU sama ne zna sta je pametnije posto je jedan referendum bio dovoljan da se malo zatrese svetska ekonomija koja je rovita da im pomognu ne mogu vise jer je uzaludno a da ih izbace je jos teze.
Ali nekome ce puci zivci. Eventualno da im posalju Aleka the great i da on sredi to i da se stide koliko ce im biti dobro.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 43.0.2357.93
Ne branite Grke, vec se radujete/raduju umesto da u svojoj zemlji naprave revoluciju. Mi zivimo sada gore nego sto su Grci ikada. Cak i kad padnu najnize imace bolji standard od nas. Jer ce bar nesto izvoziti i imace turizam i nije im prosek starosti 42 godine. I zime su im tri puta blaze nego u Srbiji.

Grci su rekli istorijsko NE Evropi. Weeeee a sta smo mi uradili? Placamo duplo skuplji porez i struju.

Mrznja prema uniji nadjacala je zauzimanje za svoju zemlju. Ja to gledam godinama i to me paralise koliko je nelogicno i destruktivno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82509
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 43.0.2357.130
To su vec neki drugi poremecaji  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.3
Browser
Safari 600.6.3
mob
I-mate 30 Pro
Ustaj zemljo pravoslana...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.132
mob
LG G3
Nsiu rekli ne Evropi vec MMF-u i ostaloj bagri.Ako Grci napuste Evrozonu e tek onda su propali,ovako daj da probamo da ne vratimo sta smo duzni,a da dobijemo nove pare pa za par decenija opet Jovo nanovo.

I EU realno treba da boli kurac za Grcku,nek  vrate drahmu,pa nek se bore sa inflacijom i nek opastnu ako umeju.Ovako hoće evro i EU,ali nece da igra kako EU svira,e pa ne može to tako.

Nek ih puste Rusima pa nek oni ozivljavaju drahmu ili nek Grci predju na rublju.

Jos EU boli kurac jer je Grcka jedina bila parazit u evrozoni,ostali imaju koliko toliko zdravu ekonomiju,a i ako popuste Grčkoj odose im kola nizbrdo,tako da mozda dobiju produzenje i neku sicu cisto da prezive.
« Poslednja izmena: 07. Jul 2015, 23:23:37 od EvilBlood »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.132
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Da ne volim svoju guzicu i guzicu svojih najblizih, pustila bih ovde idiote da cvrce...ko cvarci posle svinjokola... Smile

Koji procenat idiota moram da nazivam sunarodnicima...povraca mi se....

Crknite nesposobni...
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.3
Browser
Safari 600.6.3
mob
I-mate 30 Pro
Путин пообещал Ципрасу, что не оставит греков в беде

Президент России Владимир Путин и премьер-министр Греции Алексис Ципрас обсудили итоги греческого референдума по телефону. Как сообщает иранский телеканал Press TV, российский лидер пообещал грекам поддержку по выходу из кризисной ситуации.

Тем временем российский президент Владимир Путин пообещал поддержку грекам в их борьбе с финансовыми трудностями. Путин заявил об этом в ходе телефонного разговора с премьер-министром Греции Алексисом Ципрасом. По словам Кремля, разговор происходил по инициативе Ципраса. Оба лидера также обсудили расширение сотрудничества России и Греции.

Ранее Кремль выразил надежду на то, что Афины смогут достичь компромисса со своими кредиторами. Начиная с апреля этого года, Ципрас уже дважды посетил Москву. Он проконтролировал подписание соглашения о строительстве газопровода из России в Грецию стоимостью в 2,2 миллиарда долларов.

http://russian.rt.com/inotv/2015-07-06/Putin-poobeshhal-Ciprasu-Chto-ne

IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.132
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Grcku je Rusija podrzala..pa sad...videcemo  Smile

Al evo je Merkelova kod nas, da zapisa teritoriju.... Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 96 97 99 100 ... 124
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Apr 2026, 08:26:42
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.132 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.