Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 17:22:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dunja Ilic (pevacica)  (Pročitano 369404 puta)
Zvezda u usponu

Semper Fidelis

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2067
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
Izvor Opera 17, portal na kome je Dunja Ilic dobila svoju kolumnu, i mada mala ostavlja utisak potpuno opicene osobe ima sta pametno da kaze. Ovaj njen clanak me je veoma prijatno iznenadio, zanimljivo je procitati i nesto sto Dunju prikazuje u potpuno drugom svetlu:

Kolumna Dunje Ilić na portalu Opera 17

Sve popularnija pevačica Dunja Ilić posetiocima portala Opera17 svakog četvrtka pokloniće po jednu kolumnu.

- Zaista mi je zadovoljstvo da sa posetiocima najpopularnijeg domaćeg portala podelim svoje stavove, mišljenje o raznim situacijama, ljudima, događajima. Kao i do sada, u svojim izlaganjima biću vrlo iskrena i obećavam da će moja kolumna pod nazivom “Sex. Smrt. Pare. Moć. Slava” biti svima vrlo interesantna za čitanje - ističe Dunja.

Prva Dunjina kolumna:

Dunja Ilić: Ono malo ljubavi

Thursday, 22 July 2010

Da se razumemo, neko ko non-stop ima primese sado mazo seksa u svojim pesmama i peva metaforično o tome kako bi nekog sahranio živog i nije baš tip osobe kojoj se veruje kada piše o ljubavi. No, opet ne mogu da lažem da se i ja ne rasplačem kada gledam Titanik(kliše) i da i meni nekoliko puta nisu krenule suze dok sam pisala neke pesme…

E pa sad, pitanje je zašto baš te pesme nisu obelodanjene? A odgovor je zato što živimo u Srbiji i u dvadeset i prvom veku. Zapitaćete se zašto sam otišla u toliku krajnost zbog neke moje baladice koju bi čula nekolicina ljudi u Srbiji?

Dragi, dosadilo mi je da gledam kako je u Srbiji moderno foliranje!!! Kako je devojka zakopčana do grla koja tajno spava sa muškarcima za novac poštenija od one u mini suknji koja to radi iz emocija… Kako je moderno biti ,,namazan,, …

Ranije bi za čoveka koji se nekome smeška u lice, a pljuje ga iza leđa rekli da je kukavica i licemer (što realno i jeste), a sada je taj neko ,,namazan,, on zna da prevarom dodje do svog cilja, a uzrečica ,,cilj ne bira sredstva,, među mladima postala je nažalost mnogo popularnija od one ,,dobro se dobrim vraca,,. Iskreno, nikada nisam pomislila da ću ovo reći ali malo mi je muka i od mog rodnog Beograda, u kome se iskren prijatelj sreće jedva jednom u zivotu (ali se svi prave da su taj jedan). Hvala Bogu što sam ja mog našla odavno i što većinu ostalih smatram samo prevarantima za koje znam šta mi pričaju iza leđa, ali ćutim o tome. Možda bih i ja ispala ,,namazana,, da to sad ovde nisam i napisala. Muka mi je od toga što se ljudi podsmevaju ljubavi, najlepšoj reči na svetu, što je onaj ko ljubav pokaže budala, a onaj koji tog nekog povredi kralj, car, lik itd. Muka mi je od neverovanja u prave vrednosti, u srodne duše, romantiku…

Nervira me što su te stvari smešne, debilne, detinjaste. Što kad sa nekim izađem ne smem zaista pokazati ko sam nego moram pričati o stvarima koje me u stvari uopšte ne zanimaju i što ne mogu biti ja. Ona prava, detinjasta, naivna i vesela ja, nije u modi…

U modi je biti nezainteresovan, uobražen i namazan. Doći na neko mesto, napućiti se, prevrtati očima na naznaku bilo čije pažnje i biti ,,kučka,,! Ono što je jednom delu današnjih devojaka ideal ženskog bića ,,kucka sam pa sta,, ili ,,postacu kucka,, samo su neke od rečenica koje sam svakodnevno slušala od svojih mnogo starijih prijateljica. Muka mi je od ljudi koji glume savršenstvo. Daju sebi za pravo da osuđuju vedre i iskrene duše koje za razliku od njih svoje greške priznaju očekujuci po meni ono sto je normalno, razumevanje od drugog ljudskog bića, na koje obično ne naiđu jer je malo ljudi, a mnogo vise skotova koji će ljudske greške iskoristiti za lečenje svojih ličnih frustracija i nažalost većina njih će noću spavati mirno, jer su na svojim sramotnim životnim putevima odavno isključili bilo šta ljudsko u sebi pa i savest.

E da, muka mi je i od toga što takvi ljudi nekako uspevaju, a oni dobri pate. Samo mi je drago što sam ja iz svega toga sa svojih osamnaest godina izvukla pouku. Shvatila sam da neću da upadam ni u kakav tabor, ostaću pomalo naivna, detinjasta, dobra i iskrena kakva i jesam. Kada se zaljubim biće iskreno kao i do sada, neću se igrati mačke i miša, jer se toga nikada nisam ni znala igrati, a ako neko ne ceni to što sam osećajna i takva kakva jesam, neće kod mene imati prolaz. I tako nesavršena, sa svim tim osobinama koje se danas ne cene osećam se predivno! Predivno što sa svojih osamnaest godina znam ko sam. Jedostavno, neko ko vredi što je danas retkost. Uspela sam više od svih sa gore navedenim osobinama jer sam masku sa svim tim osobinama sebi skinula sa lica i tek sad znam ko sam. Da bih pobedila više se ne moram praviti bezosećajna, jača nego sto jesam, samo trebam biti ja.

Pitam se kakvu će bol osetiti muškarci koji su sebe ubedili da su neka vrsta savremenog Kazanove ili devojke koje su sebe ubedile da su fatalne žene kada ih pronadje istina. Ja im ne želim ništa loše, samo da se što pre osveste jer što duže budu živeli u svojoj iluziji, to će ih istina više boleti kad iluzija nestane.

Muškarcima ne mogu pomoći osim da kod mene probaju sa tim Kazanova pokušajima, pa da im ja skinem masku sa lica, a devojkama koje su stvorile sebi iluziju da su fatalne samo ću preporučiti da se pogledaju dok vrše veliku nuždu i da garatovano nece izgledati ni malo fatalno. Smiley))

Ljubi Vas vaša Dunja Ilić.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.99
mob
Nokia 
Citat
Fetiš mi je seks u mrtvačkom kovčegu!
A kome nije jbt, pa valjda se svi lozimo na to. Ako je vec htela da privuce paznju mogla je da kaze kako joj je fetis sex sa ovima iz kovcega.
Citat
Ovaj njen clanak me je veoma prijatno iznenadio, zanimljivo je procitati i nesto sto Dunju prikazuje u potpuno drugom svetlu:
Nije riba toliko glupa koliko bi trebala da bude, samo je jos mlada i neiskusna.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 38
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 5.0.375.99
odlicna riba Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Jebote, riba je glupa kao balvan, tacno se vidi po recenicama njenim koje su prenapucane, prica puno a nista ne kaze. A o debilnosti njenih izjava(ne mozes izjaviti da ti je Karleusa idol i biti normalan, prosto ne ide!)i tom filozofiranju sa njenih 18 necu ni da pricam... Smile Ona nije ni videla kurac a prica o tome kako joj je seks u sanduku fetish Smile Idi dete smesna si...
Jos jedna u nizu riba koja misli da je posebna i da se ne folira, a u stvari je najveci folirant od svih... Zemljo progutaj me, ko su nama deca u ovoj Zemlji Smile

A ni izgled joj nije nesto, sto neko rece, ima 5 kila cvaraka na stomaku.
« Poslednja izmena: 26. Jul 2010, 01:49:56 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Samsung 
Сад би ти лолана рекла да си љубомољна на њу и да погледаш себе Smile Smile
« Poslednja izmena: 26. Jul 2010, 02:07:31 od khadafi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.99
acheles da nisi postao fan i ove Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Semper Fidelis

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2067
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
sez, ja stvarno pokusavam da budem OK i korektan prema tebi, cak sam te par puta i pohvalio. Ali eto, ti malo malo, pa me nicim izazvan ili provociras bez potrebe (da te podsetim: kreacionista i darvinista) ili pitas nesto tako glupo, kao ovo sada.
Prvo milion puta sam ti rekao da nisam Miin fan, a drugo naravno da nisam postao fan kako kazes ove. Prosto dok pregledam net ne bih li nasao nesto o Mii, naletim na nesto drugo sto mi se ucini da bi nekome moglo biti zanimljivo. Za razliku od tebe ja volim da postavim nesto sto ce nekome doneti prijatnost, i kada vidim na megauploud-u koliko je clanova skinulo video klipove koje sam postavio, dodje mi nekako drago sto sam nekome ulepsao neki trenutak u zivotu. Eto vidis ima nas raznih, neki od nas smo tako perverzni da vise volimo da ucinimo nekome nesto prijatno, nego da prozivamo, provociramo, podcenjujemo i podjebavamo druge.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.99
Dunja je uspela u onome u cemu je naumila a to je da digne prasinu u Srbiji.
Inace Dunja je u vezi sa jednim jako poznatim novinarom Wink

da nije jadni nam teofil

a ti acheles ako smatras provokacijom pitanje dali si nekom postao fan ili to da si kreacionista i ako sam u potpisu spominjes bozju kreaciju omiljene ti pevaljke koja naravno nije nastala evoluitivnim procesom od majmuna imas problem sa shvatanjem osnovnih postulata teologije

za razliku od tebe koji postavljas sund i gologuze belosvetske kurave ja postavljam stvari koje imaju neuporedivu trajniju  umejetnicku vrednost

http://forum.burek.com/jazz-muzicki-klipovi-t506662.html

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1590
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Ma koga boli kurac sta ima da kaze nek se ona jos slika gologuza i svi smo njeni fanovi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Out of Space and Time

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10499
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.422.0
Ja sem sto prvi put sad cujem za nju jebote ne znam dal
gore peva ona ili JK!!! Strasno puna Srbija pevaca, lopova
i lazova!!!
Lepo izgleda.
Smile Smile Smile Smile Smile Cek bre zar ti nisi zakleti fan onog E.T.-a  Smile Uopste nisam u toku  Smile

I zasto joj prvo nisu platili casove pevanja pa onda spotove vec obratno  Smile ?
IP sačuvana
social share
I like to pretend I'm alone. Completely alone. Maybe post-apocalypse or plague... Whatever. No-one left to act normal for. No need to hide who I really am. It would be... freeing.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 17:22:14
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.098 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.