Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 19:35:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dunja Ilic (pevacica)  (Pročitano 369306 puta)
Zvezda u usponu

Semper Fidelis

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2067
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
Izvor portal Opera 17, druga kolumna Dunje Ilić

Dunja Ilić: Srcem se pobeđuje

Thursday, 29 July 2010

OK, prva reč u nazivu moje kolumne je sex! Da sam želela da čitavu svoju kolumnu posvetim upravo seksu za inspiraciju bi mi verovatno poslužila odluka međunardnog suda o Kosovu (čitajte jebu nas samo tako). No, ukoliko uzmem u obzir to da ja tu (još uvek) ne mogu baš ništa da promenim, u kolumni “sex. smrt. pare. moć. slava.) biću koncentrisana na teme za koje se nadam da će na neki način imati uticaj na sve ljude kojima je IQ makar malo veći od broja njihovih cipela. Za one kojima je IQ koliko i meni (neću da se hvalim) se ne brinem, znam da će preopoznati moju emociju i da će im neki moji saveti sigurno pomoći. Prva kolumna jednostavno naslovljena “Ono Malo Ljubavi” prošla je odlično. Samo nakon 24h dobila sam informacije od urednika da je jasno da sam napravila odličnu stvar, da je čitanost teksta fenomenalna, a reakcije podeljene. To dugujem vama. Eto, neki su dobili dodati prostor da leče svoje frustracije tražeći zamerku (ovo je još jedno moje dobro delo), a publika kojoj se ja obraćam je bez pogovora shvatila šta sam htela da poručim. Svakako, bilo je i onih manje-više neutralnih koji su se zapitali ono što bih se i ja možda zapitala da sam na njihovom mestu.

Da li je to kolumna ,,Ono Malo Ljubavi,, pomalo kontradiktorna liku i delu Dunje Ilić? Odgovor je vrlo jednostavan. Ne! Nije… Želela sam da predočim potragu za ljubavlju, koje u Srbiji ima jako malo. Suštinska je stvar da je ljudima koji su dobri i naivni teže da idu kroz život nego onima koji igraju prljavo, ali ni u jednom trenutku ja nisam pomenula da je dobrim ljudima zabranjeno da se sa pravom razljute i bore. Navodim sebe kao primer, jer se ja onime što radim upravo ljutito borim protiv licemerja koje preti da zavlada Srbijom. Moja misao nije bila da treba biti svetac, već samo čovek.
Svako od nas ima prava na samoodbranu i čovek mora da se brani kad je napadnut! Upravo tom odbranom ne mora sebi uprljati obraz kao onaj koji ga je napao, ne mora postati manje čovek, ne mora igrati prljavo, jer sreća prati dobre ljude. Ko govori i radi od srca uvek će pobediti one koji se bave lažima i nedelima, toliko pravde ima. Sigurna sam. Zato i tvrdim: Srcem se pobeđuje. No, srcem se ne pobeđuju samo protivnici. Ne! Oni su ono najlakše što srcem možete poraziti, jer srcem se može pobediti i bol koji nam donose život.

Kada ostanete sami u velikoj kući, o kojoj većina ljudi mašta, zlato može da bude svuda oko vas! To nekada nije bitno! Ja to znam!

U životu dođe trenutak kada možete reći ,,Ja mogu sve,,. I obično to kažete mnogo puta pre nego što taj trenutak stvarno dođe, ali kada dođe jednostavno znate. Ja ne želim da vas slažem i kažem da je meni dosao, ali znam da će doći uskoro. Dan za danom i sve više shvatam da na neke stvari nikada neću dobiti odgovor, ali više zbog njih ne želim da se ubijem. Naučila sam da sa njima živim! Naučila sam kako ne biti previše gorda da zatražim nečiju pomoć ali ni previše ponizna da za nju molim. Isto važi i kada je ljubav u pitanju…

Dajem ljudima za pravo da mi je ne uzvrate ali ne dam da se sa njom igraju!

Naučila sam da ne mrzim, jer možes mrzeti samo onoga ko te ugrožava, a ja ne dozvoljavam da me ugrozi niko osim nekada moje nepromisljenosti koja je još uvek posledica moje mladosti. Naučila sam da se oslonim na nekoga ali ne pasti ako se taj neko pomeri. I na kraju sam naučila zavoleti teške trenutke u kojima sam samo sa svojim srcem sve to učila. Divno je kada vas zagrli majka, partner, prijatelj.. No, tek kad naučite zagrliti, smiriti i utešiti sami sebe moći ćete da izgovorite tu prelepu rečenicu ,,Ja mogu sve,,. Ja sam blizu da je izgovorim… A vi?

Ljubi Vas vaša Dunja Ilić
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2538
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
Dunja 

...

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

84090953.jpg
(105.23 KB, 830x616)
« Poslednja izmena: 13. Avg 2010, 18:10:21 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Belthazor is back

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1223
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung CH3222
bravo Dunja bravo i za sliku
IP sačuvana
social share
I will always love you, Phoebe!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3522
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2538
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
Dunja,zanimljiv stajling u emisiji,non stop su joj virile gacice ispod minica:),kao i odgovori na pitanja  Smile 

« Poslednja izmena: 07. Sep 2010, 03:26:55 od specijalni »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2538
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
"Jaffa keks" Smiley 

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

1.jpg
(73.19 KB, 816x635)
2.jpg
(22.83 KB, 662x503)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
I srpska Paris Hilton snimila sa dečkom kućni seksi film

Mlada pevačica Dunja Ilić (19), koju su mediji u Hrvatskoj označili kao srpsku Paris Hilton jer potiče iz bogate porodice, kaže da joj ne smeta poređenje sa američkom starletom i da je i ona, kao i Paris, snimila video dok je vodila ljubav sa dečkom...
„Odmah posle prvog gledanja smo ga obrisali. Ne želim da gradim karijeru preko takvih snimaka”, kaže Dunja za „24 sata”.

KAMERA - Dunja Ilić iza sebe ima tek jedan album, ali je već ostavila trag na domaćoj sceni. Za poređenje sa Paris kaže da joj ne smeta, ali da joj je veoma banalno.
- Zna se gde je Amerika, a gde Srbija i ja želim da budem autentična zvezda. Zato i nemam uzore, već samo ljude koje poštujem, a to su Jelena Karleuša i Ledi Gaga - kaže Dunja Ilić.
Ističe da joj je prednost to što je  mlada ušla u svet šou-biznisa i da do sada nije osetila sujetu kolega, osim od strane Đoganija. Kaže da trenutno nema dečka, kao i da se potpuno posvetila karijeri, tako da ni ne razmišlja o suprotnom polu. Zanimaju je stariji muškarci koji su uspešni i ozbiljni.
- Imala sam neki promašaj pre par meseci, ali to se završilo. Većina mladih devojaka koje su sa starijim muškarcima su neozbiljne i onda oni i mene tako doživljavaju, a ja, naravno, nisam takva. Meni treba siguran i uspešan muškarac, kako bi i ja napredovala pored njega - objašnjava Dunja.
Na pitanje da li bi ikad objavila snimak kako vodi ljubav sa nekim, odrečno je odgovorila.
- Nikad. Samo sam se sa jednim dečkom snimala, ali smo to odmah obrisali nakon prvog gledanja - kaže Dunja.
Mlada pevačica najavljuje novi album početkom sledeće godine.
- Kada imate hit poput „Šefice podzemlja”, želite da ostanete na tom nivou. Još biram pesme, jer mi u svakoj nešto smeta, a od ovog albuma upisaću se i kao autor pesama - rekla je Dunja, koja je do sada pisala tekstove za svoje pesme.

Pored pesama, piše i knjige, završava fakultet
ROMAN - Već sa 15. godina napisala je knjigu „Ludački pogled“. U šesnaestoj godini napisala je još dva romana, „Vatra“ i „Ima nešto što mu nije rekla“, ali je odustala od objavljivanja. Trenutno joj je aktuelna knjiga „Sat”. Pored toga, student je Fakulteta političkih nauka. „Jedno vreme sam studirala uporedo i medije na Megatrendu, ali sam shvatila da nisam Supermen i da ne mogu sve da postignem. Stoga sam sad samo student na FPN-u”, kaže Dunja.

Tata, ili plati album ili ću se ja već snaći
NOVAC - Mnogi kažu da zameraju Dunji to što joj je otac finansirao karijeru. „Ne znam zašto to ljudima smeta. Ja sam njemu rekla da mi ili on plati ili ja da se snalazim za album, a on me je normalno podržao, jer veruje u mene. Ipak, ne može se platiti da ljudi slušaju moje pesme i da „Šefica podzemlja” ima preko 700.000 pregleda na Jutjubu. Roditelji su mi razvedeni, a ja sam od svoje 15. godine samostalna i oni se ne mešaju u moju karijeru”, objašnjava Dunja Ilić.

Izvor: 24 Sata
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 127
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.55
ovo je najveca rospija koju je svijet ikad vidio, naravno sto je sve dragi tatica omogucio, da od sebe javno pravi kurvetinu, a najzalosnije on se sa tim ponosi,al naravno ovo je Balkan za nas je sve to normalno
IP sačuvana
social share
*cu ti dam prezime*
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Hahahahahahhahaha, pise knjige  Smile Osoba koja kaze da zmija zivi u ''onom staklenom cudu, onom..onom akvarijumu''  Smile pise knjige  Smile

Jbt aj' da je barem neka riba pa i da shvatim sto je ispred kamera..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 127
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.55
nazalost samo zbog para kojima kupuje medijski prostor, al ladno je 3 livade nigdje veze sa mozgom
IP sačuvana
social share
*cu ti dam prezime*
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 19:35:00
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.