au... kada vidim koliko moderatora, supervizora, pa čak i supermoderator ne znam da li da se oduševim ili zabrinem
Hvala svima
Latifovich, Chelavi, Klody, hvala uz strahopoštovanje Mare MbM, tako će izgledati moja sahrana Bambina, moderatorko nad moderatorima KGB, brate mili.... nije bila ni blizu, mada si mi dao ideju za tortu za sledeći ... Rasimeeeee DŽagi Čika Lajte, axaxaxaxa, šta je bre ono... ali muzička tema je baš u mom fazonu, bar prva numera Misewic Blesawa
prođe i to... jbt, ovo su već ozbiljne godine... menjam svoj nastup na forumu...
« Poslednja izmena: 08. Sep 2010, 17:04:09 od Дулаћ »
* - Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. * - I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot. * - Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better. * - Istorija dokazuje da istorija može da dokaže sve. * - Sky is the limit. * - Postoje ljudi kojima su potrebni ljudi da im budu potrebni. * - Ono što volimo da mislimo o sebi i ono što zaista jesmo retko kada imaju išta zajedničkog.