Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: .... duga ili kratka kosa i jos po nesto?  (Pročitano 15681 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
LG 4X HD
 Smile  video,gde video?ocu i ja da vidim  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
 Smile

pozdrav za sesircica i njenu frizuru Smile  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 93
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
Volim dugu kosu kod devojaka. Vise mi se svidja talasasta nego prava. A u vezi sa bojom, to je vec nekako komplikovano, ali kad malo razmislim, devojke koje sam "napadao" su uvek imale tamnu kosu pa eto, mozda se odatle moze nesto izvuci...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12370
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
a meni bas zanimljivo kad vidim kratku kosu,mnogo se bolje tada vidi oblik lica i nekako mi kao deluju otvorenije i manje narcisoidne,mozda i zbog toga sto nisu u mogucnosti da izvode sve one ljigave stvari sa muljanjem kose prstima i stvaljanjem iste u usta(fuuj)
lepa je i duga kosa kad je kvalitetna,ali ja bas volem kratku Smiley
ej bre kombi sad nas unisti, koje bre ljigave stvari Smile  Smile ne stavlja svaka devojka sa dugom kosom kosu u usta niti je pretura po rukama Smile
hehehe..sad sala na stranu kod muskaraca nekako vise volim kratku kosu..po mogucnosti stoo kracu..ponekad je lepo i videti muskarca sa siskicama, sve zavisi od toga kome kako sta stoji...U principu ne volim muskarce sa dugom kosom..Valjda i zato sto obicno isti misle da je sasvim ok dugu kosu pustiti da se umasti pa da onako slobodno pada uz glavu Smile Smiley 1 Neko rece da se higijena vrlo cesto ogleda u kosi i noktima...sto jeste svakako tacno...Ja imam stvarno prilicno dugacku kosu i jeste jaaaaako teska za odrzavanje i skupa, moram priznati, ali jednostavno ne dozvoljavam da bude masna i prljava..i nekako ne mogu sebe da zamislim sa kratkom kosom..pre nekako mi je dunulo da se osisam skroz kratko i ofarbam u crno..htela sam promenu..pa sam posle sela i razmislila Smile trebalo je par godina da poraste do ove duzine...cure se farbaju da bi bile plavuse...a ja hocu da se osisam i upropastim kosu radi trenutnog besa i inata ili cega vec...i odustala sam od te ideje Smile i jednostavno cini mi se da mi kratka kosa nikako ne bi isla uz crtelica, oblik glave...u krajnjem, ako ce me neko voleti ili ne voleti, zbog moje kose, onda i ne mora da me voli...postoje stvari koje su daleko vaznije od frizure i boje kose...a one se spolja definitivno ne vide Smile
IP sačuvana
social share
Veliki deo svog zivota propustila sam cekajuci da se stvari dese..same od sebe..a nisu se desile..plasim se da cu se jednog dana okrenuti..i iza sebe necu videti nista drugo do hrpu neostvarenih snova , zelja i nadanja, gomilu lazi, izrecenih i neizrecenih...gomilu promasenih investicija i ulaganja sebe...i tek onda cu shvatiti da su sve male stvari u zivotu prosle pored mene..dok sam ja trazila i cekala velike da se dese..nisam umela da citam znakove...trazila sam vise...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple 15
pre sam bila dugodlaka kucka, sad sam kratkodlaka.. juhu... mislim.. napokon sam uspela da se osisam posle 3 meseca...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Citat
u krajnjem, ako ce me neko voleti ili ne voleti, zbog moje kose, onda i ne mora da me voli...postoje stvari koje su daleko vaznije od frizure i boje kose...a one se spolja definitivno ne vide Smile
Video sam skoro jednu celavu devojku,pokvarenih zuba i zapustenih noktiju...Nije nekog fizickog izgleda, ali sto ima dusuuu...blago onom ko je ozeni.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 93
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
pre sam bila dugodlaka kucka, sad sam kratkodlaka.. juhu... mislim.. napokon sam uspela da se osisam posle 3 meseca...  Smile

Qchka dlaku menja, ali cud nikada.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Ja obozavam kovrdzavu kosu....i sva sreca pa mi djevojka ima ekstagamateta kovrdze i urnisem joj frizuru po vas bjeli dan....
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple 15
Citat
u krajnjem, ako ce me neko voleti ili ne voleti, zbog moje kose, onda i ne mora da me voli...postoje stvari koje su daleko vaznije od frizure i boje kose...a one se spolja definitivno ne vide Smile
Video sam skoro jednu celavu devojku,pokvarenih zuba i zapustenih noktiju...Nije nekog fizickog izgleda, ali sto ima dusuuu...blago onom ko je ozeni.  Smile

kosa  moze da se pusti, zubi poprave, nokti srede... ali... ako lepotica sa supljinom u glavi naleti na peglu.. ostaju joj samo oziljci i supljina u glavi...

@Tipkaros

ofkors...  Smile
« Poslednja izmena: 06. Sep 2006, 12:49:25 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 93
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
C c c, nemam karata na prodaju, crna devojko.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.