Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: DSS možda odustane od EU - Kao nismo znali....  (Pročitano 15323 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa sta je tu cudno sto je arkan njima kao veliki srbin prodavao oruzje tranziciona republika prodaje oruzje cecenima da bi ovi rokali ruse palestinci koriste izraelsko naoruzanje itd

to samo pokazuje koliko je obican narod glup i to je tako svuda nismo mi ama bas nikakav izuzetak i dok ce neki baja da prodaje oruzje i da zgrce milione panini ce da se lozi i nesvesno da obogacuje tog lika pa ce onda kad nema skim da ratuje da pljuje po njemu kako je on upropastio srbiju a ustvari panini je hteo rat i indirekno mu je on pomogo da dodje do tih para ali to su ljudo bez mozga!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 6230
Pa balvanija se lozi na sve i svsata sto im partija naredjuje.
Oni nemaju identitet.Oni su Srbi samo po partijskom zadatku.
Nikako da shvate, da im je zadatak da kad su ih izvadili iz pecina, moraju da napadaju postene da bi partijski funkcioneri krali nesmetano, jer oni posteni(narkomani, pederi, kurve i ostalo) smetaju.
Kupanje u sopstvena g*vna, umivanje sopstvenom pljuvackom.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia N70
Pa DSS ce sklopiti koaliciju sa Smradikalima,i eto nam utabane staze za saradnju sa Rusijom,Kubom,Libijom...

Putuj Evropo, i nemoj cekati na nas... Smile
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 548
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Mi ionako necemo biti ekonomski spremni za Evropu jos 30ak godina,jedino ako nas na neku prevaru uvuku pa da zivimo u sengen zoni ko Rumuni u Italiji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia N70
Mi smo najvise nespremni u nasim glavama,pa tek onda u svemu ostalom... Smile
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1272
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Predlazem DSS-u da nas uclani u arapsku ligu!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
a zasto toliko podjebavanja za rusiju i arapsku ligu to dokazuje koliko su ldpovci veci balvani od radikala rusija je ekonomska sila a o arapima da i ne pricam i mnogo bih vise voleo da saradjujemo sa rusijom emiratima i katarom nego slovackom ceskom i poljskom i mnogo vise mozemo da izvucemo od rusa i arapa nego od slovacke ili ldp misli na svajcarsku kad prica eu a najveci paradox je sto oni nisu u eu!!!

i kad slusam i jedne u druge isto mi se hvata za radikale je na kubi kao u ch a za ldpovce u teplicama u ceskoj kao u zenevi mislim stvarno ovde se nezna ko je od koga gori!!!

ja sam za saradnju i sa jednim i sa drugima hocu da pricam sa nekim kako da se od srbije stvori mocna drzava ane da slusam kako radikali seru da su eu i americke pare za krvave a ldp da mi sere kako su ruske pare stecene kriminalom!!!

pa sta tobre mene boli kurac po toj logici zidar i moler nebi trebali da prave kucu nijednom dileru droge jel to su krvave pare zar ne???
a posto su radikali specijalisti u zidarstvu a ldpovci svi strucni za informatiku pa bih voleo da pitam i jedne i druge zasto zidaju kuce kriminalcima koji su pare stekli na zapadu prodajom droge a ove druge zasto odrzavaju servere firmama koje su stekle pare muljajuci sa nekretninama naftom itd u rusiji 90 tih????
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Jel to po onoj Seseljovoj moj prijatelj Sadam Husein ......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Pa DSS ce sklopiti koaliciju sa Smradikalima,i eto nam utabane staze za saradnju sa Rusijom,Kubom,Libijom...

Putuj Evropo, i nemoj cekati na nas... Smile
nemoj da si tuzan...uvek ima leka....ruski rulet....skok iz aviona bez padobrana...itd..mogucnosti su neogranicene,samo treba imati maste Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 548
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ako vas ima koji ste u glavama spremni za evropsku uniju procice vas cim popusti opijat.Pa nije to skolska ekskurzija koju placaju roditelji ili mislite da ce nemacki poreski obveznici da placaju stimulacije za nasu korumpiranu privredu.Problem jeste u glavama ali prvo ovde treba da se resava.Ja obicno kad podjem na slavu napravim red u svojoj kuci,platim racune,okupam se,lepo se obucem,pa onda krenem u goste na slavu.To zelim i Srbiji ,pa onda moze u goste i kod ovih i kod onih.
« Poslednja izmena: 24. Dec 2007, 20:04:00 od vucko_m »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.