Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: DSS možda odustane od EU - Kao nismo znali....  (Pročitano 15513 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1489
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 
Droga: Velika Srbija

Efekti :
- Opsednut veličinom Srba ( i svog Srbina) - sporadična pojava manije veličine
- Nezainteresovanost za stvaran svet.
- Život provodi u mašti.
- Bazrazložno samopuzdanje i busanje u patriJotska prsa.
- Istiacnje da su svi neznalice/nekulturni u odnosu na pripadnike sopstvenog čopora konzumenata
- Nezainteresovanost za stvarne ekonomske porbleme
- Opsednutost imaginarnim čoporom poznatim pod imenom Rusi ( razlikuju se od stvarnog naroda/nacije pod istim  imenom).Preovladava mišljenje da će imaginarni čopor Rusi uništiti svakoga  ko želi da izleči ovisnika.
- Vrlo česta agresivnost prema strancima i drugim nacijama/narodima
- Ksenofobija - stalan efekat

IP sačuvana
social share
"Cogito, ergo sum"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Droga: Velika Srbija

Efekti :
- Opsednut veličinom Srba ( i svog Srbina) - sporadična pojava manije veličine
- Nezainteresovanost za stvaran svet.
- Život provodi u mašti.
- Bazrazložno samopuzdanje i busanje u patriJotska prsa.
- Istiacnje da su svi neznalice/nekulturni u odnosu na pripadnike sopstvenog čopora konzumenata
- Nezainteresovanost za stvarne ekonomske porbleme
- Opsednutost imaginarnim čoporom poznatim pod imenom Rusi ( razlikuju se od stvarnog naroda/nacije pod istim  imenom).Preovladava mišljenje da će imaginarni čopor Rusi uništiti svakoga  ko želi da izleči ovisnika.
- Vrlo česta agresivnost prema strancima i drugim nacijama/narodima
- Ksenofobija - stalan efekat

ovde si ti jedini ksenofob i fasista(vanja&co. su samo u pokusaju da postanu kao ti)
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 6230
stanko, potpuno si u pravu. Ja samo isticem kako su sve to odjucerasnji Srbi.
Apsolutno nema nista od nacije ako se ne kaze istina. A istina je gorka. Srbi su pojeli sami sebe. Imamo jos malo snage da se iscupamo od ideja velikih i malih Rusa, svojstveno samo nama.
Ali cinjenica da je jos na vlasti partizanska smrad, ne daje velike nade.
Ako ne priznamo nase stradalnike od 45-e na ovamo, onda nista od nacije nece biti.
A nacija moze opstati samo tu gde je geografski, u veropi u konkurenciji sa ostalima pa i sa Siptarima. Za sad smo gori od njih.
Diplomiranje na hrvatomzidbi, na daljini pljuvanja i na zelji da imas Kosovo bez Siptara je iluzija malih Rusa koja ce izgristi i ono malo srpstva sto imamo.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
...uslovi za EU su vrlo jasni. isporučivanje Mladića i ostalih, ispunjivanje ostalih administrativnih uslova, usklađivanje zakona, smanjenje korupcije, jačanje institucija i demokratije, stabilnost itd.

čak i ako sutra priznamo nezavisno Kosovo, niko nam ne bi ponudio članstvo u EU.

Сјајно. Испоручивање неког ко вероватно ни није у Србији, нити је српски држављанин (да не ширимо даље). Јачање јуропејске ДАмократије. Стабилност, која се, претпостављам, постиже одрицањем од дела своје земље, уз свесрдну помоћ ЕУ таквом одрицању. Усклађивање закона и норми и смањење корупције је једини нормалан захтев. Али, прво нека се одрекну насртаја на на нашу земљу, па да равноправно преговарамо.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 228
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11

Сјајно. Испоручивање неког ко вероватно ни није у Србији, нити је српски држављанин (да не ширимо даље). Јачање јуропејске ДАмократије. Стабилност, која се, претпостављам, постиже одрицањем од дела своје земље, уз свесрдну помоћ ЕУ таквом одрицању. Усклађивање закона и норми и смањење корупције је једини нормалан захтев. Али, прво нека се одрекну насртаја на на нашу земљу, па да равноправно преговарамо.

Isporucivanje nekoga ko verovatno nije u Srbiji...dakle , kada kazes , verovatno, i sam niji siguran da nije. Ratko Mladic jeste u Srbiji...on je bolestan starac, koji se leci po klinikama u Srbiji, sto privatnim , sto drzavnim. Bez toga , ne bi poziveo ni godinu dana.

Dalje, on jeste drzavljanin Srbije, pa je kao takav i stekao penziju u Srbiji, a ima i stalno mesto prebivalista, koje nije u nekom od prihvatnih centara, gde se smestio dobar deo njegovih saboraca, vec u lepoj vili na Kosutnjaku.

Koji je to ,, sulludi  ,neracionalni interes , i ciji , da se Mladic stiti i krije , na stetu cele zemlje, to zdrav razum ne moze da dokuci...mozda cemo jednom citati u memoarima, zasto ga "domacini " i "patriote" cuvaju kao zenicu oka...da li se plase sta bi ovaj mogao sve da kaze u Hagu, ili je po sredi neki dil, videcemo !!!

Sto se tice , stabilnosti i odricanja dela svoje zemlje, vidim da su mnogi , a izmedju ostalih i premijer i predsednik, spremni da se odreknu dela Kosova , i to onog juzno od Ibra. To se naziva "podela kosova' ili "vuk sit a ovce na broju"...
Na stranu to, sto u tom juznom delu zivi 60 % srba, i to u najtezim uslovima, koji nemaju nikakvu sansju da opstanu u izolovanim enklavama. Na stranu i to, sto po tom planu , srbiji ostaju severni deo Mitrovice , u kojem i onako srbi zive bolje nego u Novom sadu, jer godinama primaju dve prosecne plate, da ne rade nista, samo da sede i "cuvaju " Mitrovicu.
Opet se kola lome, na ubogoj sirotinji, juzno od Ibra, ali koga to briga?
Vazno je, da se polliticari , na neku foru izvuku iz ove price, i da sutra mogu da kazu i lazu kako su eto, "sacuvali dobar deo srpske zemlje i srpskog korpusa"...

Znaci , 15% teritorije je mnogo, ali za 10% mi i ne bi pravili neki problem..

Muka coveku da pripadne od demagogije i politikanstva,Dok god je Kosovo , nereseno pitanje, stotine parazita zive na toj rak rani, i hrani se donacijama, i malverzacijama ...svi su se lepo ugojili , kuce napravili , biznise pootvarali, i dalje se busaju u junacke grudi ne dajuci 15%...pa ne bi ni ja, da sam na njihovom mestu. To, sto srbija nema vise ni snage, ni para, ni vremena, da se jos sto godina vitla oko tog problema, nikoga ne interesuje, njima je dobro  , i neka traje zauvek...kako je nama, znamo i sami.

Sto neko rece:": ako vam je dobro....onda u redu.!!!"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 6230
Kada budete prestali da mesate loncice razgovaracete drugacije. Tog dela teritorije smo se mi odrekli i sada je ovako ili onako gotovo. Spasavja ono sto ti znaci.Vi (neki) jos slavite Slobu koji je dozvolio Rugovi da stvori tu drzavu.Za rad neizlaska na izbore i za rad 30 glasova u parlamentu.
Oni su te institucije drzave stvarali od 1989-e. Danas Siptar koji se rodio 89-e ima 18 godina.
Znas kako je Mujo polupao ekspres lonac kad je poceo da pisti? Njega je jednom udario voz, pa zna, da kad to naraste, udara zestoko.
Tako su i oni, kad su otvarali svoje skole mimo drzave, naplacivali svoje poreze, vodili svoje finansije, otvarali svoje firme.
Smejali smo im se, a posle je sve to naraslo u OVK.
Nas je voz vec udario, samo neki to ne znaju jos! Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 23. Dec 2007, 15:40:16 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Кажем вероватно, јер немам непобитне доказе. Иначе, и 1% земље је много.

А када смо ми то дали Косово?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 6230
Dao si im mogucnost da naprave drzavu!!!
Ja se dobro secam (bio sam jos u kombi dss-u) kada smo inicirali regionalizaciju cele Srbije.
Nekome su bile potrebne tenzije a ne resavanje problema.
Onda su mali Rusi (radikali) branili autonomiju. Optuzivali nas za 'ekstremne nacionaliste'.
To su nevidjene fukare, ljudi bez karaktera, bez kicme a narocito bez srptva u sebi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Nokia 6120
tacno, klasicno politikanstvo, od danas do sutra ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 6230
tacno, klasicno politikanstvo, od danas do sutra ...

Pa ceo problem Kosova je politikantstvo. Nikada od 45-e naovamo, niko nije hteo da resi taj problem. Da vas podsetim da su demonstracije tamo bile i 61-e i 67-e i 81-e.
A neko je to resio kad je zabranio povratak proteranih Srba. sa tim nazalost su se i Srbi slozili. To nikako nemoj zaboraviti.
Btw jel znas ko je njima prodavao oruzje? Veliki Srbin: Arkan.

Ima jos jedna stvar. DSS odnosno Kostunica je potpisao prvi ugovor o stabilizaciji i pridruzivanju bez Kosova. Kostunica je u Bukurestu potpisao ugovor cefta sa svim drzavama Balkana medju kojima je bilo i Kosovo. Sa kosovske strane je bio unmik.
I sad bi onako komunisticki: puj pike ne vazi?Zna dss sta hoce? Pa bolji je Palma, clan koalicije koje se danas pridruzio radikalima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.