Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: DSS možda odustane od EU - Kao nismo znali....  (Pročitano 15437 puta)
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung 
Tačno. Crkve su objekti, manje ili više lepi, uglavnom beskorisni objekti.

Smile  Smile  Smile  Smile

Korisniji su dzipovi sa zatamnjenim staklima....., gde mozes da smrces do mile volje.... 
IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 6230
Volim kad izdvajam i ovde prozvane.Ili one koji se osecaju prozvanim. ne treba se stideti.
Deda partizan, tata komunista, ovaj Srbin, a sledeca generacija ruski gubernant. Smile Smile Smile
Milina!
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 800
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Još jedna stvar koju smo svi znali...... seljačine
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa bolje ruski nego engleski gubernat ja nisam radikal ali kad cujem ldpovce kako pricaju o radikalima kao risofilima a kad bi neki amerikanac poceo da jebe svinju onda bi prvi ceda zaskocio na jednu krmacu i reko e tako toradi zapadni moderni svet i onda bi svi ldpovci poceli da jebu svinje hahaha!!!

pa vama je mozak sa zapadom toliko ispran da je to neverovatno kako je sve na zapadu kul a za vasu informaciju najskuplja kola u proseku na svetu se voze po bednoj rusiji rusi su toliko finansiski jaki da mogu da kupe celu eu trenutno tako da nevidim nista lose u saradnji sa rusijom azijom i citavom istocnom evropom gradovi u aziji nemogu da se porede sa gradovima u evropi zapadnjaci se cude i krste kad odu na istok kad vide kako ljudi zive i kako se zemlje razvijaju a do pre 15 godina su tim zemljama svi su se vozili biciklama!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

No pain-no gain!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 121
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung E251
 Smile....na moju konstataciju mislis?
Jeste,bas na tu konstataciju(nisam mislio u tvom slucaju).Koliko sam ja video,ovde se svaka rasprava zavrsi na crnim dzipovima,kradji i ocekivanju da ce ,,oni sto dodju posle ovih sadasnjih'' konacno biti oni koji ce ovoj zemlji doneti ono sto vecina ljudi misli kada se spomene Evropa.Medjutim,zaboravlja se da su svi ti politicari iz ovog naroda,sto u krajnjoj liniji znaci-imamo politicare kakvi smo i mi sami.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Citat
pa bolje ruski nego engleski gubernat ja nisam radikal ali kad cujem ldpovce kako pricaju o radikalima kao risofilima a kad bi neki amerikanac poceo da jebe svinju onda bi prvi ceda zaskocio na jednu krmacu i reko e tako toradi zapadni moderni svet i onda bi svi ldpovci poceli da jebu svinje hahaha!!!

Хаха Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
koja bre evropa o cemu vi pricate jebala vas evropa gde ste vi to bili u evropi???

u evropi vlada korupcija mafija prevare mucke bas kao i u srbiji cast izuzecima danska, finska ,svedska ali to je jedan procenat evrope litvanija je u evropskoj uniji a u litvaniji mafija vlada italija je u evropskoj uniji a isto je ko na divljem zapadu marbelja je u evropskoj uniji a korupcija i gradjevinska mafija vladaju ja nemam nista protiv evropske unije i nemam nista protiv ulaska u evrpsku uniji ali ovi glupi ldpovci koji misle da je eu svajcarska i da ce ulaskom u eu od srbije da stvore svajcarsku za 3 dana i da ce prestati srbi da budu seljaci to je totalni debilizam!!

a radikalski debilizam je kritikovaje ldpa zbog crnih dzipova i koke a rusija je puna takvih likova ovi radukali i ldp su mi toliko smesni da je to neverovatno i jedni i drugi pricaju samo neke paradoxe i nista vise!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

No pain-no gain!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 121
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung E251
Tacno.Samo sto je problem-igraj kako ti se svira,tako da nam EU ne gine,sa demokratama ili radikalima na vlasti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 6230
Bre ruski pecinari, otvorite jedan kanal: boljsevicki putevi Putina i njegoih malih Rusa.
Srbija je na zapadnoj cucli od 45-e pa i dan danas.
Onaj besplatni ruski gas ne postoji, to se gradi vec 30 godina.
Ruske rakete nisu poletele ni za same Ruse, nece ni za male Ruse.
Balvanijo, to samo ruski boljsevici sada dele plen ravno sa ostalim oligarsima.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
@mrgec
Morao si primetiti da sam ljut samo na male Ruse.
Pa nisu mi kupovali babuske da se igram, pa se zato zgrazavam na malo ruske ideje. Sta ces, Soros mi je poklanjao olovke pa eto uticaj Vatikana se vidi. Smile Smile Smile

pogresio sam....ti si u stvari najvise ljut na sebe samog Smile

daj bre covece....malo osmeha,zezanja,lepseg zivota...nije sve tako crno Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.