Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 05:52:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: DS vs SRS  (Pročitano 13611 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
bilo bi ih vise od kineza?!?!? da l' si glup? sad stvarno.
ti mi ovde pricas o tome sta je nas medjunarodni interes i slicno a ni ne znas koliko je stara albanska drzava a koliko kineska?!?!?!? ajde bezi bre!

ti ne znas ko je kome tu komandovao?!?!?! pa sta se onda javljas da diskutojes o tome????
cuj, DS je bio finansiran od prljavih para? Smiley hahahhha Smile nasmejao si me!
navedi mi jednu stranku koju finansira neki ubogi zemljoradnik. ajde plz. znas li ti cemu sluzi politika? ni jedan finansijer bilo koje stranke ne moze da bude cist. cim finansira politicare, toi znaci da ce od toga imati jednog dana velike dobitke. ispalti se. nemoj misliti da je SRS izuzetak. Smile

da te ispravim, mi smo bili u ratu sa makedonijom,grckom i ostalima(sa grckom mozda jedino nismo, oni su izgubili stotine mil. za vreme bomb. zbog protivljenja) ali to je bilo, opet za vreme SRS i SPS. problem je sto se ti isti nisu ni malo pokajali i sto ne bi bio problem da opet udju u rat zbog RS ili KiM. takve treba odstraniti sa lica planete.
pa i sam kazes da je situacija katastrofanla sto se tice suseda ako ne pristupimo natou. kako zamisljas da ojacamo ekonomiju ako smo okruzeni neprijateljima??? da trgujemo putem teleportova??? ni ne ocekujem odgovor jer mislim da nisi dovoljno upucen da mi odgovoris.
ne vidim potrebu da vredjash.albanci su dobili drzavu posle balkanskih ratova,ali kao narod postoje dosta dugo. ipak nikad nisu imali veliku demografsku eksploziju ,osim u sfrj na kosovu.
 shto se tiche stranaka i njihovog finansiranja :srs je po tom pitanju najchistija ,a ds najprljavija . ako je tebi potrebna stranka koju finansira prljavi kapital ,meni nije ,a mislim ni vecini gradjana srbije  Smile
 mi jesmo pravno gledano bili u ratu sa okolnim zemljama ,ali rat nismo zapocheli mi. meni je jasno da ljudi poput tebe gledaju samo svoj interes i da bi ti pristao i na to da i kad idesh u pancevo ili smederevo nosish pasosh ,ali prijatelju moj ljudi kao ti su u svakoj drzavi problem. mislish li da bi s.a.d. postale ovo shto jesu da nije bilo ljudi koji su bili spremni da poginu za zvezde i pruge ? Smile
 shto se tiche ekonomije ,ja nisam rekao da sam za odbijanje svake saradnje sa okolnim ili bilo kojim zemljama. samo sam rekao da mi necemo imati neke posebne koristi od chlanstva u eu . realno gledano ,jedina shansa za nas je izvoz na trzishta koja su josh nerazvijenija od nasheg i njihovo eksploatisanje,isto kao shto eu eksploatishe nas.
 ono shto bi za nas kao drzavu bilo pogubno je da ds dodje na vlast i nastavi svoju politiku korumpiranog pljachkashkog liberalnog kapitalizma . zbog toga i smatram da bi radikali trebalo da dodju na vlast ,u cilju razbijanja ds-ove kriminalne mreze , a ne shto bi oni mogli silom da zaustave otcepljenje kosova.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
DS i SRS, pokazuju se kao partneri,a ne ljuti protivnici. Zajedno su ucestvovali u donosenju radikalskog ustava, kao i u utrkivanju ko ce vise pomoci Kostunicinoj vladi da opstane. Izmedju SRS i DS ne postoje sistemski sukobi, obe trsanke sluze odrzanju postojeceg sistema, razlika je jedino u ponudi personlanih resenja. A kakav je sistem, onakav kao iz Milosevicevog vramena, jedino malo savrseniji u unistavanju svake opozicije. Srbiji nije potrabna zamena politicara koji ce upravljati ovim politickim sistemom, vec zamena samog sistema.
Za tome radi jedino vanparlamntarna opozicija okupljena oko LDP i NVO>
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 740
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia 
DS i SRS, pokazuju se kao partneri,a ne ljuti protivnici. Zajedno su ucestvovali u donosenju radikalskog ustava, kao i u utrkivanju ko ce vise pomoci Kostunicinoj vladi da opstane. Izmedju SRS i DS ne postoje sistemski sukobi, obe trsanke sluze odrzanju postojeceg sistema, razlika je jedino u ponudi personlanih resenja. A kakav je sistem, onakav kao iz Milosevicevog vramena, jedino malo savrseniji u unistavanju svake opozicije. Srbiji nije potrabna zamena politicara koji ce upravljati ovim politickim sistemom, vec zamena samog sistema.

Smile  Smile  Smile
Vi sto niste uspeli da se izborite u DS-u, zaista ne vidim kako mislite da se izborite sa svima na politickoj sceni Srbije. Ovo je jos jedan pokazatelj da vam je najveci protivnik upravo DS iz samo vama znanih razloga. Ako vam je DS na meti, zar vam je onda stvarno stalo do drzave, do stopiranja dalje radikalizacije drustva... Inace, volim anti-protivne likove, kao sto ste recimo vi iz LDP-a. A sta je Boris Tadic trebalo da radi kada je izabran za Predsednika? Da podnese ostavku jer nece da mu Kostunica bude premijer i da oformi sebi drugu drzavu? Kao sto ste vi oformili novu stranku? To je najlakse. I Vuksanovic je svojevremeno mislio da ce profitirati izlaskom iz DS da bi se na kraju utopio u DSS...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia 

znas sta, ovo sto si napisao je u najmanju ruku bezobrazno.
o tome smo ti(tebi slicnima) 500 puta na ovom forumu objasnjavali iako nije potrebno objasnjenje.
reci mi da li se pravis da ne razumes ili si stvarno debil. onda cu ti objasniti jos jednom!
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Motorola V3i
Vi sto niste uspeli da se izborite u DS-u,

nikad nisam bio u DS-u. DS nije nas najveci protivnik. Nadamo se da ce biti nas najveci saradnik, i u bukvalnom smislu tog izraza. Ali plasimo se da ce zbog te svoje popularnosti izgubiti na kvalitetu politike koju vodi. Tj. to se vec uveliko desava.
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia 
auuu, a zato ste vi svakim danom sve bolji!?!?!
evo ja vam poznajem clana koji ce da glasa za SRS Smile
poznajem dvojicu koji ce glasati za DS
najvisi ljudi u koaliciji su na pozicijama i u DS-u
jedan kaze kako ne vidi razlog zasto ne bi bila moguca saradnja sa SRS, a drugi optuzuju DS jer su saradjivali kako bi nas priblizili EU...koliko kontradikcije!?
ma super ste!
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Motorola V3i
auuu, a zato ste vi svakim danom sve bolji!?!?!
evo ja vam poznajem clana koji ce da glasa za SRS Smile
poznajem dvojicu koji ce glasati za DS
najvisi ljudi u koaliciji su na pozicijama i u DS-u
jedan kaze kako ne vidi razlog zasto ne bi bila moguca saradnja sa SRS, a drugi optuzuju DS jer su saradjivali kako bi nas priblizili EU...koliko kontradikcije!?
ma super ste!

joj, te tvoje price... "moja dva druga iz LDPa ce glasati za SRS", "pricao sam juce sa LDPovcima, oni su da Srbija bude am. protektorat"..........

mogu onda i ja ovako.

pricao sam juce sa ljudima iz DS-a i rekli su mi da se nisu tusirali 2 nedelje.
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia 
milan krajnovic-za protektorat amerike pancevo, clan LDP-a
damjanov damir-glasa za DS, clan LDPa u pancevu
Apostolski nebojsa pancevo-nacionalista usao u LDp zbog rodjenog brata kome je to u interesu
slobi i nemanji ne znam prezimena pa to nije ni bitno-takodje iz pa  a glasaju za DS
Zold iz NS-madjar, glasa za DS
IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 740
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia 
I sada se SRS slasti...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia 
upravo, zbog ovakvih odpadnika koji umesto da menjaju stranku na bolje, (realno, tadic je prvi politicar koji je priznao da u stranci ima problema i losih ljudi koje on pokusava da otkrije i odstrani) oni idu na drugu stranu i odmazu demokratizaciji srbije.
aman< shvatite vise da od tih vasih prica samo su radikali na dobiti!
ne vidim te vanja da pljujes po radikalima, al zato po DS sve u ses' a svi zamo ko je najveci odpad u drzavi.
al da, tebi je bitnije da ti stranka ima vise ljudi, pa logicno je da ih trazite u DS-u, jer su vam blizi po ideologiji.
i zato odmazete srbiji na putu ka evropi.
IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 05:52:49
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.