Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 11:32:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: DS vs SRS  (Pročitano 13410 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
ok, ajde da se manemo price o slobinom vremenu i ovom sada(iako isti ljudi slede SPS i SRS) jer vidim da neces da mi odgovoris na pitanje. ali, ajde reci mi, pod kojim bi uslovima albanci pristali da rade u trepci punom parom znajuci da sve te pare idu u BG. ja najiskrenije mislim da ih ni oruzije ne bi na to nateralo, a mogucnost da ih sve iselimo ne postoji, cak ni 1 mil. od 2 nije izvodljivo. tesko da mozemo i sve da ih pobijemo cak i da nam zapad da dozvolu. stvarno ne vidim logiku u naklanjanju radikalima. ako ti mislis da bi to stvarno pomoglo nasoj drzavi, reci mi molim te na koji nacin, mene to stvarno interesuje. i kad bi me neko ubedio da bi to bilo za dobro srbije, i ja bih za njih glasao. ne ironisem ni malo. ali bez one ideje o velikoj srbiji preko cele hrvatske i sl. to je stvarno neizvodljivo. reci mi iskreno, da li se ne pribojavas da jednom svi ovi albanci sa kosova izadju na izbore za nas parlament? to je sasvim moguce. oni su slozni, imaju jedan cilj-kosmet. ako treba svi da izadju na glasanje, pa i to ce uraditi, samo treba da sacekaju momenat kad ce u srbiji biti najvise apstinenata ili da sacekaju jos koju godinu da ih bude 4000000.  ovo sve je jako moguce ako kim ostane u nasim rukama. najebacemo kao palestinci. ja bih pre da jos 40 godina zivim u srbiji bez KiM nego u srbiji gde je vecinsko stanovnistvo albansko. sa severa madjari, sa juga ovi nasi muslimani koji cas posla mogu da se predomisle+ milioni albanaca i.....cao srbijo!
pazi, ide se na to da nam svi susedi budu u EU i NATO, kako mislis da opstanemo ako smookruzeni sa svih strana neprijateljima???? zamisli: CG, HR, BiH, Madjarska, Rumunija, Bugarska, Makedonija, svi u NATO, a mi ne(!?) mi naklonjeni rusiji i kini. gde je tu logika? imace mogucnost da nam lupe sankcije kako god pozele, nece im ni trebati razlog. ja ne zelim u takvoj srbiji da zivim. ne vidim ni jedno drugo resenje sem EU. reci mi kako ti vidis skoriju buducnost kad bi SRS dosla na vlast, i ako mi se svidi, ja cu za njih glasati. mozda i postanem clan.
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
djindjic je bio u kontaktu sa legijom i pre ,a bogami i mnogo puta posle 5.oktobra. chak je jednom razdvajao bebu popovica i legiju da se ne pobiju (na nekoj vecheri,valjda kod mishkovica)   Smile meni je poznato da ovde ima ljudi koji bi i rodjenu kevu (a ne samo kosovo i vojvodinu) prodali za shengensku vizu ,ali srecom kosovo nikad nece biti izgubljeno dok ima srba u srbiji .shto se tiche hleba ,neshto nisam siguran da ga bash ima za sve. posmatrajte ponekad ujutru neki kontejner ,pa cete videti da sirotinje ima i suvishe. shto se tiche odnosa sa susedima ,mi ih danas nemamo ,jer nash predsednik ponizi zemlju gde god ode .evo juche albanski predsednik otvoreno trazi nezavisnost za kosovo ,a shupljoglavi tadic tuc-muc ,ne sme da kaze ni da je pozicija srbije da je kosovo deo srbije. daleko bilo takvih odnosa sa inostranstvom ... Smile

Majstore, ja se nadam da ti nisi ovo ozbiljno mislio. Ako jesi preporucujem ti nekog dobrog lekara za senilnost i zdrav razum. Samo da te podsetim na nekoliko cinjenica:
1) Djindjic je bio u kontaktu sa Legijom i pre i posle 5. oktobra, ali Djindjic nije Legiji naredio da pocini ni jedno ubistvo (Ibarska, Stambolic, Budva... nalogodavci, dokazano, ljudi bliski SPS-u i SRS-u. U to vreme na vlasti je bila Crveno-crna koalicija, naravno), nego je pregovarao sa njim u vezi ponasanja JSO na ulici 5. oktobra i posle....Uspesno, kao sto smo videli, jel nas nisu poubijali kod Skupstine...
2) Kosovo je, dragi moj, izgubljeno na prolece 1999. kada je Crveno-crna koalicija povela nasu jadnu zemlju bez i jednog saveznika na svetu u sveti pohod na 19 clanica NATO-a i kada je veliki srpski heroj Vojislav Seselj, na skupu Radikala nekoliko dana pre pocetka bombardovanja, objavio rat svim drzavama u okruzenju koje budu dozvolile prelet i koriscenje svog vazdusnog prostora clanicama NATO-a???!!! Svako ko ima iole mozga, shvata da je tu bio kraj Kosova u okviru Srbije, tada SR Jugoslavije,
3) Sto se tice sirotinje, danas sirotinja jede hleb iz kontejnera, ali punih!!! U vreme vase vladavine, hleba nije bilo ni za bogate, jer su sve prodavnice bile prazne, a samim tim i kontejneri. Ne samo hleba, nego ni brasna, secera, a o benzinu i da ne pricam. Sirotinje ima svuda, u svim tranzitivnim drustvima, pa je ima kod nas!!!
4) Pitanje Shengena je civilizacijsko pitanje za Srbe, a ne pitanje dal' cemo imati para da putujemo i gde!!! I da mi ne treba viza za Havaje npr. ja ne bih imao novca da idem tamo, ko god bio na vlasti. Ako to ne razumes, ne treba uopste da diskutujes o medjunarodnoj politici!!!
Toliko o savrsenoj nacionalnoj, drzavnickoj i medjunarodnoj politici SPS-a I SRS-a!!!!
Toliko od mene. Izvinjavam se ako sam bio opsiran, ali ljudska glupost, zatucanost i neinformisanost me uvek iznerviraju!!!
« Poslednja izmena: 18. Okt 2006, 02:49:31 od superstarbgd »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
opet polazite od pogreshnih pretpostavki. albanaca na kosovu nema 2 miliona ,chak ni danas kad su doshli mnogi iz albanije. da se albanci tako brzo razmnozavaju kao shto se pricha bilo bi ih vishe od kineza. albanci mogu da se razmnozavaju brzo jedino tamo gde drzava veshtachki podstiche njihov natalitet ,kao npr u sfrj . u samoj albaniji se albanci daleko manje razmnozavaju ,a bogami i danas na kosovu (nema para pa to ti je:D)
shto se tiche trepche ,rudara i ostalih radnika - ni albanci ni srbi se ne interesuju mnogo ko im je gazda ,nego kolika ce biti plata. ima mnogo nezaposlenih shiptara i srba po kosovu pa ne verujem da bi tek tako birkali poslove.
shto se tiche eu ,nato i okruzenja - situacija jeste losha ,ali to je tako kako je. mi moramo da budemo svesni da su nam eu ,nato i sad -neprijatelji . oni imaju interese koji su suprotni od nashih i to je jednostavno tako .nama ostaje da izbegavamo sukob ,da pokushamo da shto vishe ojachamo (i vojno i ekonomski) i da trazimo saveze sa onima koji imaju slichne interese nashim.chak i ako udjemo u eu (ne lipshi magrache ...) mi cemo biti zemlja 3.ili 4. reda kao i bugarska&rumunija .jednostavno ,tu buducnosti nema ma koliko se mi ponizavali pred njima.
inache da napomenem ,nisam ni chlan ni preveliki simpatizer srs. ne ochekujem da oni mogu da sachuvaju kosovo ili da poprave bitno ek.situaciju .jedino se nadam da ce da pohapse par likova poput aleksandra vlahovica,gorana pitica ,djelica i josh po nekog .
shto se tiche legije i djindjica , ja stvarno ne znam ko je kome tu komandovao,ali chinjenica je da su saradjivali i chinjenica je da je ds i djindjic lichno finansiran novcem sumnjivih biznismena ,a bogami i surchinsko-zemunskog klana.
shto se tiche 1999.godine zemlje nato su nam i de facto i de jure objavile rat kad su pochele napade na nashu zemlju ,shta god da je sheshelj rekao ili nije rekao. inache po medjunarodnom ratnom pravu ,ako drzava dozvoli jednoj zaracenoj strani prelaz preko svoje teritorije ona automatski postaje uchesnica rata (gubi neutralnost)!!!! tako da je istina da smo mi bili u ratu sa albanijom,makedonijom,grchkom i.t.d. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
bilo bi ih vise od kineza?!?!? da l' si glup? sad stvarno.
ti mi ovde pricas o tome sta je nas medjunarodni interes i slicno a ni ne znas koliko je stara albanska drzava a koliko kineska?!?!?!? ajde bezi bre!

ti ne znas ko je kome tu komandovao?!?!?! pa sta se onda javljas da diskutojes o tome????
cuj, DS je bio finansiran od prljavih para? Smiley hahahhha Smile nasmejao si me!
navedi mi jednu stranku koju finansira neki ubogi zemljoradnik. ajde plz. znas li ti cemu sluzi politika? ni jedan finansijer bilo koje stranke ne moze da bude cist. cim finansira politicare, toi znaci da ce od toga imati jednog dana velike dobitke. ispalti se. nemoj misliti da je SRS izuzetak. Smile

da te ispravim, mi smo bili u ratu sa makedonijom,grckom i ostalima(sa grckom mozda jedino nismo, oni su izgubili stotine mil. za vreme bomb. zbog protivljenja) ali to je bilo, opet za vreme SRS i SPS. problem je sto se ti isti nisu ni malo pokajali i sto ne bi bio problem da opet udju u rat zbog RS ili KiM. takve treba odstraniti sa lica planete.
pa i sam kazes da je situacija katastrofanla sto se tice suseda ako ne pristupimo natou. kako zamisljas da ojacamo ekonomiju ako smo okruzeni neprijateljima??? da trgujemo putem teleportova??? ni ne ocekujem odgovor jer mislim da nisi dovoljno upucen da mi odgovoris.
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 740
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia 
SRS pripada grupi udruzenja koja reflektuje stanje udrustvu, pre svega ekonomsko. Kada je standard dobar, onda popularnost SRS radikalno opada i obratno. Evo i razloga. U vreme kada je standard na ocekivanom nivou, gradjanima SRS nema sta da ponudi tj gradjane vise ne interesuju nacionalisticke price. Logicno je da u periodu kriza, narocito ekonomskih, gradjanima je veoma lako prodati pricu o nacionalizmu, srpstvu, svetskom poretku itd. Procenuje se da radikali realno imaju izmedju 10-15%. Sto smo blizi EU i boljem standardu, popularnost SRS ce padati. Primer je Engleska, gde bez obzira na rat u Iraku, zahvaljujuci standardu i nezaposlenosti koja je oko 0%, laburisti opet imaju premijera.
DS je stranka gradjanske orijentacije, koja stvari gleda malo vise sa socionalnog nego sa nacionalnog ugla. Ali to ne treba bukvalno shvatiti, primer nam je dao Dr Zoran Djindjic i njegovom kampanjom za zavrsetkom Hrama Svetog Save, dok se nacionalisti poput SRS tim nisu bavili. Socialna pravda tipa hleb 3 dinara je manipulacija, to ne znaci da je sve besplatno posto to nije moguce, vec da postoje fondovi koji bi pomagali ekonomski ugorzenim ljudima.
Sto se tice prica o mafijaskmh grupama koje se stalno proturaju, nije DS zaposlio Legiju i nije DS Legiju stavio na Budzet. Beretke su iz doba kada je vlada crveno-crna koalicija i najbolje je njih pitati za sve aktivnosti ove drzavne vojske kao i kako su se sve oni finansirali.
« Poslednja izmena: 19. Okt 2006, 02:00:32 od agent »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1032
Zastava U pokretu
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja pocinjem da se ozbiljno bavim mislju da bi bilo jako zgodno kada bi radikali dosli na vlast!
I kada bi, naravno, vladali sami, a ne u nekoj koaliciji.

Mislim da je to jedini nacin da ih se zauvek i efikasno resimo. Smile
IP sačuvana
social share
Jednom merim, tri put secem....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Motorola V3i
Mislim da je to jedini nacin da ih se zauvek i efikasno resimo. Smile

il' bi se oni resili svih ostalih u tom slucaju.

DS je stranka gradjanske orijentacije, koja stvari gleda malo vise sa socionalnog nego sa nacionalnog ugla.

Bese nekad. A sad je i njihova izborna platforma Kosovo u Srbiji. Kao sto sam citao na nekim drugim forumima, sada polako dobijamo dva DSS-a.
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia 
netacno vanja.
to sto tadic ne da kosovo samo govori o tome kako on esprekorno radi svoj posao. polzio je zakletvu da ce raditi u korist drzave, da ce sacuvati njen suverenitet i sl...
ds mora da radi ono sto vecina njenih glasaca misli. ista je stvar sa DSS-om. mzda dss ne bi naginjao ka nacionalizmu da se ne zna da oni na izborima dobijaju glaseove nacionalista. i to je meni skroz ok. u ovoj drzavi svakako da ima preko 50% nacionalista. e, sad, znajuci to, postavlja se pitanje kako onda DS da dodje na vlast. pa uz pomoc neke umereno nacionalisticke stranke. ne zivi u zabludi. videcemo stanje posle izbora kad DS bude imao 100 poslanika u skupstini a DSS 32, bice mnogo drugavije. uostalom, logika ti sama govori zasto DS mora da igra po pravilima drugih
IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Motorola V3i
kad DS bude imao 100 poslanika u skupstini a DSS 32, bice mnogo drugavije.

nece DSS i DS moci sami  Smile
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia 
to je stvar vere Smile
ja ne verujem da ce LDP preci cenzus, sad ce sve da se zahukta, a oni su u kampanji od svog nastanka. jedino mogu opet da pomognu da SRS dobije veci procenat time sto ce LDP da ima 4.9% uzetih od DS.
IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 11:32:38
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.172 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.