Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 21:56:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: DS sa LDP  (Pročitano 8757 puta)
Zvezda u usponu

Nine eleven, oh nine eleven

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1028
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Motorola k1 razr
Nisam znao da je NIN postao politicka partija.
Izdaja je olicena u vama,Milosevicu...Samo su drugi razlozi u pitanju.
Miloseviceva garnitura je rasprodala srpske zemlje i opljackala narod,a vi hocete da ih poklonite teroristima i domacim kriminalcima a sve u cilju evropskih vrednosti integracija i sveopsteg boljitka zemlje. Smile
Upotrebi jos jednom "uvrnuti um" pa ce morati stici sankcije.
Frustrirani nesrecniku.Idi jebi nesto bice ti lakse, umesto da onanises na svog idola.

Vidim pogodilo te... Zato što je istina ili zato što nije?
Rekao bih zato što jeste.
kNIN nije partija, ali je dobar identifikator negativnih vrednosti.
Upravo taj milošević koga si pominjao je vaš prethodnih od koga se VI ne razlikujete ni najmanje, osim što sebe ne nazivate socijalistima. To je ista ta ludačka politika koja je Srbiju zavila u crno.

LDP i DS su u tom slučaju pravo rešenje, penicilin za vas.

Citat
Reci ne Cocacolazijaciji!

Smile
Ko smo to MI?Ja ne znam o cemu ti pricas covece.Sta ja imam da se indetifikujem sa bilo kim.Ja partiju nemam,razumi to.
To radis ti i ostalo smece iz tvoje partije.
Jeste,pogodilo me je to sto je omladina koja je glasala za vas toliko neosvescena i povodljiva.
Pogodilo me je to sto u drzavi Srbiji i njenom parlamentu sede kriminalci(iz svih partija pa i iz tvoje),separatisti (vojvodjanski,siptarski),kao i ljudi koji ih svesrdno podrzavaju (to bi bio Ceda).
I sto isti ti hoce meni da pricaju ko je lopov ko ratni zlocinac...
Vi ste bitange i marginalci(Ceda,Pepika Korac,Natasa Micic,Nenad Canak,Vladan BAtic) koje ce Srbija po prirodnoj selekciji odstraniti u vidu izmeta kroz par godina(kao i organizam koji se posle teskog pijanstva oslobadja stetnih materija)

Meni je sve jasno kada ti je Nedjo Kostić heroj... Smile Smile
E moj nesretnice!
Toliko si inteligentan da ni ironiju ne mozes da shvatis.
To se radilo u 1. srednjem.Ili si mozda preskocio taj deo zivota zarad stranackih ciljeva
IP sačuvana
social share

Remember kids, guns don't kill people. Dangerous minorities do
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Patriotizam je utočište za šljam

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
LDP: GUBITNICI NE MOGU DA UCENJUJU

Jučerašnji "dogovor" DSS i G17+ da u pregovore oko formiranja Vlade Srbije uključe i buduće predsedničke izbore, predstavlja opasno kršenje elementarnih principa demokratije. Napadom na instituciju Predsednika Srbije, jedinu preostalu koja ima legitimitet, Vojislav Koštunica u očajnickom pokušaju da zadrži premijersku funkciju, nastavlja sa razgradnjom institucija naše države.

Podsećamo da su upravo Koštunica i Dinkić bili protiv istovremenog održavanja i predsedničkih izbora.

Prvi mandat 2003. godine Vojislavu Koštunici dao je Milorad Ulemek–Legija, a na proteklim izborima građani Srbije su mu taj mandat uskratili. Zato je ucenjivanje Borisa Tadića eventualnom podrškom na budućim predsedničkim izborima bezobzirna borba za golu vlast.

Inače, na prošlim predsedničkim izborima Koštunica, iako predsednik Vlade, hteo je apsolutnu vlast u Srbiji, ali je njegov kandidat katastrofalno poražen.

Dakle, građani odlučuju o tome ko će obavljati najodgovornije funkcije u državi, a ne partijske klike i pojedinci.

Zato pozivamo DS da ispoštuje volju građana i ostane dosledna kod svog predloga da novu Vladu Srbije vodi Božidar Đelić.

Ukoliko on ne uspe da sastavi Vladu, kriza koju izaziva Koštunica može se rešiti samo novim, opštim, referendumskim izborima na svim nivoima, na kojima ce zajednička lista evropskih snaga definitivno poslati u istoriju staru politiku i stranke koje je predstavljaju - SRS, SPS i DSS na čelu sa Vojislavom Koštunicom.
IP sačuvana
social share
Margaret Mead : Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1028
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Motorola k1 razr
Ajde sto ne formirate vladu sa DS-om.
Nisam siguran ni da vas hoce u vladi.Nije ni Tadic budala.
Ko ce vam dati podrsku?Fasisti DSS?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Vladu treba da fomiraju DS i DSS ali da Đelić bude premijer.
IP sačuvana
social share
Margaret Mead : Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1028
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Motorola k1 razr
Ti ces onda da budes zadovoljan?
Sto bi znacilo:ako Boris hoce sa fasistima i vi hocete sa Borisom a vi podrzavate Borisa i fasiste (pod uslovom Djelic),to onda znaci da u buducnosti mozemo videti koaliciju Ceda-Voja Smile

Kontradiktoran si.I to opasno.Nestabilan
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 749
OS
MacOS X
Browser
Mozilla Gecko 20070223
a kaj se vi decki iz ob plusa primate, kak se to kaze  u srbiji. Vidis njofra,po tom pitanju moraces sam da malo procackas jer ovde u Zaghrebu se vec naveliko trubi da vas je sve , Kostunica kak bi se poetski reklo sotonizirao i nateral da se unterhalltate jedni sa drugima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Ti ces onda da budes zadovoljan?
Sto bi znacilo:ako Boris hoce sa fasistima i vi hocete sa Borisom a vi podrzavate Borisa i fasiste (pod uslovom Djelic),to onda znaci da u buducnosti mozemo videti koaliciju Ceda-Voja Smile

Kontradiktoran si.I to opasno.Nestabilan

Smile

Ja podržavam Đelića, a koliko vidim i LDP.
DSS je nužno zlo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Motorola V3i
Citat
Sto bi znacilo:ako Boris hoce sa fasistima i vi hocete sa Borisom a vi podrzavate Borisa i fasiste (pod uslovom Djelic),to onda znaci da u buducnosti mozemo videti koaliciju Ceda-Voja

mi podrzavamo Djelica za mandatara. Vladu u kojoj ce biti Kostunica nikad necemo podrzavati Wink
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Citat
Bujošević oštro kritikuje DSS i G17 plus

Dragan Bujošević
Dragan Bujošević
Novinar nedeljnika NIN Dragan Bujošević rekao je za B92 da je pokušaj bilo koje partije da ima što više vlasti sasvim prirodan.

"Međutim, pokušaj DSS-a i G17 plus da uzmu više nego što im pripada po rezultatima izbora prevazilazi dobar ukus i predstavlja suštinski gest težnje za ukidanjem parlamentrane demokratije", kaže on.

"Predlogom o navodnoj podeli odgovornosti, DSS i G17 plus su se izjednačili sa ponašanjem Slobodana Miloševića, koji je dva puta hteo brutalno da pogazi volju naroda", kaže Bujošević, dodajući i da se bahatost tog predloga vidi "iz priznanja DSS-a i G17 plus da oni ne mogu da pobede Borisa Tadića na izborima".

"Jedino se na izborima odlučuje posebno i o predsedniku i o premijeru, i zato nas zahtev da ne može ista stranka imati oba mesta vraća u vreme prvobitne zajednice gde plemenski starešina daje svima zadatke", rekao je Bujošević.

Ima i normalnih kNINovaca. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1028
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Motorola k1 razr
Upravo to i pitam.
Kako ce Boris sam formirati vladu?
Objasnite mi o svemoguci cedoidolopoklonici

Smile Smile
@rufus
Zasto sad novinar NIIN-a nije fasista,DB-ovac,govno belosvetsko i kakve si jos baljezgarije tamo napisao ni ne trudim se da zapamtim
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 21:56:57
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.