Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 13:26:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Druženje s inteligentnima  (Pročitano 10206 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
Nokia 
Citat
a govorim o onima koji sire oko sebe pozitivnu energiju, oni od kojih nesto mozes i da naucis , i da osetis zelju da nesto saznas .

Ovo su obicno neki stariji ljudi ...nasi vodici  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
Citat
a govorim o onima koji sire oko sebe pozitivnu energiju, oni od kojih nesto mozes i da naucis , i da osetis zelju da nesto saznas .

Ovo su obicno neki stariji ljudi ...nasi vodici  Smile

ne mora da znaci. neki moji prijatelji su eksperti u odredjenim oblastima koja "kace" i moj posao pa se savetujem , slusam , pozajmljujem knjige.....
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
Nokia 

Nemam pojma , mislim da je jako tesko izmeriti ko je pametniji - svako je u necemu dobar i exspert, neko je bolji u medjuljudskim odnosima, a neko u tome da bolje i logicnije shvati sustinu procitane knjige ..nista nije z a potceniti u sv slucaju . Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
Pametni  Smile

Obrazovanje dosta odredjuje pamet..Do skoro nisam bio siguran u ovo ali sad jesam definitvno..
Svako ima nesto u sebi u cemu je u startu bolji..ako te ne unapredis obrazovanjem to pada u vodu..pa ti mozes da budes pametan do ujtru.

Ne biram ih po tome dakle...Ili mi prijaju ili ne.
Mada znam dosta njih koji mnogo dobri u svojoj profesiji..
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
Obrazovanje vrlo malo znaci po pitanju pameti. Bitniji je podatak da kroz to obrazovanje sticemo neko iskustvo od drugih ljudi koje upoznajemo u procesu obrazovanja(profesori, kolege...) i iz kog cemo nauciti nesto novo. Upoznao sam ljude sa fakultetom koji su glupi do bola a upoznao sam ljude koji imaju samo osnovnu skolu ali su dosta stvari naucili kroz zivotno iskustvo. E sad, to iskustvo se neumitno stice kroz drustvo i drustvene kontakte ali je bitno da osoba ume i ima zelju da nesto nauci od drugih ljudi(dzaba mu druzenje sa drugima od kojih moze nesto da nauci ako je npr tvroglav i zabidzio je da tera po svome)
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
Citat
Obrazovanje vrlo malo znaci po pitanju pameti.

Vazi..Ajde ja cu da ti dam zadatak iz elektrotehnike a ti napni mozak pa ga resi..ok?

Citat
Bitniji je podatak da kroz to obrazovanje sticemo neko iskustvo od drugih ljudi koje upoznajemo u procesu obrazovanja(profesori, kolege...)

Kako..objasni kako ? Ja sa kolegama pricam o ribama..pusimo travu i izlazimo na zurke ..

Citat
dosta stvari naucili kroz zivotno iskustvo.

E za ovo zivotno iskustvo su mi se svi popeli na ....... od caleta preko dede do ujke koji i nema zivotno iskustvo.
Slazem se ja da zivotno iskustvo moze da pomogne .. a jel moze zivotno iskustvo da ti pomogne da resis zadatak iz matematike ili elektrotehnike ili mozda programiranja da napravis algoritam ?

Citat
E sad, to iskustvo se neumitno stice kroz drustvo i drustvene kontakte ali je bitno da osoba ume i ima zelju da nesto nauci od drugih ljudi

I sta si ti naucio ?
Ja sam naucio sto sta ali nista nesto preterano sto ce hlebom da me nahrani.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

zvekete rodjaci

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 6155
Zastava Суботица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 3220
.pusimo travu

Ovo ti nije narocito pametan potez Smile
IP sačuvana
social share
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.”

William Gibson
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
Ja nisam ni reko da sam ja pametan  Smile
Ali glupak sigurno nisam..nadam se  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
Citat
Vazi..Ajde ja cu da ti dam zadatak iz elektrotehnike a ti napni mozak pa ga resi..ok?
Jel bi znao ti da radis sa skolskom i predskolskom decom ili jos gore sa decom ometenom u razvoju?To sto si pametan za tvoj posao znaci da ljudi mogu da nauce nesto od tebe dok ces ti od njih nauciti nesto drugo

Citat
Kako..objasni kako ? Ja sa kolegama pricam o ribama..pusimo travu i izlazimo na zurke ..
Mislio sam na druzenje sa ljudima od kojih mozes da naucis nesto drugo a ne pusenje trave ali verovao ili ne i u takvom okruzenju se uci jer da si procitao prvobitni tekst znao bi da postoji i socijalna inteligencija

Citat
E za ovo zivotno iskustvo su mi se svi popeli na ....... od caleta preko dede do ujke koji i nema zivotno iskustvo.
Slazem se ja da zivotno iskustvo moze da pomogne .. a jel moze zivotno iskustvo da ti pomogne da resis zadatak iz matematike ili elektrotehnike ili mozda programiranja da napravis algoritam ?
Moze, ako ne znas da resis zadatak nadjes neku koleginicu da ti objasni kako i odmah si naucio nesto novo od drugih ljudi

Citat
I sta si ti naucio ?
Ja sam naucio sto sta ali nista nesto preterano sto ce hlebom da me nahrani.
Mozda nece hlebom ali bices pametniji za neke stvari nego sto bi bio ako bi npr ostao u tvom gradu i nisi upisao fakultet. Npr zivis sa tvojima kuci i nemas neke uslove da se odselis i zapocnes samostalan zivot. Samim tim sto si na faxu u drugom gradu znaces kako je ziveti samostalno i bices pametniji za jedno iskustvo

Kroz iskustvo se nauci dosta stvari, neki put i ne primetimo sta naucimo. Obrazovanje je samo deo tog iskustva
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
Citat
Jel bi znao ti da radis sa skolskom i predskolskom decom ili jos gore sa decom ometenom u razvoju?To sto si pametan za tvoj posao znaci da ljudi mogu da nauce nesto od tebe dok ces ti od njih nauciti nesto drugo

1.Taj neko mora da zna da ti prenese odredjeno znanje
2.To znanje sto si ti naveo sa predskolskom decom nije razumno,jer su to deca ona i psovku zapamte jer im je interesantna

Citat
Mislio sam na druzenje sa ljudima od kojih mozes da naucis nesto drugo a ne pusenje trave ali verovao ili ne i u takvom okruzenju se uci jer da si procitao prvobitni tekst znao bi da postoji i socijalna inteligencija

Celog zivota se uci.
Ali ti poredis znanje nekog da napravi televizor ili pokrene avion sa socijalnom inteligencijom nekog koji je naucio da manipulise ljudima ili nekog ko zna da se suzdrzi da ne polomi tastaturu kad se iznervira  Smile

Citat
Moze, ako ne znas da resis zadatak nadjes neku koleginicu da ti objasni kako i odmah si naucio nesto novo od drugih ljudi

Cekaj..znaci ja ako ne razumem da nadjem u knjizi nacin da resim zadatak i odem i objasnimi neko pametniji..Onda ona ispada gluplja a ja pametan jer sam sa svojom sposobnoscu uspeo da je nateram da mi objasni zadatak ?

Citat
Mozda nece hlebom ali bices pametniji za neke stvari nego sto bi bio ako bi npr ostao u tvom gradu i nisi upisao fakultet. Npr zivis sa tvojima kuci i nemas neke uslove da se odselis i zapocnes samostalan zivot. Samim tim sto si na faxu u drugom gradu znaces kako je ziveti samostalno i bices pametniji za jedno iskustvo

Kroz iskustvo se nauci dosta stvari, neki put i ne primetimo sta naucimo. Obrazovanje je samo deo tog iskustva

Jel tebi trebala pomoc da naucis da pijes vodu iz case ili da naucis da koristis viljusku i noz ili da hodas ili da se istusiras..Jeste trebala ti je..a jel to spada u prosek coveka ili visoko inteligentnu osobu..
Mislim da naucis da zivis samostalno  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 13:26:05
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.