Ja lepo kazem, neka Amerika napravi azil za pedere, i eto im jedna drzava, na primer Arizona gde nema nicega, ili Oklahoma, jer pederima ne treba basta, kuca, i tako te stvari, jer jel te nece da imaju decu. Pa posle nekih 100 godina kada budu izumrli da se preuzme vlasnistvo i resen problem, dotle ova pederska manija ce malo da se spusti nize
Ja lepo kazem, neka Amerika napravi azil za pedere, i eto im jedna drzava, na primer Arizona gde nema nicega, ili Oklahoma, jer pederima ne treba basta, kuca, i tako te stvari, jer jel te nece da imaju decu. Pa posle nekih 100 godina kada budu izumrli da se preuzme vlasnistvo i resen problem, dotle ova pederska manija ce malo da se spusti nize
Познато је да само људи који имају децу имају башту, кућу и тако те ствари...
Познато је да само људи који имају децу имају башту, кућу и тако те ствари...
Poznato je da se ovde radi o rekonstrukciji drustva, a posto navodno ima toliko pedera, nema mesta za bastu, ili kucu
Moze i to, vidis kako ti imas odlicne ideje, ja se toga ne bih setio
Ма ништа...само сам прекопирао идеју из затвора и они кубуре са простором...
Od Staljina kriza po zatvorima
@CG AC Jeste brate, zakljucavaj kapiju, nek mirno spava Nana. Pederi su ispusili, mi smo se smorili, i nas usamljeni peder je mozda vec nasao rupu gde da ga/se turi i tako...
« Poslednja izmena: 27. Avg 2013, 17:54:20 od RavenDark »