Koliko imamo primjera incesta da bi bio iole statistički značajan u Srbiji? Odgovorite dragi moji homofobi!
A kamoli da ga poredite sa homoseksualnom populacijom sa kojom nema blage veze! O logiko moja draga!
I vi ste statisticki nebitni pa se pozivate na "ljudska prava". Sto si takav "fasista", to sto radi prema onima sto upraznjavaju incest je "teror vecine"! Jel ti poznata terminologija pod navodnicima? Ko je jos ono bese koristi?
Rađena su istraživanja tako da je procenat homoseksualaca u svim društvima uvek je isti i on se kreće, po vrlo skromnim procenama od 5 do 8% (ukljućujući homoseksulce oba pola i biseksualce). Što je značajan udio u populaciji Srbije.
Е да, још једну јако битну ствар сам заборавио да кажем пре него што одем.
Да је геј парада шетња у којој би лезбејке, педери, бисексуалци и други лепо прошетали кроз град да другима покажу да они нису животиње и монструми, већ само људи са психичким проблемом и да желе да их друштво прихвати као такве, могу да се кладим да не што не би било протеста, него би цела земља подржала.
Али не. Геј парада је својеврсно јавно оргијање у педерским тангама, ланцима, катанцима, садо мазо бичевима и вређање нације, религије и људског достојанства.
Да је геј парада шетња у којој би лезбејке, педери, бисексуалци и други лепо прошетали кроз град да другима покажу да они нису животиње и монструми, већ само људи са психичким проблемом и да желе да их друштво прихвати као такве, могу да се кладим да не што не би било протеста, него би цела земља подржала.
Али не. Геј парада је својеврсно јавно оргијање у педерским тангама, ланцима, катанцима, садо мазо бичевима и вређање нације, религије и људског достојанства.
Е да, још једну јако битну ствар сам заборавио да кажем пре него што одем.