Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 56 57 59 60 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Drustvene zablude o homoseksualcima  (Pročitano 35679 puta)
Poznata licnost

create...destroy...enjoy!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2941
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
mob
Nokia ????
Ne. Za vecinu stvari si navodio dokaze (koji su u najmanju ruku diskutabilni), ali ovde se svelo na jeste-nije objasnjenje, cak se nisi ni potrudio da objasnis zasto mislis da je to tako.

Reci cu ti ja zasto nije tako (fiktivan primer, naravno, davno sam ga video, pa cu da parafraziram)

Imam 30 godina, a moja majka 48. Od kad znam za sebe, imali smo nekakav, tesko razumljiv, poseban odnos, koji je nedavno postao otvoreniji. Naime, u emotivno-seksualnoj smo vezi vec 2 godine. Uprkos protivljenju okoline, jedno u drugom smo nasli sve sto nam treba i resili smo da ostarimo zajedno. Naravno da smo naleteli na mnogo problema...
 Zasto bi nekom smetalo da se nas dvoje vencamo? Oboje smo punoletni i radimo to svojevoljno, nikoga ne ugrozavajuci pri tom, a ostvarujemo mogucnost na pojedine bracne povlastice.
Jasno nam je da ne mozemo da imamo biolosko dete usled velike verovatnoce genetske mutacije, pa bi smo zeleli da ga usvojimo... Zasto bi nekome smetalo da mi usvojimo i odgajamo dete sa puno ljubavi i paznje koje iz nekog razloga nije moglo da dobije od svojih bioloskih roditelja? Bolje je to, nego da raste u nekoj rastrojenoj porodici gde je otac alkoholicar i tuce majku stalno...

Ovo su, dakle, potpuno isti argumenti koje koriste svi oni koji nam nabijaju na nos da je pederastija normalna. Ono u sta sam siguran (mada to niko od njih nece prihvatiti) je da OVA situacija sa majkom i sinom NIKOME, ALI APSOLUTNO NIKOME ne deluje normalno!

E, u cemu je onda razlika izmedju jednog i drugog odnosa? Naime, odgovor je jednostavan i lezi u staroj Gebelsovoj da "1000 puta izgovorena laz postaje istina". U prevodu, nakon decenija papagajstine da je sve to prirodno, javio se rezultat u vidu ispranih mozgova i openly-gay aktivista koji fanaticno brane tu stavku. Dakle, dovoljno su im puta ponovili to isto, da su ovi to zaista prihvatili kao nesto ok, sto cak usled silne propagande, ispade kao vrlina. Sad ti je jasno da eventualne zajednice nazvane gej brakovi ne samo da ugrozavaju, vec otvoreno napadaju instituciju braka i porodice.

Mada, kad bolje razmislim, ovo sto sam pisao nije poruka za pro-gay grupe jer nece imati nikakav efekat. Uz pranje mozga ide i zadrtost (koja postoji i na suprotnoj strani, naravno, da se odmah ogradim), i apsolutno neprihvatanje cinjenica pomocu kojih moze da se gradi teorija nezavisno od licnog stava. Naprotiv, na osnovu unapred izgradjene teorije radi se selekcija cinjenica takva da se prihvataju kao validne samo one koje tu teoriju podrzavaju.

Ovo je poruka za sve one koji misle isto kao i ja, a za cilj ima jedino racionalizaciju svih stavova i jedne i druge grupe, i mislim da je dokazano ko je u pravu (sto naravno oni drugi nece prihvatiti, uz rizik da zvucim veoma iskljucivo)  Smile
« Poslednja izmena: 25. Avg 2013, 15:41:01 od S Baldrick »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1507
OS
Windows XP
Browser
Chrome 29.0.1547.57
Stvarno mora čovjek imati uništenu logiku pa da stavi incest, pedefiliju u isti koš sa homoseksualnošću.
Vidio si jedan primjer ružnoće i tendenciozno želiš da ga koristiš kao primjer. Svima nam je prirodno urođena averzija prema seksualnim odnosima sa rođacima. Osim ako ti ne smatraš da nije?

Ovim si primerom samo naštetio heteroseksualnoj porodici gdje si je prikazao kao bolesnu. Da si naveo kako se Riki Martin zaljubljuje u svog sina te hoće da raskine sa svojim partenrom sa kojim je u Gay braku! Onda bi smo pričali o bolesti u homosekslualnoj porodici na nivou incesta.

Logički promašaj uslijed homofobne mržnje! Sory!  Smile
IP sačuvana
social share
Za rođene tako: Gay je OK!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
mob
Samsung S8 Plus
Citat
homofobne mržnje

Smile

Citat
Stvarno mora čovjek imati uništenu logiku pa da stavi incest, pedefiliju u isti koš sa homoseksualnošću.
]

Super je to, nego sto vam paradu organizuje covek koji je osudjen za pedofiliju? I zasto se pored vasih zahteva(nije mi jasno ni zasto a ni kojih) pojavljuje i lik koji trazi slobodu za masturbaciju na javnom mestu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Није спомињао педофилију. А педофилија се не може поредити са ова друга два зато што је кажњива законом.

Citat
Svima nam je prirodno urođena averzija prema seksualnim odnosima sa rođacima.

Будалаштина. Људима са менталним поремећајем није урођена аверзија према инцесту. Хтео ти то да признаш или не, инцест и хомосексуалност јесу у истом кошу. Разлика је једино у облику болести, све остало је исто.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.57
Super je to, nego sto vam paradu organizuje covek koji je osudjen za pedofiliju?

Ко је тај? Smile

Будалаштина. Људима са менталним поремећајем није урођена аверзија према инцесту. Хтео ти то да признаш или не, инцест и хомосексуалност јесу у истом кошу. Разлика је једино у облику болести, све остало је исто.

Инцест није болест нити је икада биo заведен као болест.
« Poslednja izmena: 25. Avg 2013, 16:29:55 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1507
OS
Windows XP
Browser
Chrome 29.0.1547.57
Будалаштина. Људима са менталним поремећајем није урођена аверзија према инцесту.

Lični primjer navodiš? Ili šta!  Smile
Koliko ima uopšte ljudi sa takvim potrebama?
Paranoišeš!

U svakoj populaciji ljudi redovno imaš od 5 do 7 % homoseksualaca.
Što će reći da je to prirodna i normalna pojava!
IP sačuvana
social share
Za rođene tako: Gay je OK!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 23.0
2 punoletna pedera koji zele da stupe u brak zajedno- normalno
2 punoletne osobe majka/sin, otac/kcerka, brat/sestra- nenormalno

Koja logika majko moja....

Vi pederi mora da upraznjavate neki vid jebanja u mozak, jer drugacije ne moze covek da razume vase nebuloze
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Lični primjer navodiš? Ili šta!  Smile
Koliko ima uopšte ljudi sa takvim potrebama?
Paranoišeš!

U svakoj populaciji ljudi redovno imaš od 5 do 7 % homoseksualaca.
Što će reći da je to prirodna i normalna pojava!

Морам да ти признам да сам те у почетку поштовао као саговорника али више не осећам ту потребу. Да ја имам твој лични пример, односно да ми се допада да ми неко гура полни орган у анус, ја бих гледао да тражим помоћ за своје здравствено стање.

У свакој земљи се годишње просечно роди једна беба са дауновим синдромом на 700 здравих. Значи да је и то природна и нормална појава?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
koji trazi slobodu za masturbaciju na javnom mestu?
Pravda za drkadžije.

Mada iskreno i da se legalizuje, nema šanse da bi to radio, na sred ulice.
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Ma sve je izgleda normalna pojava.  Ko da smo u Rimu jebote zivot
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 56 57 59 60 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.