Mislim da je jedini nacin da neko provjeri i da iskusi sta je to homofobija bas taj sto je Kurek uradio. Mada opet nikada nece imati "autenticno" iskustvo, jer je sve ipak drugacije (autenticnije - emotivnije) kada si Gay. Nemozes reci eto ja sam malo eksperimentisao. Ali priblizno iskustvo se moze ostvariti ...
Eto ako ima neko mladji od 30 i homofob je neka isproba i izdrzi bar 30 dana uvjerice se o kakvom se pritisku sredine radi!
Ajde ipak da kažem. Za slučaj da stvarno nisi Klića. Sa ovom temom si više povećao mržnju prema pederima nego bilo koja grupica homofoba, za godinu dana.
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti. A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost, ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Dajte ljudi, sto se prepirete. Sta je svrha gej parade? Svrha je ta da kad to postane normalno, tj da niko ne obraca paznju onda vise nece ni biti, ili oce ali ce biti neka vrsta festivala, mada u SRB mislim da je vise nece ni biti. Jer LGBT populacija jedino zeli da ako ima para, musko- musko, zensko-zensko, da moze isto da se proseta ulicom drzeci se za ruku, ili da se ljube na klupama kao i svi ostali. Kad to bude prihvaceno, tj ne bude interesovalo ostale gradjane, onda ce prestati sva ta borba. Jer je to jedina svrha. Najvaznija je ljubav, ona je na prvom mestu, bila izmedju dvoj istog pola ili razlicitog i to nema niko pravo da skrnavi. Sve mi se vise cini da ovi hetero su ustvari sve veci bolesnici.
UAAA, DRZte homofobe, na kolac ih nabijte
« Poslednja izmena: 23. Avg 2013, 21:05:16 od slavisaj »
Dajte ljudi, sto se prepirete. Sta je svrha gej parade? Svrha je ta da kad to postane normalno, tj da niko ne obraca paznju onda vise nece ni biti, ili oce ali ce biti neka vrsta festivala, mada u SRB mislim da je vise nece ni biti. Jer LGBT populacija jedino zeli da ako ima para, musko- musko, zensko-zensko, da moze isto da se proseta ulicom drzeci se za ruku, ili da se ljube na klupama kao i svi ostali. Kad to bude prihvaceno, tj ne bude interesovalo ostale gradjane, onda ce prestati sva ta borba. Jer je to jedina svrha. Najvaznija je ljubav, ona je na prvom mestu, bila izmedju dvoj istog pola ili razlicitog i to nema niko pravo da skrnavi. Sve mi se vise cini da ovi hetero su ustvari sve veci bolesnici.
UAAA, DRZte homofobe, na kolac ih nabijte
Па могу они то...зар ниси чуо да им права уопште нису угрожена и да људима уопште не смета њихова хомосексуалност већ само парадирање...
« Poslednja izmena: 23. Avg 2013, 21:08:37 od YuWarez »
Najbolje je bilo u SFRJ kada se nije ni spominjalo. Niko nije ni bio homofob.
Trebali ste da prisustvujete raspravama na forumu: bgdcafe (prestao je da postoji) prije par godina! Ovdje je ipak miroljubiva atmosfera koliko mogu da primjetim!