Pa upravo zbog toga kazem... u svakom njegovom filmu ima bar jedan gej ili jedan travestit... I koristi poprilicno... am... lascivan jezik... bez pardona koristi te "prokazene" reci... Npr. La Mala educacion je sjajan film... ali mislim da bi mnoge gejeve razljutio...
Баш сам кренуо да гледам серију Алмадоварових филмова...први одгледао већ се спомињу гејеви...
А колико се сећам ''La mala educacion''-а он би углавном наљутио свештенике и Цркву...
А и пошто је и сам Алмадовар геј то користи па може да иде више у исмевање...
« Poslednja izmena: 22. Avg 2013, 23:52:12 od YuWarez »
Pa upravo zbog toga kazem... u svakom njegovom filmu ima bar jedan gej ili jedan travestit... I koristi poprilicno... am... lascivan jezik... bez pardona koristi te "prokazene" reci... Npr. La Mala educacion je sjajan film... ali mislim da bi mnoge gejeve razljutio...
Баш сам кренуо да гледам серију Алмадоварових филмова...први одгледао већ се спомињу гејеви...
А колико се сећам ''La mala educacion''-а он би углавном наљутио свештенике и Цркву...
А и пошто је и сам Алмадовар геј то користи па може да иде више у исмевање...
To je i delimicno njegova autobiografija... a svestenstvo je ljuto jer je jedna linija da je jedan od njih postao gej jer ga je cika iz crkve trpao... Sto je opet... oh.. grozno...jer ispada da homoseksualnost moze da bude i stecena..
No... moj omiljeni je "Sve o mojoj majci"... gde je tata... pa... travestit
Је л' те, ово питам информативно. Је л' има неки педер а да је длакави камионџија или ћелави водоинсталатер? Или су сви данашњи, стручно названо, гејеви (он је Ууурош, али он неће да буде Ууурош) шлагер певачи, фризери, брејк денсери?