Е јебига сад...то што не можеш да нађеш партнера није дискриминација...не могу ни ја да нађем нормалну девојку која слуша рок а не гранд и турбофолк...шта више у мом месту нема кафића који пушта рок, метал или реп...све турбофолк...то ти није угроженост већ једноставно сјебана ситуација...
@стефанека, можда се они баш облаче тако рецимо специфично да би се могли међусобно препознати...
Jeste... eto.. nose pantalone na pola dupeta i frizuru hitlerovku...
Има таквих случајева...али више сам мислио да носе веселије боје, имају специфично понашање и још ако су феминизирани...стопосто су геј...наравно већина нису такви али их има доста... Али опет по мени 90% посто ових грандових звезда изгледа геј, толико о мом ''препознавању'' ...
« Poslednja izmena: 22. Avg 2013, 14:54:54 od YuWarez »
To vise nije u trendu... to je retro... Bas sinoc gledam neku emisiju i izleti lik koji je tipican fem gej sa hitlerovskom frizurom... i necim sto mi je licilo na brcice, ali ustvari je pirsing...
Mislim... ako njemu nije problem da se oblaci tako emo... i po ugledu onoga sto ih je ubijao... ni meni nije problem...
S druge strane, ti fem likovi verovatno predstavljaju jako mali i krajnje bukacki deo citave "zajednice"... tj. upravo oni koji kao da namerno miniraju bilo kakvu mogucnost da gej "zajednica" bude potpuno prihvacena...
Ja kapiram te stvari... kada bi homoseksualnost bila opste prihvacena, oni vise ne bi bili poseban... a posto na tu posebnost stavljaju sve u zivotu, kada bi im ona bila oduzeta, shvatili bi kolike su nule..
Sasvim normalna... ljudska pojava... nista sto vec nije vidjeno... ali nazovimo je pravim imenom
Eto... glavni glumac serije Prison break nece u St. Petersburg na neki festival jer je gej... Licno.. idiotski razlog... ali.. boze moj... I isam gledala seriju... deluje mi iscrpljujuce... mada vidim da su se zene lozile na njega..
« Poslednja izmena: 22. Avg 2013, 14:59:58 od Anea »
Meni je iskreno u početku teme ličilo da je lik koji je pokrenuo temu xy profil starog inzka80, rendžera 82, fondodikfromLaktaši i sl., sad mi više ide da je to neki njegov ortak koji se eto tako pojavio na Bureku video da je postalo malo dosadno, da nema previše zanimljivih tema pa malo da jebava.. Inače meni je pola tih grandovih i uopšte tih popularnih pevača smarača totalno izfeminizirano..
Ja nikad nisam kapirao taj sad novi fazon, te wanna-be-pedere ( * njih namerno zovem ''pederi'',kao što namerno tako zovem i one kompleksaše iz organizacija Obične gejeve zovem gejevi )
A još više ne kapiram panjeve od današnjih devojaka koje se lože na njih. Čujem neke odvale tipa ''pa,oni su otvoreniji, oni nas bolje razumeju... '' Mislim se - sestro, o čemu kenjaš ti jebote?
не могу ни ја да нађем нормалну девојку која слуша рок а не гранд и турбофолк...
Ja uspem da nađem,ali to bude to. Ili su već zauzete ili im nije do ''proširenja bilateralnih odnosa''.
Al zato tih Gradn prakljačica imamo ovde u Beogradu za izvoz.
Inače,vezano za temu - ja kapiram da Starletama ili troluje ili zaista kuka što u Banjaluci nema svoj kafić. Samo mi nije jasno,ako je ovo drugo u pitanju, šta želi da postigne ovom temom. Jer em što je Banjaluka u drugoj zemlji, em što 20 ljudi (ako i toliko) sa ovog podforuma teško da može išta da promeni,sve i kad bi htela.
« Poslednja izmena: 22. Avg 2013, 15:06:42 od hkj »
Pa to je moderno... gore kurtonka, dole iscepane bele farmerke, pederusa preko ramena (pardon, muska torba) i neke patike\cipele koje lice na strucu hleba, uglavnom u totalnom neskladu sa ostatkom outfita.. .
I ta... pileca krilca umesto ruku.. jer paze sta jedu da ne naruse figuru...
Pa to je moderno... gore kurtonka, dole iscepane bele farmerke, pederusa preko ramena (pardon, muska torba) i neke patike\cipele koje lice na strucu hleba, uglavnom u totalnom neskladu sa ostatkom outfita.. .
I ta... pileca krilca umesto ruku.. jer paze sta jedu da ne naruse figuru...
Yeap. To je to.
A,da,i te muške torbe... Uvek mi bilo simpatično. To valjda za one koji već sa 20 godina imaju Alchajmera pa im je teško da proveravaju tri džepa na pantalonama (1. mobilni, 2.ključevi, 3.novčanik) pa ko veli da stavim ja lepo sve to u džakče,pa džakče oko vratče. Al,dobro,aj... da ne budem baš tolko strog,to i neka prođe.
Nego... šta je kurtonka? DOpuna,posle konsultovanja Vukajlije - body majica? Jesi i ti na to mislila?
« Poslednja izmena: 22. Avg 2013, 15:13:35 od hkj »