Ај ти геј мени лепо одговори на оно што сам питао на претходној страници, немој да ми цитираш друге и копираш са геј сајтова. Ко и шта тебе угрожава? Је л' те ја угрожавам што вас не волим и сматрам вас поремећајем? Не видим зашто. Када улицом иде човек са, не дај боже, дауновим синдромом, нико не јури да га бије. Ја се залажем и да вас исто третирају, да вас не бију када вас сретну на улици обучене у неприкладну одећу, него да вам помогну. Верујем да познајем много гејева за које не знам да су гејеви и да сам према њима другарски настројен и изузетно културан.
Ugrožen sam jer nemogu da upoznam drugog homoseksualca i da sjednem sa njim na miru u Gay kafić koji uzgred ne postoji u ovoj mojoj provinciji od Banjaluke. Dok sa druge strane sveopšta atmosfera koja je stvorena u Srbiji dovodi do toga da se nemože Gay osoba osjećati sigurno ni u mjestima gdje postoje Gay kafići, a jako ih malo ima.
Dalje imaš dosta primjera u školi da ako za nekog saznaju da je gay vrlo brzo postane predmet terora. Djeca znaju jako biti surova po tim pitanjima. Ugrožava me svako religiozno mišljenje i intelektualno vrijeđa sa svojim negativnim stavovima o homoseksualcima utemeljenim još od srednjeg vijeka. Sa druge strane nema veze što oni naplaćuju tu istu religiju u vidu krštenja, slava, vodica i slično pričajući nam bajker... Al ajd .. ja poštujem tu religiju, slave i običaje ali dok ne postane sredstvo napada. Onda me ugrožava i normalno da pravi negativnu reakciju. U boga vjerujem, ali u crkvu kao insituciju manje nego ti u LGBT aktivizam.
Takođe sam si sebi dijelom odgovorio time da se i sam zalažeš da neko ne tuče pedere. Ok ti si tolerantan i pozitivno djeluješ prema drugima. Poštujem to!
Sigurno ću se osjećati kada Gay parada prođe bez incidenata! To je znak da smo evoluriali i moralno i intelektualno. Svako nasilje je znak da se svakom od nas to može desiti bilo kada i bilo gdje od strane bilo koje nadrndane budale. Do tada Srbija je crna rupa na karti Evrope!
Аха, значи ту смо. Твој проблем је што тешко налазиш партнера. Па онда тако реци одмах, немој да развлачиш тему и шириш проблем на национални ниво, као да је дискриминација педера једнака расизму. Теби живот и сва људска права нису ускраћени. Црнца ће да бију и ако је потпуно нормално обучен и ако никога не изазива, док тебе неће нико пипнути, ако се понашаш у складу са друштвеним нормама.
У школи малтретирају било кога. Мене су физички и вербално малтретирали ликови који су данас или на робији или изашли са робије зато што сам био добар ђак у основној. Само ја нисам тражио да парадирам полу го у центру града због тога.
Србија је црна рупа на мапи Европе, слажем се, Али не због геј параде, већ зато што су други изабрали да буде тако.
Аха, значи ту смо. Твој проблем је што тешко налазиш партнера. , док тебе неће нико пипнути, ако се понашаш у складу са друштвеним нормама.
Aha, nismo tu!
Nije to samo moj problem već i svih homoseksualaca na ovim prostirma pa do majke Rusije.
Možeš da mi objasniš kako pederi da se upoznaju ako uopšte i nesmiju da spominju da su gay? Ako nemaju mjesta na kojima će da izlaze? Telepatijom možda?
Ево, сад си и сам себи признао да имате поремећај. Мени није потребна телепатија или стриктно нормалан кафић нити морам да наглашавам да сам нормалан (ја се стварно извињавам, али назив стрејт ми је одвратан управо из разлога што сте га ви измислили) да бих препознао девојку која ми се допада. Педери имају места где ће да излазе, као и сав остали нормалан свет. То што ви добијате батине када погрешно процените човека је искључиво ваш проблем, не државе, друштва, религије, традиције нити било чега другог што покушавате да убаците као реметилачки фактор.
Ugrožen sam jer nemogu da upoznam drugog homoseksualca i da sjednem sa njim na miru u Gay kafić koji uzgred ne postoji u ovoj mojoj provinciji od Banjaluke.
Mozda zato sto nije ekonomski isplativo otvarati kafic za nekoliko coveka koji bi tu dosli? Isplativo je po vecim gradovima pa ga zato i ima u Beogradu ali otvarati gej kafic u manjem mestu jednostavno nije toliko isplativo sa ekonomske strane. Inace bi se neko, bio gej ili ne, vec setio da uradi tako nesto...
A mozes da upoznas nekog u obicnom kaficu i sednes sa njim na pice. Siguran sam da ti niko rec ne bi rekao niti bi bio diskriminisan zbog toga pa cak i da se deres "Mi smo gej i pijemo pice". Mislim realno, samo bi te pogledali i nastavili da piju svoje pice i rade sta rade.
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Мени није потребна телепатија или стриктно нормалан кафић нити морам да наглашавам да сам нормалан (ја се стварно извињавам, али назив стрејт ми је одвратан управо из разлога што сте га ви измислили) да бих препознао девојку која ми се допада.
Pa 90 % djevojaka su strejt zato ti je i posao olakšan. 5 % muskaraca su Gay orijentisani! Meni može da se dopadne X muškaraca ali samo mali procenat je Gay. Zato bi Gay kafići olakšali meni posao traženja, a i nekome ko nije Gay nebi se dogodila neugodna situacija.
Znaci ja treba da udjem u kafic i da vicem sa vrata: @Ima li koji peder ovdje?@
Onda kada njih trojica od njih 20-torice dignu ruke pa da biram!?
Али зашто онда причаш да сте дискриминисани? Где је ту дискриминација? Вама нико не забрањује да се печатите одастраг (), не капирам шта хоћете. Не мора држава да отвори педер клуб, може да га отвори било ко и то није државни проблем.
« Poslednja izmena: 22. Avg 2013, 13:39:47 od stefaneka »