Zar ti nisi u Bosni ili takoreci R. Srpskoj? I koliko vidim, tebe boli kurac za Srbiju, tako da te veoma mnogo zalim, da ja iz Amerike vodim vecu brigu o svojoj zemlji nego ti.
Мешаш ме са чланом који је покренуо тему...ја сам у Србији... Да,ја живим овде и боли ме курац а ти бринеш из Америке за Србију... Да те је толико брига не би се вуцарао по Америци него би био у Србији и водио бригу... Исти си ко они клинци којима су уста пуна Косова а кад би избио рат одма би побегли у Немачку или Америку и ''бринули'' о Србији...
Onda mi je zao tebe kada se tako ponasas. I ja moje licne razloge za zivot u USA ne moram tebi da ispovedam, ali da si ti ziveo moj zivet i ti bi otisao, toliko o tome. Kosovo je druga tema, a tebe boli pa boli...poseti doktora
Onda mi je zao tebe kada se tako ponasas. I ja moje licne razloge za zivot u USA ne moram tebi da ispovedam, ali da si ti ziveo moj zivet i ti bi otisao, toliko o tome. Kosovo je druga tema, a tebe boli pa boli...poseti doktora
Само немој мени о запиздинама и називати Босну и Србију запиздином и говорити да мене није брига о земљи у којој живим...ти си тај који пљује државу коју си сам бирао и мене оптужујеш да ме није брига док си ти кад је мало загустило одма збрисо у Америке... Љубав према домовини се исказује на други начин...а не напуштањем и другима срати о бризи и колике су патриоте...
Само немој мени о запиздинама и називати Босну и Србију запиздином и говорити да мене није брига о земљи у којој живим...ти си тај који пљује државу коју си сам бирао и мене оптужујеш да ме није брига док си ти кад је мало загустило одма збрисо у Америке... Љубав према домовини се исказује на други начин...а не напуштањем и другима срати о бризи и колике су патриоте...
A Srbija puna takvih kao ti koji pate od kitobolje. BOlje Rodoljub u inostranstvu, nego izdajnik u Srbiji
Човек који напустио земљу говори о издајницима... Ти си сине издо земљу више него ико... Брини се ти о Америци то ти је нова кућа а нама који живимо у овој земљи и плаћамо порез Србији остави да бринемо о Србији... Ти си ту привилегију изгубио кад си кидно ко пувањак из гаћа...бринеш о Србији ко што ја бринем о Кенији...
« Poslednja izmena: 22. Avg 2013, 01:23:59 od YuWarez »
A Srbija puna takvih kao ti koji pate od kitobolje. BOlje Rodoljub u inostranstvu, nego izdajnik u Srbiji
Човек који напустио земљу говори о издајницима... Ти си сине издо земљу више него ико... Брини се ти о Америци то ти је нова кућа а нама који живимо у овој земљи и плаћамо порез Србији остави да бринемо о Србији... Ти си ту привилегију изгубио кад си кидно ко пувањак из гаћа...