Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Društvene mreže loše po mentalno zdravlje mladih  (Pročitano 2213 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
mob
Apple iPhone 6S
Ja sam digla ruke ima godinu dana.. smesno mi je postalo da gledam 450 slika dnevno ljudi i njihove gologuze ili umazane/musave dece, svakodnevnih aktivnosti, sisanja, pijenja kafe i jedenja kolaca u poslasticarnici, setanje kraj reke, nocni provodi   Smile

Cekaj prvo da slikam parce torte da ga postavim na net, pa cu ga izedem  Smile

Slabo sta na fejsu je stvarnost, a da nije silovana, editovana, prenaduvana. Ljudi prihvataju za prijatelje druge ljude kojima imaju potrebu da pokazuju kako su im zivoti fantasticni ili glamurozni. Slabo ima covecnosti, pokazivanja slabosti, jednostavnosti i skromnosti.

Gledam samo lepe destinacije, profi fotografske stranice, enterijer, arhitekturu i eventualno lajkujem nekima slike ili statuse koji mi ne skacu po zivcima.

Danas sam lajkovala status Zuckerbergu da ceka cerku nakon tri pobacaja. Dugo nisam procitala iskreniji zivotni status. Mojim "prijateljima" na fejsu koji su aktivni (hiperaktivni) nikad se nije zub pokvario niti nokat polomio.. dok recimo eto, on nema problem da napise da je tri puta izgubio dete.

Mene inace jako nervira lazno predstavljanje i pod tim podrazumevam i "mi/ja nikad nemamo nikakav problem". Iako probleme delis samo sa najblizima, onda barem budi human prema ostalima pa ih ne siluj glupostima koje samo tebi nesto znace.

Drustvene mrze su za klince.. da se muvaju/raskidaju/uhode, pokazuju jedni drugima sta su im roditelji nabacili od krpica i eventualno za zaludele matorce i matorke da jure nesto da po*ebu. Ovo sve ostalo ne vidim svrhu stvarno.. gubljenje vremena.

Smile Identicno misljenje imam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
interent i njegove pogodnosti odavno su potreba ljudskog roda...
fejsbuci...skajpovi...i ostalo...dostojno su zamjenili telefonske kontakte...i kontakte u pisanoj formi zapakovane
u adresiranu kovertu.... Smile

takvi kontakti se vremenom izgube...a i prijateljstva i bliskost sa ljudima oslabi...

neko kroz zabavu i razonodu ..neko jer hoce..neko kroz posao..neko iz navike....
uglavnom svi su na mrezi...i sa svima mozes da odrzavas kontakt...i da za par minuta uz par klikova saznas sve novo u zivotima dragih ljudi....

moze covjek da zivi i bos i go..i bez krova nad glavom....
ali zasto bi tako zivio ako ne mora...ako ima cipele..odjecu i krov nad glavom... Smile
tako isto ..zasto ne iskorititi tehnoloska dostignuca..kad su vec tu.... i lako su dostupna svima... Smile

umjereno koristenje interneta.,..sta je umjereno koristenje interneta.... Smile

normalan covjek cim upali net...neko mui se javi..na neki virtuelni komunikator...
ili se on nekome javi....pet deset minuta s jednim..tako isto s drugim...trecim...
prodje pola sata.

odes na fb...muvas se vamo tamo...od jos pola sata - sat---.

odes malo na jedan drag forum..odes na drugi... sat proleti...

odes malo pregledas muzicke novosti...pregledas koji spotic...koji filmic...ode i tu sat vremena...
pogledas... ja recimo..autdor aktivnosti...i stvari vezane za moje neke hobije...i ine koje me zanimaju ..
odem pregledam oglasnike...i zanimljive preprodavce i ponudjivace razne robe...i td...
i tu ode sat vremna... Smile

a u medjuvremenu dok sve to obavljas... javi ti se neko..iz tvoje porodice..ili se ti javis nekome...i tako dalje....

dva sata na netu moze provesti covjek kojeg nista ne zanima..-koji nema hobi..i prijatelje ..poznanike..radne kolege...internet drugare...i td...
i koji nije sklon recimo ucestvovanju na nekim forumima i sl...

nemam ja 20 godina...nego dvaput toliko...i pun mi je kurac svega i svacega... Smile
moji prijatelji i drugari...svi su odavno porodicni ljudi i imaju po dvoje-  troje djece...
rade i zive..pravilima zivota... koje im je porodicvan zivot nametnuo...

i net je za sve takve super stvar...kad bi se ja s tim svim drugarima nasao po kafanama i bilo gdje...
i kad bi se svi zajednos sastali...
mozda jednom godisnje...

i ne kazem ja da je to svaki dan tako....nekad otvorim i burek pa pod tri sata ne kliknem misom...
a kamoli da pisem nesto ili citam... Smile
ali svaki peti dan...recimo...i ako u medjuvremenu par dana ne budem na mrezi...
je bas takav kako sam ga opisao...
i pet sest sati proleti mi ko tren...i opet sve ne vidim i sa svima ne prozborim...i sta ja znam...

i  u stvari...sta mene briga za to sve... Smile
kome se koristi neka koristi net..koliko hoce ....kome se ne koristi nek ide nek koristi sta hoce....
sta me briga... Smile

samo nesto tu seru..
ko i ovi medjedi po forumima..sto odvalle po 10 g na forumima..
gdje im je u zivotu svaki dan isti....i onda im se desi nesto u zivotu...
i dodju tu poicnu srat..kako je interent sranje..kako forumasi nemaju zivot...i sta ja znam sta bilmezi sve ne seru... Smile

normalni ljudi su se nazivili i naradili i nagledali zivota do 35-40  g...
a oni pocnu u 35-.40 godina... zivotnim veteranima... da objasnjavaju ..kako je zivot lijep i dobar... Smile

to su sve kreteni...poremeceni... Smile

Smile
« Poslednja izmena: 03. Avg 2015, 11:52:16 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.041 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.