Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vandredno školovanje - pomoć hitno potrebna!  (Pročitano 1029 puta)
01. Mar 2012, 21:09:40
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
Browser
Chrome 17.0.963.56
Evo, ovako. Ja sam kao mali imao velikih zdravstvenih problema, koje nisam rešavao, zbog čega su moji roditelji odlučili da ne krenem u školu. Moji problemi su se, zbog nemarnosti istih, nastavljali tokom celog mog detinjstva, i sprečavali me da u tim godinama počnem sa školovanjem. Sada imam 16 godina, i odlučio sam ga, konačno, bez pomoći mojih roditelja, samo zahvaljujući svojoj želji i volji za to, konačno, započnem školovanje, počevši od prvog razreda osnovne, pa sve do drugog srednje, u koji bih sada trebao da krenem. Ono što želim saznati na ovom forumu, i zamoliti za što više odgovora, jer će mi zaista mnogo, mnogo, mnogo značiti, su informacije o vandrednom školovanju, od prve, pa do poslednje. Dakle, sve što znate, napišite na ovoj temi, i biću vam neizmerno zahvalan. A, ono što me, pre svega, i najviše od svih drugih stvari interesuje je, sledeće: Koji predmeti se uče u osnovnoj školi, koliko njih ima, i za koliko vremena, po slobodnoj proceni, mogu završiti jedan razred osnovne škole??? I, za koji razred će mi, takođe, po slobodnoj proceni, trebati najviše vremena da ga završim (a to je sedmi, zar ne? ), i koliko bi to vremena trebalo biti? Za koliko vremena mogu, za početak, završiti prvi razred osnovne škole? Da li se u svakoj osnovnoj školi može ići i vandredno, ili samo u određenim??? Da li se za vandredan upis u osnovnoj školi plaća, i ako se plaća, kolika je ta suma, i da li se plaća odmah, u gotovini, ili postoje popusti? Takođe, želeo bih isto pitati i za srednju, a i za nju imam sledeća pitanja: za koliko godina bih, otprilike, mogao doći do srednje škole, i po slobodnoj proceni, završiti osnovnu školu, ukoliko učim najbolje što mogu??? I da li tada u srednjoj mogu upisati koji god smer želim, ili to zavisi od osnovne, i bodova??? Isto pitanje imam i za fakultet. A, najglavnije pitanje dolazi na kraju, a to je sledeće. Da li, i kako mogu ići u, npr. dva, ili više razreda osnovne škole u jednoj godini??? Isto pitanje važi i za srednju. Želeo bih zaista dobiti što više odgovora, koji će mi jako, jako značiti u budućem školovanju, a i životu, uopšte. Hvala unapred. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.56
I još jedno pitanje: da li ću moći, kada krenem vandredno u srednju školu, upisati paralelno i kao običan đak ići u školu i razred koji bi mi tada po godinama i bio konzistentan??? Unapred hvala na odgovorima, mnogo će mi značiti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
mozes da upises osnovnu pa srednju tek kasnije uz debelo obrazlozenje (zdravstveno) pitao sam komsinicu i dobijas odgovor sutra -prekosutra .. samo bi to trajalo oko 2-3 godine (osnovna) mozda i pre ako sve naucis da blista.. mada sudeci da imas 16 god i da si "intelektualno" razvijen u odnosu na decu u osnovnoj skoli ti mozes dobre i lepe ocene da imas ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.78
Nema više odgovora? A, značiće mi... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
mozes da upises ... moraces licno da odes u pravnu sluzbu u osnovnu skolu tamo gde zelis i da se lepo raspitas sta i kako,da sve natenane objasnis i oni ce ti reci sta treba od papira..
od prvog do cetvrtog ce biti jako lako da ispolazes .. tamo od petog do osmog bice malo teze i zadrzaces se recimo bar 1.5- 2 godine .. posle srednja skola nzm kako ces ..tu te ceka rad...

srednju ne mozes ovako klasicno da upises kao ni osnovnu .. sve ces morati VANREDNO..jako mi je zao zbog toga Smile eto posle kada kazes da su ti roditelji dobri .. nisu .. nisu te upisali kada je trebalo .. jbg sada ces morati mnogo da ucis .. sta da ti kazem Smile
« Poslednja izmena: 12. Mar 2012, 00:11:31 od misewic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
Pre je bilo nih "radnickih univerziteta", tj. tamo je slao SIZ za zaposljavanje ljude koji su vec u godinama a nisu imali vise od 4 razreda pa su trebali da zavrse osnovnu, predavanja su bila uvece ili posle podne posto su to bili delom i ljudi sa zaposljenjem, a za godinu dana se davalo dva razreda, znaci, cela osnovna 4 godine. Sad, valjda bi napravili neki izuzetak u ovakvom slucaju pa da ides samo zadnje 4 godine, znaci za dve godine da zavrsis 5,6,7 i 8 razred posto znas da pises, vladas matematikom valjda i slicno pa mozes da pocnes i od 5 razreda...
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.129 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.