Ovako. Okupljanje se blizi. Ko moze doci i zeli doci, neka dodje. Ko ne moze i ne zeli neka ne dodje. Nemojte mi govoriti ko ce doci kad kako i gde jer ne zelim da se nerviram kao prosle godine. Telefon na koji mozete naci nekoga taj dan da vam objasni gde da dodjete ako kasnite je 063 435 818
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Nadji se na stanici sa nekima koji dolaze ako ti je tako lakse, ili nahvataj taksi... ali nikako ne one sto tamo stoje i cekaju zrtvu... nego ili zaustavi neki na ulici ili okreni 0119802 ili 011970
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Eto, ja svakako dolazim iz Obrenovca na stanicu, Autobusku, Zeleznicku...
Pa ovako... I onako cu morati da poranim jer vukljam stvari za more da se ne bih vracao kuci po njih... Pa eto ja vas mogu sacekati, i sve djuture odvesti do tog famoznog konja...
poz svima od gasa neki me znaju a neki ne puno pozdrava za nesu i Serbian Fightera samo da kazem da ja dolazim na okupljanje jos da vidimo za teca dula da li ce on znaci dolazimo zajedno Car Dusan Silni i Ja pozdravljam vas sve opet i vidimo se tamo