E sad da mi objasnis, sta da kazem taksisti gde da dodjem i kako da vas prepoznam jebote? Znaci trg republike kod konja, za pare cu lako, ne verujem da je pivo u srbiji skupo. Ti rece ada ili skadarlija, ja u bg nikad nisam bio zato objasnjavaj, sta tamo ima i sta cemo tacno da radimo???
Odakle i kako? Prvo i prvo imam njemacku karticu, sa kojom sam naravno u roamingu, uzecu bosansku Mobis-ovu od sestre itd. Naravno Ivana cu da prepoznam, cuo sam od nekoga da je dileja do bola
Ma brinem se gde cu da spavam i kako, a dosao bi rado tj. docicu
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
A sto u pogresnom, bio mi na 50 metara od fakulteta, jes da je 20 eur, ali isplatiti se ako dobro jedes s obzirom kakav svedski sto je bio... I imao si TV sa kablovskom