Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Vec nekoliko nedelja traje moja drama i natezanje da li cu moci da dodjem. Bio sam odsutan ovih dana, nisam mogao nista posebno da vam kazem, cekao sam da se razviju neke situacije, vagao sam u glavi i van glave sta i kako. I mada ovo donekle ide na moju stetu, znam da bih se kajao da to ne ucinim, pa u mom slucaju nemate sta da zalite vise, iako biste mozda zalili da ne dodjem, ili biste se barem pravili da zalite LOL. Elem, drama je konacno dosla svome kraju. Posledice iste, nadam se, necu osetiti mnogo po dzepu.
Uz razne kompromise, borbe, natezanja, zatezanja (kaisa na stomaku i ostalog) ja cu doci, ali... Vi se okupite u 14h i krenite kuda ste naumili. Ja cu oko 15:30 da pozovem SF-a na mobilni da vidim gde ste. SF: ocekujem da mi jasno i kratko (u nemackom stilu i bez srpskih odugovlacenja posto necu verovatno imati ne znam koliko kredita) kazes gde se nalazite, pa cu odmah da se tamo zaputim buduci da mi vodic nije potreban. Ne mogu ranije da dodjem! Budite srecni da sam i ovo sve uredio kako treba i ne zelim u tom smislu nikakvo dalje komentare (dovoljno mi je bilo licnih muka i agonije ovih dana).
Jos jedna stvar: ukoliko se dogodi da se emotivno potresem kada se budem sreo sa nekim ljudima, molim da se ne obraca paznja na moje emotivne reakcije. Moj zivot je ove godine bio na mahove tezak, ali su ga neki ljudi sacuvali i ja sam njima veoma zahvalan. Stoga, nemojte obracati paznju na te reakcije, smatrajte ih sastavnim i normalnim delom moje licnosti. Ovo sto radim za mene licno jeste zrtva koju podnosim, ali cu se jednoga dana sigurno secati svega toga u drugom svetlu buduci da to ne radim zbog sebe nego zbog vas. Ja, naime, svakako idem u Beograd svakog meseca poslom i zbog porodicnih obaveza, ali ovoga puta dolazim primarno zbog vas u taj grad!
Mislim da nema potrebe da vise elaboriram na ovoj temi. Vidimo se 7. avgusta.