Nije sigurno da ce biti ada, ali ono, ostavicu kontakt fon pa okreni pa proveri.. ako bude krsh vreme idemo na neko zatvoreno mesto Otpozdrav crno beli koleza.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
okupite se vi ja cu vas gledati s malog oblaka koji bude letio iznad zvijezda i sanjao o djevojci koju colim i koja niije tu ali... bitno je da je ljubav tu... bitno je da je nesto ostalo u srcu ....
@Eniac Mozes biti sasvim siguran da cu se potresti. Doduse, ne kada vidim tebe, posto znam da ti to mozda ne bi podneo... ali kada vidim jednog od kumova koji mi je verniji od polovine moje brace, budi potpuno ubedjen da cu se potresti jace nego ikada zbog toga sto je ta osoba sacuvala ovaj zivot do ovog casa i ucinila i vise nego sto je ikada obecala...