Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Drogba - Da li taj ... vredi icemu?  (Pročitano 36620 puta)
Jet set burekdzija

Budi realan,trazi nemoguce.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
mob
Nokia E65
Mala konkurencij-Shevachenko,Anri,Ronaldo,Rooney=losa forma-Eto'o,Villa-povredjeni.
Jedino mozda Morientes i Nisterloj su bas dobri.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Srbija do Tokija preko Milvokija !

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1380
Zastava Владичин Хан
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia N73 music
Po meni je Ibrahimović najkompletniji. Šutira levom, desno, glavom, dribla , asistira.
Jedino da poradi malo na psihičkom planu i eto njemu zlatne lopte.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Lights...Camera...Revolution!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 257
Zastava ...Where Night Is Eternal
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson 
Mora da se salis za Ibrahimovica...volina najgore vrste
IP sačuvana
social share
Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.                         Bill Shankly
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Anri u losoj formi, Drogba u zivotnoj, pa opet ovaj prvi je dao samo tri gola manje od njega, a odsustvovao je sa nekoliko meceva, dok je Drogba igrao na skoro svakom. Boze kako ce situacija biti malo drugacija kada Anri udje, ne u dobru, vec u neku prosecnu formu.

Zasto kada se govori o premier ligi i Mancesteru svi odmah misle o Runiju? Nije on u losoj formi, vec je jednostavno Saha bolji napadac od njega. Kakav ce Runi biti za par godina je druga prica, ali trenutno on nema kvaliteta kao Francuz, koji je ako se samo to gleda (cist kvalitet), u Engleskoj treci napadac iza Anrija i Sevcenka. Ovako je (barem meni) prvi, posto je Anri povredjen (nije forma u pitanju, sto je neko malopre pominjao). Najbolji Fergisonov potez je sto je prodao onu budalu van Nistelroja glupom Realu (koji ga je jos platio Smile Ozbiljan sam, za njega bi pre trazio Mancester da mi da pare nego da ga kupim) i sada se oslanja na talenat Runija i kvalitete Sahe. Iza njih Ronaldo, Gigs moze jos jednu sezonu da igra, kao i Skols. U svakom slucaju lep spoj mladosti i iskustva.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Beauty is in the eye of the beholder

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6698
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung Galaxy S8
Drogbini golovi vrede mnogo vise, obzirom da su uglavnom odlucujuci jer Celsi godinama igra neatraktivan fudbal sa malo golova. Ubedjen sam da bi Drogba u Barsi dao duplo vise golova nego u Celsiju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Lights...Camera...Revolution!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 257
Zastava ...Where Night Is Eternal
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson 
Ruud van Nistelrooy koji je dao 150 golova na 200 utakmica...za njega kazes da je budala?

Ti si lud sto posto.

I sad je na 12 utakmica za Real dao 9 golova...
IP sačuvana
social share
Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.                         Bill Shankly
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Ne moze svako igrati u Barsi. Njihov napadac mora da zna da igra fudbal, ako me shvatas, da se razume sa onakvim igracima iza njega. Pogledaj ti saradnju Eta i Dinja. Vidi kako oni igraju na malom prostoru. Ne moze bas svaki igrac to da radi. Ne kazem ja to zato sto sad Drogbu ne volim, uveren sam da ni recimo Luka Toni ne bi dobro prosao tamo, iako je dao golova koliko Drogba postigne za tri godine (pade mi on na pamet, jer em su slicni igraci, em se nudio pre par meseci Barsi). Svi kazu da otprilike koga god bi stavio u spic Barse, on bi davao golove. To je po meni, potpuna glupost.

Rud je od 9 golova 8 dao Levanteu i Osasuni i jos jednom slepcu. 149 puta je podmetnuo nogu sa 2m + jedan pristojan gol (ne secam se kome ga je dao). Uglavnom Saha je mnogo kvalitetniji igrac (igrac=kljucna rec) od njega, koji Mancesteru ne doprinosi samo golovima za razliku od R.v.N. To je i Ferguson sam naglasio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Beauty is in the eye of the beholder

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6698
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung Galaxy S8
Drogba ispunjava sve uslove za vrhunskog igraca, brz je, skocan, snazan kao bik, dobro se snalazi u prostoru i igri bez lopte. Uostalom, prosle sezone je bio prvi asistent ekipe, znaci igra za tim. Obala Slonovace je sa njim postala mozda i prva africka reprezentacija. Jbg, on u Celsiju uglavnom sam sebi priprema sanse, to se vidi i ove sezone iz kakvih je sve pozicija davao golove. Ubedjen sam da bi u Barsi ili Realu punio kao lud.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nema vise Djure Jaksica,salveta i poema...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
SonyEricsson w700
Drogba ispunjava sve uslove za vrhunskog igraca, brz je, skocan, snazan kao bik, dobro se snalazi u prostoru i igri bez lopte. Uostalom, prosle sezone je bio prvi asistent ekipe, znaci igra za tim. Obala Slonovace je sa njim postala mozda i prva africka reprezentacija. Jbg, on u Celsiju uglavnom sam sebi priprema sanse, to se vidi i ove sezone iz kakvih je sve pozicija davao golove. Ubedjen sam da bi u Barsi ili Realu punio kao lud.

Tesko da bi u Realu nesto vise uradio
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Pa sad ispade da Celzi ima losu sredinu.

Dobro, jebi ga, ne mogu se ljudi sloziti oko nekih stvari, ali cinjenica je da on nije ni izbliza napadac za Barselonu. Oni tu ipak traze vece znalce. Ne kazem da ne bi verovatno davao vise golova nego sto daje sad, ali ipak da puni mreze ko nenormalan i sl. cisto sumnjam. Ne bi ni igra barselone bila ista sa njim u spicu, jer je mnogo drugaciji tip napadaca od Etoa. On je 100% napadac za englesku ligu, zbog svog stila igre, kao i zbog stila igre koji se neguje u premier ligi.

A i sto kaze covek za Real. Njima nema pomoci Smile
« Poslednja izmena: 23. Dec 2006, 20:00:45 od dule1205 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.