Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Drogba - Da li taj ... vredi icemu?  (Pročitano 36603 puta)
Jet set burekdzija

Beauty is in the eye of the beholder

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6698
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung Galaxy S8
Ne kazem da Celsi ima losu sredinu, vec vezni igraci cesto sami zavrsavaju akcije i mnogo sutiraju sa distance. Ne radi se za napadaca, sto je u Barsi malo drugacije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
@Dule Drogba je Majstor ne znam sta tebi tolik smeta kod njega. . .
Pricas da se ne bi snasao u Barceloni,to su gluposti. . .Ti mislis da je Eto'o neki tehnicar pa i ja bi dao 25 golova po sezoni da me hrane loptama Deco,Ronaldinho i Xavi koji je mozda i najbolji dodavac na svetu. . .
Drogba za razliku od njega igra u jednoj sredini koja nema Kreativnih igraca. . ..Lampard,Esien,Makelele jedino se u Balaku nazire neka kreativnost. . .
Naravno da deo zasluga za njegove partije ide Shevcheku jer uvek navuce po 2 igraca na sebe,ali ne mozes,jednostavno ne mozes osporavati nekoga ko iz utakmice u utakmicu potvrdjuje svoj kvalitet. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
1. Ne upotrebljavaj tako olako rec majstor. Nije u redu zbog onih koji stvarno jesu majstori najpopularnije igre na svetu.

2. Nisam rekao da se ne bi snasao u Barseloni, vec da ne bi "jeb'o mater svima", kako neki misle. Ne mislim samo JA da je Eto "neki tehnicar i znalac" vec mongo ljudi. Ti si jedan od retkih koji je ubedjen u suprotno. U svakom slucaju, kakav god bio sa loptom dobar ili los, od Drogbe je bolji. Za to da bi svi u Barsi davali po 100 golova, sam vec rekao da je glupost najteze vrste i necu ulaziti uopste u diskusiju oko toga. Samo cu ti reci pogledaj malo mec Barse kad igra Eto i onda vidi da li on ceka te lopte ili i sam nesto radi. Da li oni igraju za njega ili on igra sa njima? Ne moze magarac da igra sa majstorima. Ovo se ne odnosi na Drogbu, vec na Eta, jer da je on ono sto sam napisao (magarac tj. glupan) ne bi bio najbolji napadac LS i treci igrac sveta prosle godine. Primer za to je Rud koji daje 20-25 golova pa nikad nije u konkurenciji za bilo kakvu nagradu. Zasto? Pa zbog stila igre. Istog onakvog kakvog ti izgleda prepisujes Etou. Pa svaka ti cast onda ako samo pomislis da se njih dvojica mogu porediti oko bilo cega. Rezime: pogledaj tandem Roni-Eto, pa onda samo zamisli Drogbu tu. Ne da li moze isto ili cak bolje, nego moze li uopste.

3. Ja ga ne osporavam, iako na momente izgleda da to radim, vec ga vi zuzetno precenjujete.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
1.Znaci po tebi su Majstori samo vrhunski dribleri?
2.Ko jos misli da je Eto'o neki tehnicar?Ja mislim da se vecina ljudi koji prate slazu da on ne znas bas puno sa loptom,mislim pre svega na dribling i kontrolu lopte. . .
Nisam ja rekao da bi svako u Barceloni dao po 100 golova,ali mogu da ti navedem 20 igraca koji bi bili medju prva tri strelca primere da su U Barceloni. . .
3Kako ga ne osporavas majke ti mile?Pa naziv teme je kontradiktoran sa tom izjavom. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Beauty is in the eye of the beholder

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6698
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung Galaxy S8
Barsa je skup izuzetnih pojedinaca, tehnicki maksimalno potkovanih i fantasticnih asistenata. Kod njih se itekako radi za napadaca. Barsa me podseca na Zvezdu iz 1989-92 sa fantasticnom sredinom terena, u kojoj je jedan Darko Pancev davao po 35 golova u sezoni, da bi posle bio proglasen za najveci promasaj Intera u istoriji. U takvoj Zvezdi svako bi davao duplo vise golova nego sto realno vredi. Slican slucaj je u Barsi, opet kazem ubedjen sam da bi Drogba razvaljivao tamo.

A Eto je jedan i jedini i uopste nisam mislio da ih poredim i smatram da je Eto verovatno najbolji spic danasnjice.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
1. kad se kaze samo majstor mislim na nekoga ko je masjtor sa loptom. Ako hoces da se razumemo reci na sta mislis, preciziraj. Mozda majstor za golove, majstor u odbrani, majstor na golu. Veliki deo ljudi, pored mene sama rec majstor asocira na ono prvo sto sam rekao.

2. Covek odlicno kontrolise loptu i vrlo mu je tesko oduzeti. Nema neke izradjene i komplikovanije finte, ali ono sto ima u kombinaciji sa njegovom brzinom mu je sasvim dovoljno. Ajde navedi mi majke ti 20 igraca koji bi postizali 25 golova u Barseloni.

3. Naziv teme sam objasnio par stranica ranije i mrzi me da o tome pisem po stoti put. Drzim se svoje, da ga ja ne omalovazavam toliko koliko ga vi precenjujete. Pa neko je rekao pre par dana da je Drogba bolji od Anrija. O cemu onda pricamo?

pidzoja u redu je tako reci, ali one izjave koje krecu od toga da od Etoa ima boljih napadaca (pored Anrija), do onih da je mamlaz koji se krece po terenu ko muva bez glave, malo iritiraju moju inteligenciju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
@Dule
1.Majstor je po meni svako ko ono sto radi radi odlicno.zar ne?
2.Ja mislim da slabo kontrolise i prima loptu,ali dobro. . .
Kose,Van Nistelrooy,Trezege,Henry,Shevchenko,Owen,Rooney,Crespo,Torres,Raul,Kanute,Toni,Inzaghi,Del Piero,Forlan,Adriano. . .a Mozda i Ibrahimovic. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
1. Kako ti kazes.

2.      - II -

3. Anri, Sevcenko, Kanute, Tores igraci koji bi se uklopili u igru Barselone i koji spadaju sigurno u tip napadaca koje Rajkard gotivi. Klose, Trezege, Krespo, Raul nisu bas ti tipovi igraca, ali su veoma kvalitetni napadaci koji bi se uklopili u vecinu timova. Del Pjero je legenda Juvea, njega ne pomeramo iz Torina. v. Nistelrojm, Inzagi, Oven Smile Smile Smile Smile i ovi ostali. Bez komentara.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Owen?V.Nistelroj?Inzaghi?Toni?Rooney?Del Piero?Adriano?oni ne bi dali te golove a Kanute bi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Nisam rekao da bi Kanute dao sve te golove. Uostalom kako mozemo znati da li bi bilo ko od njih to uradio? Malo je glupava svadja. Ja samo kazem da je Kanute tip napadaca koji bi se lepo uklopio u tim i igru Barse (bar ja tako mislim). To sam i napisao, nego ti uvek citas sta tebi odgovara.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.