Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Drogba - Da li taj ... vredi icemu?  (Pročitano 36500 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pod jedan ne mogu da verujem za koga cu ispisati 1. poruku na ovom forumu, ali ajde stvarno covek u poslednje vreme izaziva puno razlicitih reakcija .Smatram da Dule ne mora nikome da se izvinjava zbog imena teme, misli da je drogba majmun pa sta sad. Bolje to nego da misli da je naj na svetu.
Sa obzirom na njegove izjave u dosadasnjem toku sezone(bolji sam od Anrija Smile Smile), ako dodje do za njega nezamislive kote od 25 golova verovatno sebe nece izostaviti iz najboljih 11 svih vremena.
Neverovatno je da se neko toliko prokurci posle 3 meseca ali njemu na cast. Stvari sto se njegovih golova tice dolaze na svoje mesto, a vec pomenutom Anriju moze samo da se sagne i popusi palamar.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Special One - JM

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1418
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson K750i
Moje misljenje : trenutno najbolji napadac. Njemu uz rame Runi (bez obzira sto ne daje puno golova u poslednje vreme), Villa i Eto`o (do povrede).
Razlozi : odlican osecaj za gol, snazan, brz, skocan, uporan i agresivan (kao I.G.Gatusso), odlicno barata loptom, ucestvuje u svim segmentima aktivno, ne samo u napadu i postize golove.

A voleo bih da cujem i razloge protiv. To sto covek kaze za sebe da je najbolji, tj. bolji od Anrija, to nije nesto sto karakterise njegov fudbalski kvalitet, vec se radi licnoj promociji i dokazivanju, sem toga kod fudbalera (kod napadaca, narocito) je jako izrazen ego. Ko se ikad bavio fudbalom (kao igrac ili kao trener) zna o cemu govorim.

p.s. a to sto ce neko za nekog (bez ikakvog osnova) reci da je majmun i otvori temu kako bi tog igraca pljuvao bez osnova i bilo kakvih argumenata smatram totalno glupim.

IP sačuvana
social share

Jose Mourinho - The Special One
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
mob
Samsung Galaxy

A voleo bih da cujem i razloge protiv.

kad bude davao u kontinuitetu 25-30 golova po sezoni onda ce za sebe moci da kaze da je bolji od henrya!!!

pa on igra u takvoj ekipi sa takvom sredinom terena gde bi morao da daje toliko golova.

IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Rekao sam i reci cu sada po poslednji put, majmun tu stoji zbog ponasanja (moze biti i debil, idiot, moron, ali sta da radim ovo mi je prvo palo na pamet), nema veze sa bojom koze.

Argumnete sam izlozio, tako da nemam nameru da sad ulazim u dalju raspravu i pobijam te tvoje od kojih su neki na mestu, a neki sacuvaj boze.

Ako hoces, posto smo otvorili smo temu za napadace, mozemo tamo preci neki drugi put i o svakom napadacu koga bilo ko od nas navede diskutovati do mile volje, mada mislim da je o Drogbi sve receno, njemu je i jedna stranica puna kapa, a ne pet. Ja sam svoje zavrsio sto se njega tice na ovoj temi, mnogo sam reci potrosio na nekoga ko je u fudbalu relativno beznacajan (ako izuzmes zadnja tri meseca, od kojih komotno mozes odbiti zadnje tri nedelje tokom kojih se nije video u mecevima svoga kluba).

P.S. Almeyda kojih bre 25-30, njemu do deset da dogura i ispunio je sebe. Sad je nikad blizi videcemo da li ce preci magicnu granicu od dve cifre (od kojih prva nek bude jedinica, a druga makar petica).
« Poslednja izmena: 13. Dec 2006, 18:08:05 od dule1205 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Special One - JM

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1418
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson K750i
Ko je poslednji put u Italiji, Spaniji ili Engleskoj dao 30 golova u sezoni?

Cisto me zanima.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
mob
Samsung Galaxy
Ko je poslednji put u Italiji, Spaniji ili Engleskoj dao 30 golova u sezoni?

Cisto me zanima.

pa konkretno u engleskoj henry (ako su u obzir uzmu sva takmicenja). i to vise puta.

u italiji luca toni, u spaniji samuel eto i diego forlan. svi su davali po 25 golova. ja sam i naveo 25-30.

jel ti to dovoljno.
« Poslednja izmena: 13. Dec 2006, 18:49:04 od Almeyda »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Special One - JM

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1418
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson K750i
To da li jedan napadac postigne 20-35-55-76 golova po sezoni u svim mogucim takmicenjima, ne govori apsolutno nista o tome koliko je on dobar. Vaznije stvari su da li pored postignutih golova (bilo to i 15ak kao Drogba), taj napadac ima i kakav ucinak ima u ostalim segmentima igre. Da li i koliko asistencija ima, na koji nacin i koliko ucestvuje u kreiranju igre, da li postize vazne i odlucujuce golove za tim...

Sem toga, kao si vec rekao covek iza sebe ima tim, tj. jaku, napadacki profilisanu sredinu terena, tacnije, Lamparda, Balaka, pa cak i Terija koji postizu po 20-30 golova po sezoni zajedno, jer ...fudbal je kolektivan, a ne individualan sport.

I na kraju, nekome moze da se neki fudbaler svidja ili ne svidja, moze da ga pljuju i da kenja o njemu kakav je covek, da li je djubre, govno ili majmun, ali ako neko kaze da Drogba nije odlican napadac, ako ne i jedan od 3 najboljih trenutno, onda ja sa tom osobom nemam sta da pricam.

I sve ovo ne govorim zato sto volim Drogbu (a volim ga), vec zato sto mislim da na takve "kvalifikacije" treba odgovoriti sa realne i strucne strane. Vi sad mozete da nastavite da ga i dalje pljujete, ja Vam se vise necu mesati.

Pretpostavljam da i za Mourinha mislis da je majmun i da je los trener.
« Poslednja izmena: 13. Dec 2006, 19:28:32 od dejan11 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
mob
Samsung Galaxy
ko bre prica da nije dobar igrac, cim igra u celziju znaci da je dobar, ali nije medju 3 na svetu. daleko je od toga Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Never a dull moment...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1374
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia 3510i
Pa Toni je bio najbolji strelac Evrope pre neku godinu....
A opet Drogba je tri u celo za njega!  Smile
IP sačuvana
social share

And there comes a time
When You, when You oughta know
And there comes a time, so quit
So quit all that running!

The fire in the sky
Or the dead at your door...
Stay Free!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.