Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 08:32:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dredaloks  (Pročitano 15409 puta)
Pocetnik

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 18
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3x
e ja sam ovih pet strana samo ovlash prochitala i povatala ono glavno o chemu se radi ... i evo ga moj komentar :
shta kao dredovi ne smeju da se peru??? jao ne verujem koje je to sranje,tj koja je to laz  Smile Smile Smile
dredovi smeju da se peru
i dredovi ne smrde
tj mogu da smrde al i ne moraju
imam ortaka kome se dredovi osetjaju na pljuge zato shto lik pljuga 3 pakle dnevno
imam ortaka kome dredovi predivno mirishu zato shto se chovek kupa redovno i odrzava dredove,shto nije bash preteshko ... shta vishe nije ni neshto mnogo teshko
i imam ortaka koji ne brine o higjeni bash mnogo al ipak mu ne smrde dredovi sad neshto ne izdrzljivo ...
istina je da se dredovi ne peru kao normalno,kao obichna kosa (logichki) al nije teshko oprati ih ... samo je potrebno malo duze vremena ... al jebesh ga

by the way ja pushtam kosu da uradim dredove
imam neverovatno gustu kosu i josh se kovrdza i ide mi na kurac
mada kada budem radila dredove raditju one tanke
gotivniji su mi ti dredovi

@skoob : mnogo su ti dobro uradjeni dredovi  Smile i jako je dobro uradjeno i teme ... ma jednostavno sve
samo shto su mnooooogo debeli .... nije po mom ukusu al ok Smile

@alternative-dread- shto si shishao dredove ??? bili su ti do jaja Smile
IP sačuvana
social share
[b][/b][i][/i][u][/u]Bolje da me mrze zbog toga shto jesam,nego da me vole zbog nechega shto nisam
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 30
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
hehhe...mislis na ovo teme (pogledaj sliku)??
nisu toliko debeli kao na slici...cekiraj ove slike

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

dredovi....JPG
(67.82 KB, 682x745)
moji_dredovi_.JPG
(49.82 KB, 603x517)
ja.jpg
(65.17 KB, 971x1256)
Slika.jpg
(28.67 KB, 640x480)
Vojin i Ja_opasno (bugarska).JPG
(33.64 KB, 507x381)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Somewhere around nothing!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11442
Zastava Herceg-Novi
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Apple Iphone 5s
GuaranaGirl

imam jos uvjek broj od tipa koji mi ih je radio pa ako budes zaintresovana javi se

sisao jbg

dodje ti to u sekundi  Smile

kasnije mi bilo zao ali jbg sta je tu je

svemu dodje kraj jel Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 18
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3x
SkOOb ....
Tvoji dredovi su mi delovali mnooogo deblje na prvoj slici koju si postavio.Hehe sada mi se mnogo vishe svidjaju.Zaista,profi su uradjeni,svaka chast ko je radio.Super izgleda,nemam rechi,sve je super....

alternative-dread ....
Sad ne znam da li da radim pirsing i dredove...To sam toliko zelela i sada kada vidim da ceo jbn grad ima pirsing ne radi mi se.A onda pogledam moje drushtvo i skoro svi imaju dredove,a oni koji ih josh uvek nemaju,hotje da urade do leta.A ja sam u fazonu da ne radim ono shto drugi rade.Mislim,dredovi i pirsing se meni mnogo svidjaju,i ako bih radila,radila bih zato shto se to meni svidja,a ne da sam videla od nekoga pa mi je super i kopiram ga (kao shto svi rade)...Al ipak ne znam.
Bitje mi zao da ne uradim jer imam takvu facu,na kojoj bi super stajao pirs na nosu (stavljam alkicu ako probushim nos)
-hehe kasnije radim pirs na jeziku...a mozda posle i na obrvi...ako budem stavila na obrvi,skidam sa nosa...-
A imam takvu kosu koja je super za dredove... Blah ... Neam pojma ni sama...
Uglavnom hvala,kada se budem odluchila,ako mi bude trebao broj javitju se..
Inache,kolko koshta?!
Imam ortaka koji bi mi to uradio free,al ... on radi one debele dredove i ne radi to bash profi...
A bilo bi mi bolje da nadjem nekog ko super radi,da mi uradi lepe,uredne dredove i da budu tanki
i shto mi je isto vazno,da mi dobro uradi teme.... Smile
IP sačuvana
social share
[b][/b][i][/i][u][/u]Bolje da me mrze zbog toga shto jesam,nego da me vole zbog nechega shto nisam
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 30
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
wooooooohaaaa...kako urbano devojce Smile
javi se na PM...lol
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11442
Zastava Herceg-Novi
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple Iphone 5s
tip se zove dragan iz ns

ima najjace dredove u ns mogu da garantujem

tip naplacuje 50 jura Smile

ali jbg imat ces perverzija profi dredove

plus to nije samo da ti ih uradi nego imas cjeli tretman od nekih mjesec dana da ti ih on odrzava,jer krajeve ne radi odmah nego tek desetak dana kasnije dok se kosa ne zamrsi dobro.

strasan lik ono neces se pokajat ! Smile
« Poslednja izmena: 07. Feb 2007, 13:15:54 od alternative-dread »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 18
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3x
Sk00b aj sad tju da ti se javim  Smile

alternative-dread WOW  Smile Smile Smile Deluje cool.Tako neshto mi treba  Smile Al sad,poshto sam ja iz BG-a,mozda bi pravilo problem...Mada,ne verujem.Pitanje: Jel jedan dan dodjesh i uradi ti dredove,tj ono pochne & co,pa dodjesh odma sutra da ti ponovo sredjuje,il tek dodjesh pole 2,3 il vishe dana!?
Jer ako morash vetj sledetjeg dana da dodjesh da ti sredjuje dredove,i tako mesec dana,napravitje problem jer netju motji tolko dugo da ostanem kod ortakinja.Al ako ono dolazim na par dana,bitje ok.
I pored svega toga,ja totalno happy i odluchila sam da uradim dredove i juche pricham sa tjaletom shta otju da upishem (poshto sam josh u fuckin' osnovnoj,zavrshavam sada 8 razred  Smile Smile Smile Smile Smile Smile )  i poshto otju u gimaziju,saznam da
1.il tje me vetj prvog dana izbaciti
2.moratju da shisham dredove
znachi totalni shit
i sada moram da se raspitujem u kojoj gimnaziji su dozvoljeni dredovi
Blah,blah,uzasno ne se nerviram oko toga.Sad ako budem saznala da pirsing nije dozvoljen pa ubitju se majke mi.A pored svega toga jebe me u mozak to shto sam ja nagovorila tjaleta da uradim dredove (jer je pretio da ako uradim,on lichno tje me oshishati na spavanju...da mi je neko drugi to rekao ne bih poverovala,al znajutji njega,ipak dovodim sebe u rizik il da me izbaci pa da zivim kod keva -NEEEEEEE- il da me oshisha...horror) i sada nema shta me ne sprechava da ih uradim...Ono,sve se okrenulo protiv mene.Jbg da nisam tvrdoglava i da ne volim da se inatim,odavno bih ja odustala.
p.s.pirsing mi nije dozvoljen...al to tju uraditi kada budem za letnji ishla kod ortakinje na mesec dana...pa posle mesec dana samo tju da pozvonim na vrata sa 2 pirsinga...zabole me  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11442
Zastava Herceg-Novi
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Apple Iphone 5s
Citat
kojoj gimnaziji su dozvoljeni dredovi
Smile Smile Smile

ma daj pa ja sam ih nosio i u srednjoj i na faksu ne moze ti niko zabraniti sta da nosis i ne postoji propis da te neko izbaci iz skole radi frizure

nemoj da te niko laze Smile

Citat
Jel jedan dan dodjesh i uradi ti dredove,tj ono pochne & co,pa dodjesh odma sutra da ti ponovo sredjuje,il tek dodjesh pole 2,3 il vishe dana!?

ne brini nije svaki dan

sedmicno  Smile

moze ti sve zavrsiti za dan jedno 8 ili 9 h ako ti ne dosadi

al bolje da ti radi barem 2 dana
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 18
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3x
Pa i ja sam mislila da me lazu dok mi nije ortak doshao i rekao da su ga izbacili iz Gimnazije u Ns-u jer je imao dredove..al dobro njima je direktor kreten nevidjeni...I sad sam proverila u gimaziju koju ja otju da upishem,dozvoljen je pirsing al dredovi...kao josh nije sigurno,raspitatje se ortaci za mene...
A za to...e super moze onda...
Pazi sad moju frku oko frizure
Poshto ja nikada,al bash nikada u svom zivotu nisam bila oshishana normalno kao i svako drugo dete (ili me je tjale vodio kod frizera kad sam bila klinka i shishao na kratko al friz koji sam ja htela,il sam ishla i sama isprobavala razlichite frizure) tako da mi je sada friz nazad kratko napred duze...Pa sam planirala za maturu da uradim samo nazad dredove da budu kao jez frizura samo dredovi da budu (meni kosa nije tolko kratka,al kad se rade dredovi,oni ne ispadnu kao normalna duzina kose,vetj negde oko upola manje) ..a napred da ostavim dugachko ... jel bi taj lik mogao to da mi uradi?!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11442
Zastava Herceg-Novi
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Apple Iphone 5s
opusteno zna lik sve
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 08:32:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.208 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.