Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 06:22:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dredaloks  (Pročitano 15503 puta)
Clan u razvoju

irie vzbez every tim

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 23
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola c450
Eh formalnosti, propisi  Smile
Jel si slusao Authority od Biohazarda, ali pozitivno u svakom smislu valja se uciti disciplini pa makar i na ovakvim mestima  Smile
IP sačuvana
social share
Peace, love, respect and unity!
Jahrastaphary!!!
...Ljudi dobre volje takvu srecu traze ti treba samo da u stanes i kazes VERUJEM DA SMO ZAUVEK SVI OVDE ISTI, VERUJEM DA LJUBAV NIJE REKLA ZBOGOM VERUJEM TI I JA SMO ISTI.....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Somewhere around nothing!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11442
Zastava Herceg-Novi
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Apple Iphone 5s
tako nekako Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

irie vzbez every tim

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 23
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola c450
Nego kada smo vec kod dreadlock, reggae etc. jel znas nesto jel potvrdjeno za Dub Syndikate 31.1. naredene u Beogradu?    Smile
Chujem da treba da sviraju! Smile
IP sačuvana
social share
Jahrastaphary!!!
...Ljudi dobre volje takvu srecu traze ti treba samo da u stanes i kazes VERUJEM DA SMO ZAUVEK SVI OVDE ISTI, VERUJEM DA LJUBAV NIJE REKLA ZBOGOM VERUJEM TI I JA SMO ISTI.....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Live On The Concrete, Die On The Concrete

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 336
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 6020
Imao sam ih i ja jedno 4 godine. Prvo su me nalozili da ih ne perem vec samo teme. Smile
Ali kako bilo da bilo, posle sam ih morao da skinem zbog posla.....
Sada sam opet pustio kosu, i za sada mi je cilj samo da je dalje pustam a za dredove cemo vidimo!
Ej ljudi malo obrazovanja, smrdi je patoloski a mirise fizioloski. Tako da  dredovi mirisu osim ako iste neuvaljas  u neki les koji se raspada!!!

Da i tako sam ja jedno vreme nosio ne peruci ih, jedan dug period, ali posto sam radio razne vrste poslova fizikalisanja poceli su da kupe malo neprijatnije mirise pa sam ih poceo da perem i sve je bilo uredu.

E sada, moze da ih nosi ko hoce jel kako Morgan Heritage kazu prevedeno na naski ne moras da imas dredove da bi bio rasta....
A i reggae pokret, a prevashodno rastafarijanci su dradlock frizuru primili od nekih indijskih plemena....
Da ne oduglovacim ko zeli da ih pravi i nosi samo napred a ko ne zedli opet lepo
  Smile
I ljudi sto se svadjate malo mira i jedinstva nam ne bi nista falilo  Smile
Zar nam nije dosta svega oko nas i sta se pre desevalo i kako smo svi odrasli pa zar jos da se svadjamo

Smile  Smile

Lep tekst, nema sta. Ali hteo bih da repliciram ovo da su raste pokupile dredove od indjskih plemena. Koliko ja znam dredovi su postojali da bi na sebe, po njihovom verovanju, preneli snagu lava (u rastafarizmu svete zivotinje) i kako bi plasili pripadnike susednih plemena. I mislim da nisu pokupili dredove od indijaca jer crnci ni ne moraju da prave dredove, na njihovoj kosi izrastu sami.  Smile

Jednom mi se ukazala prilika da pricam sa Etiopljaninom koji mi je rekao da rastafarijanci veruju da su Srbi trinaesto izgubljeno rasta pleme. Po legendi Afrikom je hodalo trinaest rasta plemena a jedno od njih je pod pritiskom pobeglo u Evropu gde se mesalo sa Evropljanima (valjda smo zato belci). Verovali ili ne Afrikanci misle da smo njihova izgubljena rasta braca.

Dub Syndicate kazes... Da li moze malo vise informacija? Gde sviraju?  Smile
IP sačuvana
social share

When a bad muthafucka like me start shootin` things will get messy up in this shit... U know whut am sayin`....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

irie vzbez every tim

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 23
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola c450
U skc-u 31.01.2007. Pogledao sam na njihovom sajtu a i sajtu skc-a potvrdjeno! Vec su u pretprodaji karte
Smile Mislim na Dub Syndicate.
Pa za dredove, to sam procitao na jednom od rasta sajtova, ovo za dredove zasto pletu i tu je tako isto napisano, mislim razlog zbog koga pletu lavovska griva etc, kao i u enciklopediji svetskih religija, tu se slazem ali nisam hteo da dalje davim ljude ali ako kazes da si pricao sa covekom i on tako kaze onda vajlda oni sami najbolje znaju  Smile!
A to da im se sami prave ne verujem, ima puno prijatelja koji imaju kovrdzavu kosu i to bas kao crnci i da bi pravili dredove morali su samo da je uvrcu, sto je znatna razllika izmedju nas koji imamo talasastu i ili ravnu kosu kroz koje muke prolazimo pri pravljenju. Druga je stvar kada ljudi  drugih rasa sa tako kovrdzavom kosom i crne rase ne peru i ne vode brigu o svojoj kosi tada  im se ceba pa se prvo pravi nesto slicno dredovima a kasnije kao tepih. Mogu da ti dam jedan film na kome su se svi dredovi odnazad ucebali u jednu masu, mozda si gledao.....
Ovo za nas Srbe nisam znao, jao sto cu sada da davim jednog prijatelja koji je naci-ncioanlno opredeljen imam jetru da mu popijem, hvala, hvala Smile Smile
« Poslednja izmena: 29. Dec 2006, 19:28:40 od bsin »
IP sačuvana
social share
Jahrastaphary!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Live On The Concrete, Die On The Concrete

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 336
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 6020
U skc-u 31.01.2007. Pogledao sam na njihovom sajtu a i sajtu skc-a potvrdjeno! Vec su u pretprodaji karte
 Smile Mislim na Dub Syndicate.
Pa za dredove, to sam procitao na jednom od rasta sajtova, ovo za dredove zasto pletu i tu je tako isto napisano, mislim razlog zbog koga pletu lavovska griva etc, kao i u enciklopediji svetskih religija, tu se slazem ali nisam hteo da dalje davim ljude ali ako kazes da si pricao sa covekom i on tako kaze onda vajlda oni sami najbolje znaju  Smile!
A to da im se sami prave ne verujem, ima puno prijatelja koji imaju kovrdzavu kosu i to bas kao crnci i da bi pravili dredove morali su samo da je uvrcu, sto je znatna razllika izmedju nas koji imamo talasastu i ili ravnu kosu kroz koje muke prolazimo pri pravljenju. Druga je stvar kada ljudi  drugih rasa sa tako kovrdzavom kosom i crne rase ne peru i ne vode brigu o svojoj kosi tada  im se ceba pa se prvo pravi nesto slicno dredovima a kasnije kao tepih. Mogu da ti dam jedan film na kome su se svi dredovi odnazad ucebali u jednu masu, mozda si gledao.....
Ovo za nas Srbe nisam znao, jao sto cu sada da davim jednog prijatelja koji je naci-ncioanlno opredeljen imam jetru da mu popijem, hvala, hvala Smile Smile

Ovo da im se sami pletu je bila sala.  :[57]: I najebi se svega zivog i mrtvog onom naciju... Ne znam na koji film mislis. Daj naziv filma, mozda nekako i dodjem do njega... Peace...  :peace:
Vidmo se na Dub Syndicate-u...  Smile
« Poslednja izmena: 30. Dec 2006, 15:05:15 od HariSHA013 »
IP sačuvana
social share

When a bad muthafucka like me start shootin` things will get messy up in this shit... U know whut am sayin`....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 30
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
evo i ja cisto da se javim,posto imam dredove!  Smile
a evo i slika

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

dredovi2.JPG
(43.57 KB, 487x454)
dredovi1.JPG
(50.49 KB, 576x432)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11442
Zastava Herceg-Novi
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Apple Iphone 5s
vrh su ti ispali=D> Smile Smile

evo jos jedne moje dok sam ih imao Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 30
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Extra su matori....reci mi koliko si ih dugo imao? i kakva ti je sada kosa posle dredova?
ja moje imam vec 3 godine,i ono planiram da se osisam uskoro.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11442
Zastava Herceg-Novi
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5s
2 i po godine kosa mi je ok doduse tanja mi je dlaka nego ranije Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 06:22:55
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.162 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.