Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 14:11:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 97 98 100 101 ... 122
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Draza Mihailovic-izdajnik ili patriota?  (Pročitano 121799 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Bilo bi divno kada bi prestali da se vređate Smile
Inače će biti Lock.
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Impossible is nothing

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 880
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia N95
Citat
ozdravila te Natasa Kandic i Micunovic, verovatno drzis njihove slike u novcaniku

Ti nisi malo glup , cuce te neko baksuze ! Smile

Ko ce da me cuje, Tito? Pa jel znas da tvoj marshal je umro odavno!?!?!? I jel znas da Srbi danas placaju pobedu tvojih protiv zlih cetnika ?

IP sačuvana
social share
С вером у Бога, за Краља и Отаџбину! Живела Краљевина Србија!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Moj maršal ?   Smile Smile Smile
Citat
Moja baba je iz Bosne i kaze (seca se) da su svi klal
I moja je iz Bosne nju i dedu su obesili Cetnici i ostavili moju majku sa godinu dana bez oba roditelja ,  za to što im nisu imali dati  da krkaju !
« Poslednja izmena: 13. Sep 2008, 22:43:50 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Impossible is nothing

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 880
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia N95
Sta mi je poslao rinaka pre jedan minut

Citat
Da ti se ne smeju ljudi , prvo vidi kome i šta pišeš, pogledaj mojih zadnji 20-30 poruka pa ceš valjda napoko skontati koliko lupetaš , a evo ti malo i moja tema baci ovlaš pogled , nadam se da ceš se izvinuti , zbog uvreda svrstavajuci me u poklonike Nataše Kandic ..
http://forum.burek.com/index.php/topic,377577.0.html

1. Mrzi me da citam poslednjih tvojih 20-30 postova
2. Ti ces meni da kazes koliko lupetam, ko si ti i shta si? Drugo je da mi je rekao neko ko zna nesto o istoriji i ne pise glupe ideoloske stvari
3. Koliko vidim to je isto pricala o cetnicima i sta god da je Natasa Kandic, verovatno si joj poklonik.

Da ti se izvinujem? da da izvinuj, sta god to znacilo,  a ti bi mogao se meni izviniti  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
С вером у Бога, за Краља и Отаџбину! Живела Краљевина Србија!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2308
Zastava Srbija, NBG
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia 6500c
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
O porodici Jelene Karleuse:
glupo pitanje, oni su cuvena slovensko - srpska plemicka porodica sa dubokim korenima u kraljevskoj lozi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Sta mi je poslao rinaka pre jedan minut

Citat
Da ti se ne smeju ljudi , prvo vidi kome i šta pišeš, pogledaj mojih zadnji 20-30 poruka pa ceš valjda napoko skontati koliko lupetaš , a evo ti malo i moja tema baci ovlaš pogled , nadam se da ceš se izvinuti , zbog uvreda svrstavajuci me u poklonike Nataše Kandic ..
http://forum.burek.com/index.php/topic,377577.0.html

1. Mrzi me da citam poslednjih tvojih 20-30 postova
2. Ti ces meni da kazes koliko lupetam, ko si ti i shta si? Drugo je da mi je rekao neko ko zna nesto o istoriji i ne pise glupe ideoloske stvari
3. Koliko vidim to je isto pricala o cetnicima i sta god da je Natasa Kandic, verovatno si joj poklonik.

Da ti se izvinujem? da da izvinuj, sta god to znacilo,  a ti bi mogao se meni izviniti  Smile Smile Smile
Ti si od onih tupadzija što citiraju privatne poruke , covece zato se i zovu privatne da bi to i ostale !
Citat
Da ti se izvinujem? da da izvinuj, sta god to znacilo,
Znaci da si zvizgonja !
Citat
. Koliko vidim to je isto pricala o cetnicima i sta god da je Natasa Kandic, verovatno si joj poklonik.

Imaš temu o Nataši Kandic pa procitaj šta mislim o njoj !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Сто хиљада долара за Дражин гроб

Чикаго – Српска народна одбрана (СНО) у Америци исплатиће 100.000 америчких долара ономе ко открије место на коме је покопано тело генерала Драгољуба Драже Михаиловића, стрељаног после Другог светског рата.

„На седници Централног одбора СНО у Америци, одржаној у Чикагу, донета је једногласна одлука да се лицу или лицима која пронађу земне остатке првог герилца поробљене Европе за време Другог светског рата генерала Драгољуба Драже Михаиловића исплати новчана награда од 100.000 америчких долара”, саопштила је канцеларија СНО у Америци.

У саопштењу се наводи да ће „награда бити исплаћена после извршених ДНК анализа званичних медицинских институција”.

Михаиловић је, после Другог светског рата, оптужен за ратне злочине и сарадњу са немачким окупатором и осуђен на смртну казну.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Друштво за истину о НОБ против рехабилитације

Београд – Друштво за истину о Народноослободилачкој борби и Југославији саопштило је да је иницијатива Српске либералане странке за рехабилитацију Драгољуба Драже Михајловића - неприхватљива.
„Ради се о акцијама настављача оних снага, које су тотално поражене у току Другог светског рата да би задњих година поново оживеле и наставиле свој по злу познати посао”, наводи се у саопштењу.
Једна од тих акција је, како се наводи, иницијатива руководства Српске либералне странке која предлаже рехабилитацију „ратног злочинца”.
То друштво истиче да се одлучно противи таквим „очигледним злоупотребама демократије” због великог броја припадника свих оних народа и народности над којима су снаге Драже Михајловића извршиле безбројне злочине али и због чињенице да у редовима Друштва има живих бораца који се сећају против кога су се борили.
Друштво за истину о НОБ у свом саопштењу наводи да пуних 18 година настоји да у српској јавности сачува поштену и објективну слику о Народноослободилачком рату југословенских народа и народности као и о послератној обнови и изградњи ратом порушене земље.

Извор: Политика
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 107
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 6131
danas sam procitala na netu da je na sednici Centralnog odbora Srpske narodne odbrane u Americi, odrzanoj u Cikagu, doneta odluka da se licu koje pronadje zemne ostatke Draze Mihailovica isplatiti 100.000 dolara.
Nagrada ce biti isplacena posle izvrsenih DNK analiza zvanicnih medicinskih institucija.
« Poslednja izmena: 22. Mar 2009, 21:07:43 od HeeLa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Svaka im cast !!!!  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Sto se grbo rodi, vrijeme ne ispravi!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1427
Zastava ~/Belgrade\Serbia\Europe\Earth
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Gecko 2009021910
mob
Apple 
dok god vladaju deca komunista nece otkriti drazin grob.. nazalost jeste tako
IP sačuvana
social share
.: nema granica ljudskoj gluposti :.
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 97 98 100 101 ... 122
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 14:11:03
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.