Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 18:32:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dragon Age 2  (Pročitano 14315 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
Zastava Bosna i Hecegovina
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy S4
Ja sam, mislim, dosao do pred kraj igre, meni je skroz ok igra!. Igram sa Wariorom, i radio sam sve moguce questove. Svidja mi se sto se lako nalaze side quest-ovi i sto ne mora sve pješke da se prelazi. Sad radim questove i za Templarei za Circle, ne mogu jos da se odlucim na ciju stranu da stanem, a oni se jos prepucavaju.
Sinoc sam, cisto iz znatizelje poceo novi save sa Mage-om i odusevio sam se! Nisam mislio da cu ovo reci ikada, ali mnogo je zanimljivije. Tako da cu prvi save sa wariorom stati na stranu templara, a ovaj drugi sam uz Circle.
IP sačuvana
social share
"Remember, remember the 5th of November, the gunpowder treason and plot. I know of no reason why the gunpowder treason should ever be forgot."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy S4
Kao sto sam i rekao, stao sam na stranu templara...u raspletu imaju 2 pravo teske borbe i definitivno mi je pomoglo sto sam odradio prije toga sve questove. Helraiser Hawke, lvl 20.
Sad mogu nastaviti novi  save koji sam poceo sa Mage-om, dosao sam do 7. levela i izabrao Blood Mage specijalizaciju.  Smile  Smile
Sve u svemu, meni je igra dosta dobra!
IP sačuvana
social share
"Remember, remember the 5th of November, the gunpowder treason and plot. I know of no reason why the gunpowder treason should ever be forgot."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Nisam je još odigrao, ali na 4chan /v/ podforumu svakih par minuta iskače tema koliko je ovaj deo loš. Toliko ga psuju, ko da su im developeri porodicu ubili. Još nisam video da je neko brani.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy S4
Znam, citao sam i ja, dosta ga pljuju, ali obzirom da sam ga dobio za Dž kao i vecina nas, ja sam prezadovoljan!  Smile
Inache, nemoj da ti moji komentari budu mjerilo, mene je lako zadovoljiti igrama ovog tipa.
A u svakom slucaju cekam Witcher-a  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

S.P.Q.R.

Zodijak
Pol
Poruke 1608
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.3
Pa iskreno,imaju pravo,prvi deo je bio mnogo, mnogo bolji...
Ja sam tek level 8,i svidja mi se sto ima dosta teskih borbi...Igram na hard...
Uzeo sam mejdza,al sam krenuo neki sugav bild, arcane i force mage...
I bas mi smor,nista ne mogu da uradim,nesto slabo bijem,najvise udaram sa magicnim stapom...
Svidja mi se takodje sto health potioni i heal rade po sistemu napuni ti jedan % helta,a ne odredjenu vrednost  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.133
mob
Samsung Galaxy S III
To ti je razmazen ukus mase...   Smile

Dobili su jedan fantastican DA:O, kao igru godine, pa su sada ocekivali da ih dvojkom dignu na nebo gaming orgazma, bez spremnosti na bilo kakav kompromis ili ne daj boze prosjecno dobar rezultat. Pa odmah svi u glas: smece, sranje, uzas, katastrofa...  Smile

S obzirom na vrijeme koje je proslo izmedju ova dva naslova, ja sam vise nego zadovoljan sto ponovo zivim u Dobu Zmajeva i uzivam u opojnoj igrivosti kojom plijeni ova igra svakim svojim detaljem.

Naravno, stvari nisu savrsene, niti revoluciinarno modifikovane, ali je ono glavno sto Dragon Age cini toliko dobrom i zeljenom igrom, ostalo, i to je najbitnije, bar po meni.  Smile

Eto me dolje medju zenama  Smile  Mnogo mi je simpatican karakter blood mage elf zenke, ali me i pirate lady osvojila  Smile

« Poslednja izmena: 15. Mar 2011, 15:51:43 od Black_Pirate »
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Ja lično obožavam svaku Bioware igru koju sam probao (jedina koju nisam je Jade Empire).

Ali od ovakvih stvari mi se prevrće stomak, mada znam da je ovo redovna praksa ogromnog broja kompanija.

I dalje planiram da je odigram da vidim u čemu je tačno reč

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

1300210344032.png
(489.76 KB, 1400x3383)
1300211461084.png
(1280.26 KB, 1054x1104)
« Poslednja izmena: 15. Mar 2011, 21:22:40 od CvijaFaQ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.133
mob
Samsung Galaxy S III
Prljava propaganda : )
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy S4
@ Black Pirate  Smile Isabela, a? Dobra mala.  Smile
Ja igram vec drugi put, sad sam Mage i to Elemental/Blood magic. lvl 9. Radim sve suprotno ovaj put  Smile
@ CvijaFaQ Jede Empire probaj definitivno. Malo je starija, ali je zanimljiva skroz, narocito sto su u pitanju borilacke vjestine. Ja sam je nedavno skinuo sa neta i odigrao jos jednom poslije dugo vremena.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.133
mob
Sony 
Evo da dam ja neki komentar:
Krenuću od mana
- Uprošćenje: Igra je umesto kompleksonsti u sistemu razvoja lika pretvorena u hack & slash čime je bukvalno postala J - RPG (http://en.wikipedia.org/wiki/Japanese_role-playing_game) u zapadnjačkom ruhu. Neko će reći da je ovo urađeno da bi igra ranije izašla i bila u kompromisu sa konzolama, radi manjeg bindovanja tastera i skraćenica. E pa, ja njima lepo kažem Fuck you!, jer ovo nije Bioware standard, ovo je abortus tog standarda. Mass Effect 2 i njegovu degradaciju sam još nekako preživeo, ali ovo... ovo je sramota, igra je postala za igra za debile, gde izbor opcija sugeriše dobar ili loš put, sistem koji je retardirano debilan. Najbolji komentar ovoga je:

-Cut scene: Ja razumem da ponekad igrač treba da bude nagrađen nekom animacijom, ali ovde su cut scene toliko česte, da se osećam kao da igram Metal Gear Solid 4 ili neki FMV naslov (http://en.wikipedia.org/wiki/Full_motion_video) koji je vladao tokom 90tih godina.

-Dizajn: Za sve vas koji nikada niste igrali J RPG, samo da vam kažem da dizajn likova neviđeno podseća na isti. Dont believe me?

Da sumiram, evo lika koji je to bolje opisao umesto mene:

Inače, Bioware je pre nekih godinu dana pljuvao J Rpg da nisu "pravi rpg-ovi", a kao što se da videti i te kako ih kopiraju. Možda su to uradili sa namerom? (link)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 18:32:36
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.216 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.