Na hiljadu strana po svetu belom svako ode na svoj put mora da je Bog kad je tako hteo na nas bio ljut
Ali nije, nije tako, sreca i nas nadje ono sto se ceka dugo bude najsladje za nas uvijek ima jedno mjesto ispod neba a za srecu nama vise nista ne treba
Ref. 2x Sada smo k'o jedno opet sad smo jaci nego ikad mali je svijet, ne moze nas rastaviti niko nikad
Sporo nam se okrece kolo srece nasa sudbina je to k'o da neka nam sila nije dala da smo zajedno
Ali nije, nije tako, sreca i nas nadje ono sto se ceka dugo bude najsladje za nas uvijek ima jedno mjesto ispod neba a za srecu nama vise nista ne treba
Gromovi (duet Boban Rajovic) Volio sam, nije da nisam al' negdje posle nje ne znam s kim sam, ni gdje al' kad ti falim, ja pobudalim kad mi proradi crv, losa mi je krv
Nisam se snasla da ti smirim gene da ceo zivot ostanes kraj mene sad, zbogom, nesreco, vec mi je muka kad ti za drugom krene ruka
Ref. 2x Udrite gromovi, ovo su lomovi sad mi je najgore, dunite od gore vetar u planinu, u kamen druga dva stope mi sakrijte da se ne vraca
Varao sam, nije da nisam pa posle svega u casi trazim te al' kad ti falim, ja pobudalim kad mi proradi krv, losa mi je krv
Nisam se snasla da ti smirim gene da ceo zivot ostanes kraj mene sad, zbogom, nesreco, vec mi je muka kad ti za drugom krene ruka
Hej gde si Boze kad mi trebas najvise opet sam ispod koze pustila pogresne Hej oci plave bas ih moram voleti isterale su iz glave ovo malo pameti Kuci ranije ranije,a njega da mi je da mi je
Ref.2x Ako ga s drugom moje oci vide bolje neka bezi na dva minuta pride povredi li ovo srce samo jedan cent bolje neka trazi drugi kontinent
Od mene ima placen let..
Djo te beso,djo te beso,sala ati 2x
Hej dal ima leka onom ko se zaljubi kakva li ga sreca ceka kada glavu izgubi Hej oci plave bas ih moram voleti isterale su iz glave ovo malo pameti Kuci ranije ranije,a njega da mi je da mi je
Ref.2x
Djo te beso,djo te beso solo a ti,eres la unika solo a ti Djo te beso,djo te beso solo a ti,iflo ifina,iflo ifina
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.