Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 19:01:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 241 242 244 245 ... 270
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dragana Kosjerina  (Pročitano 1099564 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1012
Otuda što je Dragana najlepše tv lice na balkan i a i šire, nisu oni ludi pa da zovu svakoga. Prost primer teniserke Šarapove ne igra već nekoliko godina a i dalje je zovu na sve dogadjaje, a od aktivnih teniserki zovu jedino da tresu tepihe. Tako da znaju šta rade i šta im treba za takav dogadjaj
Lepo si kazao, ostale nemam pojma ko su iskreno, ali Gaga jeste najlepse TV lice..i uopste nije pokondirena tikva.
Uopste nisam maliciozan. Pitam samo po kom osnovu su npr. neka Dzejla, zatim jedno TV lice sa nacionalne srpske frekvencije i ostale glumice u pokusaju (citaj Radulovic) prisutne na 80. Mostri. Zbog lepote? Pa hiljade lepsih ima.

Smatram da je Dragana vanserijski lepa, ali odaje utisak dosta umisljene i nabedjene osobe. Gradi stav "nedodirljiva sam". A cemu to. Pa upravo kada si svestan sebe i svojih psiho-fizickih kvaliteta treba da budes spontan i opusten. Pristupacan. Ona to nije. Pa pogledajte je. Stav na crvenom tepihu kao da je Charlize Theron. Moje misljenje i utisak. Ok, mozda i gresim. 

P. S.  porediti Mariju Sarapova i Draganu Kosjerinu je, da ne kazem nesto drugo, stvarno smesno. Marija S. je ipak institucija. I to u svetskim okvirima. I moze da bude pozvana makar se odlucila da posle tenisa prodaje sargarepu na Kalenicu.

Veruj mi da se varas. Ja sam se s njom dopisivao na insta, postavila je neko pitanje kao..nbt sad tematika, ne secam se ni ja, ali znam da sam se solidno razumeo u istu. I napisem joj ja odgovor, kad ona meni vrati poruku, u neverici sam bio. Njoj sam kompletan stranac sa neta, jedan od par desetina hiljada ljudi koji je prate. I mi smo se solidno dopisivali, sasvim pristojno, kulturno..bas sam bio prijatno iznenadjen. Mislim nemam sta ja nju da ,,branim'', nisam joj ni decko ni rod ni nista...samo eto da podelim neko moje iskustvo. Mislim da je devojka daleko od nekog snoba. A da je vanserijska lepotica, tu sam saglasan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Nema ovde nista vise da se vidi! Micite se odavde!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 3701
E jbg sad ...pa napisi bre...makar "uvijeno". Ako imas neku info "iz prve ruke". Ja ovo sto pisem je po utisku sa TV-a i malo sire, sto znaci da mozda ne odgovara realnom stanju stvari.

Nemam info iz prve ruke, posto zivim u daljini. Ja samo pretpostavljam da se ponavlja nesto kod nje od pre vise godina kada je imala jednu veliku promenu u njenom zivotu. Mozda se varam, ali mozda i ne. Eto to je sve sto cu reci. Sve drugo je samo spekulacija!

EDIT: Mozda bi i ja trebao da joj napisem poruku, posto je moj brat nekada radio zajedno sa njenom majkom, pa ko zna...
« Poslednja izmena: 08. Sep 2023, 22:16:32 od Carletto »
IP sačuvana
social share
Nema ovde nista vise da se vidi! Micite se odavde.
Move along, nothing to see here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 361
Otuda što je Dragana najlepše tv lice na balkan i a i šire, nisu oni ludi pa da zovu svakoga. Prost primer teniserke Šarapove ne igra već nekoliko godina a i dalje je zovu na sve dogadjaje, a od aktivnih teniserki zovu jedino da tresu tepihe. Tako da znaju šta rade i šta im treba za takav dogadjaj
Lepo si kazao, ostale nemam pojma ko su iskreno, ali Gaga jeste najlepse TV lice..i uopste nije pokondirena tikva.
Uopste nisam maliciozan. Pitam samo po kom osnovu su npr. neka Dzejla, zatim jedno TV lice sa nacionalne srpske frekvencije i ostale glumice u pokusaju (citaj Radulovic) prisutne na 80. Mostri. Zbog lepote? Pa hiljade lepsih ima.

Smatram da je Dragana vanserijski lepa, ali odaje utisak dosta umisljene i nabedjene osobe. Gradi stav "nedodirljiva sam". A cemu to. Pa upravo kada si svestan sebe i svojih psiho-fizickih kvaliteta treba da budes spontan i opusten. Pristupacan. Ona to nije. Pa pogledajte je. Stav na crvenom tepihu kao da je Charlize Theron. Moje misljenje i utisak. Ok, mozda i gresim. 

P. S.  porediti Mariju Sarapova i Draganu Kosjerinu je, da ne kazem nesto drugo, stvarno smesno. Marija S. je ipak institucija. I to u svetskim okvirima. I moze da bude pozvana makar se odlucila da posle tenisa prodaje sargarepu na Kalenicu.

Veruj mi da se varas. Ja sam se s njom dopisivao na insta, postavila je neko pitanje kao..nbt sad tematika, ne secam se ni ja, ali znam da sam se solidno razumeo u istu. I napisem joj ja odgovor, kad ona meni vrati poruku, u neverici sam bio. Njoj sam kompletan stranac sa neta, jedan od par desetina hiljada ljudi koji je prate. I mi smo se solidno dopisivali, sasvim pristojno, kulturno..bas sam bio prijatno iznenadjen. Mislim nemam sta ja nju da ,,branim'', nisam joj ni decko ni rod ni nista...samo eto da podelim neko moje iskustvo. Mislim da je devojka daleko od nekog snoba. A da je vanserijska lepotica, tu sam saglasan.
Drago mi je da to cujem. Potpuno sam imao drugi utisak. Eto. Sto bi nas narod rekao ne sudi knjigu po koricama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 141
Da li je realno da neko ovoliko pise analizira .... zasto  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 361
Umesto sto lupas glavom o taj zidic, kada dajes kritiku nama, trebalo bi makar da obrazlozis svoj stav..
Ona je javna licnost i na Bureku gledamo i komentarisemo iste. To su samo 2-3 posta. Nikakvi romani. Pa ne svodi se valjda ovaj forum samo na drkanje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1012
Bato ovo je forum, a na forumima se i debatuje. Sta ti nije jasno?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Nema ovde nista vise da se vidi! Micite se odavde!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 3701
Neki clanovi ovog foruma nece nikada shvatiti da su forumi oduvek postojali i za diskusije, ne samo za gledanje, drkanje itd. slika i video-klipova. Upravo sve te slike itd. dolaze za drustvenih mreza ili ove "extremnije" sa OnlyFans i sta tu sve jos ima, pa ko zeli samo njih da gleda onda neka pokupi sve sta ima na tim stranicama za privatnu kolekciju.
« Poslednja izmena: 09. Sep 2023, 22:25:10 od Carletto »
IP sačuvana
social share
Nema ovde nista vise da se vidi! Micite se odavde.
Move along, nothing to see here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 141
Streberu nisam ti ja bata. Samo vi pisite maturske radove izvinjavam se sto sam vam srusio sneska igrajte se pisite  pozdrav izvinjavam se jos jednom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 553
oj lovackih ovde haha

Nebitno, krajnje je vreme da se neke stvari kazu onakve kakve jesu, petarili je to lepo poceo. Dragana je klasican pripadnik (ili pripadnica, da budem rodno ravnopravan Smile) srpske nacije i drzave. Ako neko nesto moze, ima potencijala, a isti koristi 10-ak posto u najboljem slucaju, onda je to Srbija i onda su to Srbi. Onakva gradja, onakvo telo i lepota, a ti na Adu dodjes obucena ko za skupstinu, dakle odevanje krajnje anti seksi. Nikakvo vezbanje, nikakav rad na sebi, dupe ravno pa ga retko i pokazuje. Lazno i folirantsko ponasanje, sto nije ni cudo jer su napravili od nje zvezdu, glumicu, ona je tu da bude lepa, a s obzirom da nije samo lepa nego ima nesto i u glavi to je pun pogodak i da izlazi iz frizidera. A cime je zasluzila? Pa sad, ne bih ulazio u teorije zavere, ali ona ni po cemu nije ispred drugih voditeljki. Ni po cemu. Niti je kvalitetnija, prosecan ok kvalitet, niti je bomba od ribe. Obrazlozenje zasto nije bomba sam naveo, hteo to neko ili ne, taj zna da je to istina. Savrseno me ne zanima da li je neko zaljubljen u istu (svaka cast zaista, zaljubljen u javnu licnost, izvoli sad spremi kontrolni za sutra... Smile). Dakle, jedan najobicnji covek kao svi mi, koji ni po cemu ne odskace, da bi bila reprezentativna. I savrseno me zabole da li je ona bila na nekom crvenom tepihu, mislim ako je to reper koja je najbolja picka od voditeljki onda ok... Znaci ne mogu da vam opisem, izuzetno nenapaljiva licnost, koja je kao sto rekoh lepa i do jaja gradjena, ali ono... Tresla se gora rodio se mis. Kad se zavrsi emisija s njom kao da je nisam ni gledao. Evo Ana Manojlovic 3 puta jebozovnija zena, a jedno 17 puta je Dragana lepsa od nje, pa mi jos uvek u glavi ta zena evo 3 sata skoro. Pa molim lepo.

Citat

Haha haos jbt. Treba da ti bude jasno, Draganu su progurali kao i uvek, Radulovicka zrtva silovanja pa je sinonim borbe za zenska prava, a Dzejla je pretpostavljam uticajna influenserka, tiktokerka, ima neki podkast o filmovima ili tako neko slicno sranje aktuelnog vremena.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 901
Čitam komentare i ne verujem da ste toliko naivni. Niko se na tom crvenom tepihu nije našao slučajno.Svako ima uticajnu osobu koja stoji iza nje. I uvek je korist za korist. Milena ima tatu, Dragana ozbiljnog biznismena   koji joj godinama krči put(ali se o tome ne govori), a Džejla nekog  trećeg...zar je to uopšte važno? Uvek je tako bilo i tako će biti. Ove godine u Veneciji nije bilo holivudskih glumica zbog štrajka i onda je neko trebalo da popuni prostor. Dragana je svakako lepa devojka, lepša od obe ove naše što su bile sa njom. Ali njihovo pojavljivanje na crvenom tepihu navodi na jedno pitanje:šta će one tamo? Pa da bi se o tome pisalo. Neko plaća reklamu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 241 242 244 245 ... 270
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 19:01:14
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.