Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 13:22:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 240 241 243 244 ... 270
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dragana Kosjerina  (Pročitano 1099728 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1231
one su mozda na crvenom tepihu ali sa cetkom u rukama ili tresu prasinu iz njega  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3009
...

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

372751300_243131958196438_5059986777886250963_n.jpg
(182.12 KB, 1440x1800)
372918730_4334372873455335_6526511245204159983_n.jpg
(178.52 KB, 1440x1799)
372932004_6608466702582763_7867542428815828930_n.jpg
(311.77 KB, 1170x2080)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 553
one su mozda na crvenom tepihu ali sa cetkom u rukama ili tresu prasinu iz njega  Smile

Smile Smile Smile Smile Smile

frustracija vristi iz tebe, ali to je ok.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 361
Otkud ove nase pokondirene tikve na filmskom festivalu u Veneciji. Armani ih licno pozvao da mu prosetaju haljine ili sta...Ili popunjavaju prazninu usled nedolaska velikih fimskih zvezda zbog strajka u Hoolywood-u.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1231
Otuda što je Dragana najlepše tv lice na balkan i a i šire, nisu oni ludi pa da zovu svakoga. Prost primer teniserke Šarapove ne igra već nekoliko godina a i dalje je zovu na sve dogadjaje, a od aktivnih teniserki zovu jedino da tresu tepihe. Tako da znaju šta rade i šta im treba za takav dogadjaj
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1012
Otuda što je Dragana najlepše tv lice na balkan i a i šire, nisu oni ludi pa da zovu svakoga. Prost primer teniserke Šarapove ne igra već nekoliko godina a i dalje je zovu na sve dogadjaje, a od aktivnih teniserki zovu jedino da tresu tepihe. Tako da znaju šta rade i šta im treba za takav dogadjaj
Lepo si kazao, ostale nemam pojma ko su iskreno, ali Gaga jeste najlepse TV lice..i uopste nije pokondirena tikva.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 253
Otkud ove nase pokondirene tikve na filmskom festivalu u Veneciji. Armani ih licno pozvao da mu prosetaju haljine ili sta...Ili popunjavaju prazninu usled nedolaska velikih fimskih zvezda zbog strajka u Hoolywood-u.

I to od naših para.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 361
Lepo si kazao, ostale nemam pojma ko su iskreno, ali Gaga jeste najlepse TV lice..i uopste nije pokondirena tikva.
Uopste nisam maliciozan. Pitam samo po kom osnovu su npr. neka Dzejla, zatim jedno TV lice sa nacionalne srpske frekvencije i ostale glumice u pokusaju (citaj Radulovic) prisutne na 80. Mostri. Zbog lepote? Pa hiljade lepsih ima.

Smatram da je Dragana vanserijski lepa, ali odaje utisak dosta umisljene i nabedjene osobe. Gradi stav "nedodirljiva sam". A cemu to. Pa upravo kada si svestan sebe i svojih psiho-fizickih kvaliteta treba da budes spontan i opusten. Pristupacan. Ona to nije. Pa pogledajte je. Stav na crvenom tepihu kao da je Charlize Theron. Moje misljenje i utisak. Ok, mozda i gresim. 

P. S.  porediti Mariju Sarapova i Draganu Kosjerinu je, da ne kazem nesto drugo, stvarno smesno. Marija S. je ipak institucija. I to u svetskim okvirima. I moze da bude pozvana makar se odlucila da posle tenisa prodaje sargarepu na Kalenicu.

« Poslednja izmena: 08. Sep 2023, 19:15:53 od petarili »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Nema ovde nista vise da se vidi! Micite se odavde!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 3701
Ja bih pre rekao da je nesto sasvim drugo kod Dragane u pitanju. To je samo jedna moja pretpostavka, pa zato i necu da je napisem ovde u javnost, a i necu nigde drugo.  Smile

Mozda i nije u pitanju ni moja pretpostavka, kod nje je zaista sve moguce. Smile
IP sačuvana
social share
Nema ovde nista vise da se vidi! Micite se odavde.
Move along, nothing to see here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 361
Ja bih pre rekao da je nesto sasvim drugo kod Dragane u pitanju. To je samo jedna moja pretpostavka, pa zato i necu da je napisem ovde u javnost, a i necu nigde drugo.  Smile

Mozda i nije u pitanju ni moja pretpostavka, kod nje je zaista sve moguce. Smile
E jbg sad ...pa napisi bre...makar "uvijeno". Ako imas neku info "iz prve ruke". Ja ovo sto pisem je po utisku sa TV-a i malo sire, sto znaci da mozda ne odgovara realnom stanju stvari.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 240 241 243 244 ... 270
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 13:22:34
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.128 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.