Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Драган Ђилас: Мост на Ади новогодишњи поклон Београђан  (Pročitano 45509 puta)
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Nokia 
Citat
a o mom osecaju za probleme Srbije i ljude u istoj - pa sigurno me ne dotice kada ocenu daje neko kao ti
Pa naravno da te boli kurac kad te se licno ne dotice..A svi vristite kao picke od doseljenika Smiley
I onda kad se otvori tabu tema,sto neko dolazi u BG da se skoluje/radi onda sve svaljujete na politicare.
Sto se mene licno tice,ja nemam problem sa tim..msm nemam problem..prejaka rec.
Ali ja licno kao bice ne mogu da budem kivan na tebe licno ili licno na nekog drugog jer je to tako kao sto jeste.
Niti pak mogu da budem kivan ili ljubomoran na tebe sto ti mozes da prelazis most ili ides u bibiloteku.(vec bih bio u ludari).
Ali necu bre da jebete u glavu sve nas ovde ovakvim postovima  Smile
Pa jel vi mislite stvarno da smo svi mi retardirani da ne vidimo da se samo ulaze u BG ?  Smile
Ovaj most bas simbolise to o cemu ja pricam...svako malo most/biblioteka/putevi.
A upalim jutarnji dnevnik (naravno beogradski) "Nemoj te ovom ulicom radovi" " Otvorena je bla bla" "Rekonstruisano ovo ono" .."MOdernizovano je ovo bla" .
Pa vi niste ni svesni da sve sto se desi bitno za nasu zemlju se desi u BG..Pa ja mislim da jos nesto ne zasmrdi..a da se BG nije pobrinuo za to.
Pa mi se polako ali sigurno pretvaramo u zemlju koja ima jedan jedini grad..Znate li vi koliko jos Srbija ima gradova u koje ne da nema mostova..nema ni bolnickih kreveta ?  Smile
Ste culi vi za Krusevac,Kraljevo,Uzice,Negotin,Leskovac,Vranje .................... ?

Како се у Србији прелази с једне обале на другу.

dragan djilas nije napravio to zahvaljujući svojoj sposobnosti, nego zahvaljujući bliskošću sa centralnim vlastima. ali takav odnos tvoj prema ostatku zemlje samo pokazuje da su dva procesa neminovna i nezaustavljiva:

1. povećanje autonomije vojvodine
2. porast stanovnika beograda

to će imati za posledicu napetost izmedju:

1. zapadnog i istočnog beograda jer beograd se deli na dva dela
2. napetost izmedju raznih delova vojvodine a pre svega subotice i novog sada

Када ти Служба не би писала коментаре, рекао бих ти свака част. Smile
« Poslednja izmena: 22. Dec 2011, 09:49:56 od Nksamsj »
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

долазим са маглом,одлазим са маглом..

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4856
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.63
Ljudi danas misle da je najveća prednost u životu ako ti je poslednjih par generacija iz Beograda

Da li ste razmišljali zašto je to tako!?  Smile

Zbog uverenja da su poznanstvo i poreklo važniji od znanja, pristojnosti i kreativnosti.

Medjutim, niko nema koristi od toga ni ovi koji su u BG-u ranije, ni oni koji su došli kasnije. Najbolja slika tih dupelizaca i nadmenih mravojeda se vidi kada im dodje neki NJujorčanin.

Da li bi i nekom Njujorčaninu zamerili da nije iz Beograda, da mu je jezik drugačiji i da nema manire pokojne baba tetke iz starog beograda!?

Ne bi  Smile

A vi dalje izvucite zaključke dokle to vodi i šta je tu problem  Smile

to je tvoje licno mishljenje. Problem je shto ljudi u Beogradu koji misle da su poznanastva i poreklo vazniji od ostalih navedenih velikom vecinom ljudi iz unutrashnosti. Ljudi koji misle da je najveca prednost ziveti u beogradu su i dalje ljudi koji su doshli ili misle doci u beograd.
I dosta mi je izjava kao tvojih,to su izjave ljudi koji su iskompleksirani na normalne Beogradjane.
Ako je neshto trulo u Beogradu to su "Beogradjani koji se za vikend vracaju kuci"
Svugde gde sam ishao po srbiji vecinom gledaju na beogradjanje kao iskompleksirane i nadmene...al to rade bash zbog ovih "novih beogradjana" pridoshlih u skorije vreme. Vishe te mrze shto si iz beograda a oni nisu. Al su vecinom price kako neko im je u beogradu i shta radi koji je stan kupio.
Verujte mi ako je neshto trulo u beogradu to ste svi vi doshljaci zadnjih decenija koji rushite moralne vrednosti i kodekse ponashanja. a shto je to tako? e kad budete radili godinama sa raznim ljudima,videcete shto vecinom imaju para i uspeju oni koji nisu iz beograda ili koji su doshli u "skorije" vreme u sam isti.
Ali to nece biti jer je vredan i radan...ne.. nego.. jer je ne moralan,grabljiv,besstidan itd.

ps niko ne zamera niti njurojcaninu ni nikom drugom..zamera se bahatost svakom
« Poslednja izmena: 22. Dec 2011, 13:22:18 od fly4mybrain »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
Samsung 111111
Citat
Ma daj Boze da jos jedan naprave most u Beogradu. Prekretnica svih vasih, nasi i njigovih puteva vode kroz Beograd. Od Beograda sve pocinje i sve se u njemu zavrsava pa mrsite vi kolko vam volja, u njega tek treba da se ulaze. Ne zato sto je moj ili tvoj, vec zato sto je metropola koja treba da vrati ugled koji su joj razni seljoberi oduzeli.

Pa ti si ta seljoberka ... ustvari glupaca nepismena koja ne razlikuje grad i drzavu.

Citat
A nekim @jasikasikarima mogu samo da kazem da su 1000 milja pod morem, pa...roni roni, mozda jednom i udahnes vazduh

I posle kazu da ne treba inteligencija da bi nekoga uvredio  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
Tu bahatost su napravili sami Beogradjani. Nije dosao neko iz pickovca i postao bahat jer mu se moglo mada ima i takvih.
Vecina se prilagodila zivotu tamo onakav kakav jeste..upravo to bahatost i nekultura tipa 90-ih koja je i dan danas prisutna tamo.
Meni se samo gade osobe koje odu taj pisljiv Beograd i zaborave odakle su i sta su ali to je kompleks koji vucu iz svog grada. Jer covece ipak kada se vrate u svoj rodni grad za vikend pa parlaju onako BeograDzanski muka da te uhvati.

Inace most jeste potreban Beogradu, mozda i vise od tog jednog, dal je mogao biti jeftiniji, skuplji nemam pojma.  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
Samsung 111111
Mnogo treba da budes retardiran da bi rekao za nekog da je retardiran zato sto je dosao od nekle.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4856
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.63
bahatost su stvorile reke doshljaka u beograd a ne beogradjani. shto je beograd poludeo devedesetih.. tad je najveci priliv doshljaka i bio zbog ratova i sranja. pre toga? ne.
Most je potreban beogradu,ali brdo stvari mnogo su pre samog mosta bitnije.
A i sam most kako je radjen i gde je,uradjen je da se shto vishe para ukrade preko malverzacija.
Da je vlast normalna uradila bi s tim parama koliko koshta most prvo neke bitnije stvari a onda most i to most na malo daljem mestu koji bi mnogo manje koshtao i isto toliko bio funkcionalan.

I da dodam fala na poklonu beogradjanima koji je napravljen od kredita i koji ce oni sami vracati,i koji je koshta 2.5 x vishe od predvidjenog iznosa.
Dragane Djilase ti si jedan dobar covek dobar hrishcanin.
  Smile
« Poslednja izmena: 22. Dec 2011, 13:50:17 od fly4mybrain »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
Samsung 111111
Citat
bahatost su stvorile reke doshljaka u beograd a ne beogradjani.

Pa da ako se rodis u Beogradu automacki postaje autrokrata sa manirima. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4856
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.63
ne,mnogo je vishe potrebnije od toga.
« Poslednja izmena: 22. Dec 2011, 13:51:46 od fly4mybrain »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
mob
LG Frizider
Mogla je recimo zeleznica da se izmesti, i lepo da se preuredi Sava mala i Savski trg. Potencijalno najlepsi deo grada je u pogonima i zapustenim magacinima. I neki normalan most od kusura.

Citat
bahatost su stvorile reke doshljaka u beograd a ne beogradjani. shto je beograd poludeo devedesetih.. tad je najveci priliv doshljaka i bio zbog ratova i sranja. pre toga? ne.

A eto, ja sam upoznao rodjene beogradjane iz centralnog centra neznamkojekoleno koji se ponasaju kao stoka, pa i to je blaga rec. Grad menja identitet kako se doseljava novo stanonistvo, i to je ok jer tako veliki centri i funkcionisu. Mnogo toga sto polazi od kuce i porodice se pripisuje samom mestu rodjenja ili geografske postojbine, sto je jelte odlika zatucanosti i primitivizma.

Toliko umetnika i intelektualaca sa kojima se Beograd i Srbija ponosi, koji su ziveli i radili u njemu, u svojoj licnoj karti imaju bar 100 kilometara od "epicentra". Da li bi Beograd imao taj prepoznatljiv duh na koji se mnogi pozivaju da i oni nisu ucestovali u njegovom stvaranju?

Svaki srpski grad ima istu pricu, dosljaci nam jebase majku majkeimga drzesezajedno, iako je u nekim slucajevima zaista tako pomalo se treba zapitati i pogledati u sopstveno dvoriste. Da imaju primer koji treba da slede i kopiraju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
Citat
bahatost su stvorile reke doshljaka u beograd a ne beogradjani. shto je beograd poludeo devedesetih.. tad je najveci priliv doshljaka i bio zbog ratova i sranja. pre toga? ne

znači oni koji su došli u Beograd nisu u drugim gradovima mogli da se nauče pristojnosti, vaspitanju i slično...!?

Ovo što si ti napisao je mržnja prema došljacima i jel znaš kako se to naziva!? ja neću napisati

ali ajde mi jednu stvar objasni, zašto recimo neko iz Subotice ko je došao u Beograd ili neko iz Zagreba ko je došao u Beograd ne bi recimo imao više kulture og nekog iz BG-a? Ili još jasnije: zašto ne bi imao više kulture!?

dakle, nije tačno da oni koji su od vajkada u beogradu su unapred imuni na razne vrste prostakluka i gluposti. primer: djilas
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.