Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Драган Ђилас: Мост на Ади новогодишњи поклон Београђан  (Pročitano 45457 puta)
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
batice, ti i dalje nisi dao odgovor na pitanje Wink krijes ga kao zmija noge Wink

i pravo ti kazem uopste me ne zanima da mi neko kao ti udovoljava ili ne

a o mom osecaju za probleme Srbije i ljude u istoj - pa sigurno me ne dotice kada ocenu daje neko kao ti

inace, trebalo bi da znas da se  "lokalni prevoznik" zove skeledzija a ne "skela"

Cmokic

« Poslednja izmena: 20. Dec 2011, 20:31:24 od krouli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.121
Samo neka grade, sad ce opet rat sve to da porusi i ovo sto je ostalo od Srbije ce da se svede na par vecih gradova.  Jebali ih mostovi kao da je to najvaznije sto treba Srbiji
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Gadi mi se taj Djilas !!!!!!!!!!!!!!
Sto nisu uzeli te pare da obnove bolnice recimo
bolnica na Zvezadri je u ocajnom stanju, most Pancevacki pre pet godina tacnije pred izbore su pricali da ce ga renovirati sto to nisu uradili?
Zasto ljudi koji jedva sastavljaju kraj sa krajem moraju zadavrstvenu knjizicu svaki mesec da placaju 2000din?
Zasto NEZAPOSLENI moraju da kupuju markicu za nezaposlene  kad sama rec nezaposlen ,znaci da ne prima platu gde ima logike da on placa markicu?
Bitno da su oni nepravili ovaj most da gradjenima zamazu oci i da su se politicari od tog mosta obogatili , a druge bitnije stavri stavljaju u ko zna  koj plan i da li opste ramisljaju o nama ali za ove izbore su nasli resenja , a to je most na adi!!!

Znaci, da nije sagradjen taj most (a Beogradu fali jos minimum jedan, rece neko koga apsolutno podrzavam), ja bih naredne godine sigurno dopunila te bolnice za jedan lezaj jer sa Novog Begorada da dodjem do Cukarice mi je trebala  svetlosna godina a sada to vise nije. Znaci necu se onesvescivati dok stignem do Banovog Brda ili Kosutnjaka, te cu taj jedan lezaj u bolnici prepustiti nekom drugom  Smile Smile

Dragan je rodjeni Beogradjanin te covek zna tacno sta fali Beogradu i radi na tome (sto je i dokazao) i otkud vam ideja da ce se baviti pitanjima lokalnih samouprava? Koliko sam u toku sem ako se nesto nije u  medjuvremenu promenilo u poslednjih 8 sati, njegov resurs je Beograd, isn't or not?  Smile

Mi smo birali  Dragana, nadjite i vi jednog takvog za svoj grad, pokrajnu , sta god, pa neka vam pravi drumove, mostove, bolnice i sve ostalo Smile Smile
« Poslednja izmena: 20. Dec 2011, 20:43:44 od Arijada »
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
Samsung 111111
Citat
a o mom osecaju za probleme Srbije i ljude u istoj - pa sigurno me ne dotice kada ocenu daje neko kao ti
Pa naravno da te boli kurac kad te se licno ne dotice..A svi vristite kao picke od doseljenika Smiley
I onda kad se otvori tabu tema,sto neko dolazi u BG da se skoluje/radi onda sve svaljujete na politicare.
Sto se mene licno tice,ja nemam problem sa tim..msm nemam problem..prejaka rec.
Ali ja licno kao bice ne mogu da budem kivan na tebe licno ili licno na nekog drugog jer je to tako kao sto jeste.
Niti pak mogu da budem kivan ili ljubomoran na tebe sto ti mozes da prelazis most ili ides u bibiloteku.(vec bih bio u ludari).
Ali necu bre da jebete u glavu sve nas ovde ovakvim postovima  Smile
Pa jel vi mislite stvarno da smo svi mi retardirani da ne vidimo da se samo ulaze u BG ?  Smile
Ovaj most bas simbolise to o cemu ja pricam...svako malo most/biblioteka/putevi.
A upalim jutarnji dnevnik (naravno beogradski) "Nemoj te ovom ulicom radovi" " Otvorena je bla bla" "Rekonstruisano ovo ono" .."MOdernizovano je ovo bla" .
Pa vi niste ni svesni da sve sto se desi bitno za nasu zemlju se desi u BG..Pa ja mislim da jos nesto ne zasmrdi..a da se BG nije pobrinuo za to.
Pa mi se polako ali sigurno pretvaramo u zemlju koja ima jedan jedini grad..Znate li vi koliko jos Srbija ima gradova u koje ne da nema mostova..nema ni bolnickih kreveta ?  Smile
Ste culi vi za Krusevac,Kraljevo,Uzice,Negotin,Leskovac,Vranje .................... ?
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 11.0a1
mob
Nokia C5-00
ne uhvate se ruku pod ruku, a skela je lokalni prevoznik kojeg zovu "skela" zato što ljude prevozi čamcima i skelama

dakle, da bi neko bio političar treba da poznaje konkretne ljude i situacije  Smile

Видим имаш план, најбитније је имати план... Без плана ништа...

Daco, mislim da u konkretnom slucaju nista ne pomaze....
Stoga da bi ostali normalni mislim da je najpametnije ignorisati  Smile

Мени баш занимљиво...  Smile
IP sačuvana
social share

Прочитајте: Кућни ред Најчешће постављана питања
You can be addicted to a certain kind of candy...

Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
batice, ti i dalje nisi dao odgovor na pitanje Wink krijes ga kao zmija noge Wink
i pravo ti kazem uopste me ne zanima da mi neko kao ti udovoljava ili ne
inace, trebalo bi da znas da se  "lokalni prevoznik" zove skeledzija a ne "skela"
Cmokic

prvo niko ne može da se zove skeledzija nego zanimanje može da mu bude skeledzija  Smile
a ovog zovu skela i to mu je nadimak, čitaj šta sam napisao  Smile

drugo ja i ne mislim da te dotičem mojom ocenom jer meni ništa ne znače tvoje poruke nego samo ukazujem na primere sebičnosti i neodgovornosti zbog kojih postoje odredjeni problemi da bi ljudi lakše prepoznali problem. uostalom tvoje poruke mi znače onoliko koliko sam spreman da ti odgovaram na pitanja Wink

Citat
Mi smo birali  Dragana, nadjite i vi jednog takvog za svoj grad, pokrajnu , sta god, pa neka vam pravi drumove, mostove, bolnice i sve ostalo  

Ovde se ne radi o Draganu Djilasu nego o centralnoj vlasti. Dakle, nije problem Dragan Djilas (ne u tom smislu, a inače jeste problem i to veliki, jer ni za Beograd nije puno uradio, ali druga je to tema), nego je problem cela Srbija a koren problema je u centralizaciji

Zato su dva procesa nezaustavljiva: doseljavanje u Beograd i sve veći zahtevi za autonomiju vojvodine sve dok se srbija zaista na svede na šumadiju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
HTC Wildfire S
Nemoguće je da ljudi trpe sve ovo.

U Engleskoj najbolji univerziteti nisu u metropolama nego u malim gradovima koji su pogodni za razvoj i obrazovanje čoveka. Univerziteti se kod nas moraju premestiti u gradove tipa: Sremski Karlovci, Zaječar i slično

U Beogradu se gradi most od pola milijarde evra a samo 50 kilometara dalje ljudi sa skelom prelaze dunav

U Beogradu se gradi metro, a u ostatku zemlje železničke stanice, vozovi i pruge su u najgorem stanju u Evropi

Gradjani i gradjanke Srbije Smile

ovome se može i mora stati na put Smile

Kli-ćo Sr-bi-ne!   Smile   Smile     Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Nokia 1800
Nemoguće je da ljudi trpe sve ovo.

IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
Zato su dva procesa nezaustavljiva: doseljavanje u Beograd i sve veći zahtevi za autonomiju vojvodine sve dok se srbija zaista na svede na šumadiju

IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
ako moze Maradic mogu i  Ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60

I onda kad se otvori tabu tema,sto neko dolazi u BG da se skoluje/radi onda sve svaljujete na politicare.

Jos gore, pricaju kako im dolazi samo talog i kako od taloga ne mogu da zive i rade.  Smile

A onda kazu "ugledajte se na Palmu". Pa taj Palma ne placa poreze i dazbine ovoj drzavi a sve sto ima i on i ta Jagodina je i izgradio i odrzava mafijastinom. Jbg, ostali kradu a ne dadu.  Smile

Most ko most jbt, pa naravno da je lepo sto su ga izgradili. Evo meni je muka svaki put kada prelazim preko Gazele, nek porade na tome da bude i meni lepo kad dodjem u taj Beograd a ne da cekam po pola sata.  Smile Nasi smo bre jbt, pa zar ne mozemo lepo da vidimo da bude lepo svima. Al ne, bitno je da se busamo u grudi i pricamo kako je nama lepo a drugima ne ide a necemo da vidimo zbog cega je to tako. Nama Srbima strani neprijatelji ni ne trebaju, dovoljni smo neprijatelji sami sebima. Smile
« Poslednja izmena: 20. Dec 2011, 21:48:46 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.