Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Драган Ђилас: Мост на Ади новогодишњи поклон Београђан  (Pročitano 45403 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
Па да, требало је разделити 400 милиона евра Србима јужно од Београда. Београђани и Срби из Северне Србије живе до јаја, њима не треба. Начи лепо 400 милиона на 4 милиона глава и свако да добије 100 евра.

Са тих 100 евра народ има да се обогати.

Jel ovaj cinizam meni upucen? Da znam da li da odgovaram...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
HTC Wildfire S
Izvor: eNovine  Smile

Obožavam ih, nepresušni su:

Citat
A, naziv mosta ce biti "Most Adolfa Hitlera"?

Samo jos on nije rehabilitovan u smrdiji za vreme tvoje seljoberske zlovlasti i ANUS-ovske klike koja vas drzi u zivotu... ali veruj to nece trajati vecno.

Citat
Zašto je važno da "nam drugi zavide"? Ono, ne možeš da se raduješ sopstvenom uspehu ako istovremeno kod nekoga nisi izazvao inferiornu reakciju? Nalazim da je stvarno patološki što u jeziku imamo konstrukciju "zavidan uspeh."

Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
da nastavimo sa gradonAčalnikom    Smile  treba nam jos betona.

Drkate li na stabla koja ćete poseći?

Kad je preostalo tako malo toga što još niste sjebali, razjebali, uništili i poništili – setili ste se Zvezdare! Stvarno, za koji qurac služi ona besmisleno prazna šuma iznad Gradske bolnice? Stvarno, čemu drveće kad toliki automobili čeznu za parking mestom? Stvarno, čemu te zelenkaste površine, kad na tom skupom građevinskom zemljištu možemo da naguramo betonske staze, vozić, vidikovac, stambene objekte, shopping-mall, crkvu?
Srećan, nisam na Zvezdari: Đilas Dragan, daleko od šume

Izuzetni Dragane,

Ima dana, gradonačelniče, kad živeti u vašem Beogradu, u vašoj Srbiji, pod tupom testerom vaše Demokratske stranke – izgleda kao izdržavati tešku, robijašku kaznu. Ti dani, tek da objasnim, nisu više izuzetak; oni su, jebiga, pravilo. Nešto što se zove Beograd, a na čijem ste vi čelu, nažalost još od 2008. godine, više ne liči na sebe, liči upravo na vas: beton, parking mesta, horror-izrasline u obliku tzv. građevinskih objekata, iskonska mržnja prema svemu što podseća na drvo ili šumu ili platan ili Rome – postali su vaš zaštitni znak; vaša urođena bahatost, uronjena u apsolutnu vlast koja apsolutno korumpira – stvorila je od ovog grada živi spomenik vašim masturbatorskim i narcističkim/nacističkim fantazijama.

Efikasno ste, uz pomoć policije i vaših robova iz „Javnog zelenila“ uništili Bulevar revolucije; posekli ste preko 500 starih platana koji nisu dočekali svoj 120. rođendan; od jedne od najlepših i najdužih ulica u centru Beograda napravili ste – jer vam se prohtelo, može vam se – betonski levak koji korespondira sa vašim viđenjem polne estetike; zasadili ste nekakve tanke pritke iz fucking Belgije, objašnjavajući nam potresno koliko vi volite drveće, gotovo koliko i pare, ubeđujući nas da je današnji Bulevar, sa sve betonskom konstrukcijom, nag u svojoj ružnoći, simbol vašeg faraonskog mandata, jer vi jeste, priznajem, Gospodar života i smrti u ovoj bednoj prestonici. Ako vam se digne pritisak, sutra ćete srušiti palatu „Albanija“. Čik da se netko usprotivi! 

Od parka Tašmajdan ste napravili betonsko čudovište u čast onog predsedničkog ludaka iz Azerbejdžana s kojim ste ljubakali; sjebali ste sve što se sjebati moglo – sklonili pešačke staze, formirali grandiozne stepenice, travu zamenili cementom, tu zelenu oazu u centru grada pretvorili u vlastitu arhitektonsku kataklizmu zbog donacije od strane diktatora koji je poželeo da nas grandioznim spomenikom sa ispruženom, pretećom rukom, upozori šta sve može da nam se desi ako se usudimo da vas, Đilase-Dragane, slučajno kritikujemo.
Umetnički prikaz Dragana Đilasa: Šumožder, a gradonačelnik
Photo: zvezdarskasuma.blogspot.com

Kad je preostalo tako malo toga što još niste sjebali, razjebali, uništili i poništili – setili ste se Zvezdare! Stvarno, za koji qurac služi ona besmisleno prazna šuma iznad Gradske bolnice? Stvarno, čemu drveće kad toliki automobili čeznu za parking mestom? Stvarno, čemu te zelenkaste površine, kad na tom skupom građevinskom zemljištu možemo da naguramo betonske staze, vozić, vidikovac, stambene objekte, shopping-mall, crkvu? Stvarno, što se buni Luković kad je ta šuma daleko nemerljivih 100 metara od njegovog solitera, što se Luković ne raduje Đilasovom betonskom progresu, zar stvarno netko misli da se budućnost može zaustaviti?

Kad ste prošle, 2010. godine, početkom marta, izuzetni gradonačelniče, sravnili sa zemljom Bulevar revolucije (koji vi zovete imenom izvesnog kralja Aleksandra), priznaću vam da je to bio jedan od najtežih dana u mom životu; naravno da to nikad nećete razumeti – oduzeli ste mi čitavu moju prošlost, amputirali svako sećanje na zvezdarski Bulevar, uspeli ste da da omrznem ono što sam nekad najviše voleo. Zajedno sa mojom tada teško bolesnom suprugom, bio sam na ivici očaja: zločin koji ste efikasno obavili testerama, nije se nikako mogao objasniti sem vašom mržnjom prema životu, uopšte. Koliko god to izgledalo pravno neutemeljeno, vi jeste, gradonačelniče – zločinac. Niko u istoriji ovog Beograda nije uništio ovu prestonicu onoliko koliko je vama uspelo. Ni okupatori nisu sekli platane; ni neprijatelj nije uništavao šume; samo je vama uspelo da budete, istovremeno, neprijatelj i okupator Beograda.  Nijednom, ako vas to interesuje, nisam prošao vašom betonskom linijom na Bulevaru; gadim se da kročim na to govno od ulice, kad moram – taksijem preletim vašu Saobraćajnu Piramidu i nestanem daleko od vaših genijalnih prostornih rešenja za vaš parking-džep. Poserem vam se na Bulevar i naročito na pritke. I dodatno, poserem vam se na funkciju.
Da zalijemo crkvu manastirkom: Zvezdarska mučenica, betonska
Photo: Stock

Što vas, naravno, nije sprečilo da se kao muva na govno ponovo obrušite na Zvezdaru i njenu šumu. Za vašu informaciju, izuzetni Đilase: decenijama već, gde god mogu, predstavljam se ne kao Beograđanin, već kao Čovek Sa Zvezdare. Ono parče ulice u kojoj živim, verovao sam uzaludno, bilo je van vašeg domašaja; kurčio sam se Zvezdarom kao poslednjom slobodnom teritorijom tzv. Beograda. I, naravno, sjebao se.

Nikako da shvatim: da li je Zvezdara neka vaša aseksualna fiksacija, pa ste prvo navalili na bulevarske platane, a sad na šumu? Ili je u pitanju čist biznis: ko poseduje Zvezdaru – poseduje Beograd? U obe varijante, dozvolićete, pojavljujete se kao dežurni, ekološki koljač – nadam se samo da je provizija dobra i da nećete biti nezadovoljni.

Čitam uoči vaše sednice u Skupštini grada da planirate da usred zvezdarske šume sagradite Crkvu, po prvom planu 4.000 kvadrata, po drugoj varijanti svega 500, bez dvorišta, šupe i Doma za sveštenike. Čast mi je, gradonačelniče, da vam poručim sledeće: serem se na SPC crkvu, posebno se serem na 500 kvadrata, najposebnije se serem na sveštenike koji će na mestu ekološkog genocida da seruckaju o Kosovu i barikadama i nebeskoj Srbadiji.

Kao bonus, poserem vam se na vozić koji će navodno da vozi turiste do Vidikovca, betonskog čudovišta na vrhu Zvezdare; samo Đilas može da smisli vozić u okolišu Olivera Dulića sa provizijom od pedeset odsto, a da Crkva nema tračnice za Highway To Heaven.

I lepo je, zar ne, Dragane, da sve vreme imate podršku LDP; svejedno da li seku Bulevar ili Zvezdaru, uvek će Čedomir Jovanović ili Nenad Prokić zaključiti kako ćemo obnoviti Bulevar i Zvezdaru da budu „još stariji i lepši“. A možda se svi zajedno pojavite u crkvi Preokreta Gospodnjeg: Zvezdara je nedokučiva, gospodo!
Testera, broj jedan: Gradonačelnik, crkveni dres za Zvezdaru
Photo: FoNet

Ali, zato, in the meantime, gospodine Đilas, biću iskren. Ako se ikad u ovom fucking gradu budu obavili izbori za gradonačelnika, javno vam poručujem; glasaću za Aleksandra Vučića, za jogine koji lete, za Šešeljeve radikale, za Palmu, za albanske partije, za Bugare iz Dimitrovgrada, za Zukorlića, za svaku pticu zloslutnicu – ali ne za vas. Možda glas dam i Velimiru Iliću, tko zna.

Potpuno je svejedno tko će biti gradonačelnik, važno je samo da to ne budeti vi. Taj dan kad izgubite izbore – proglasiću svojom slavom. Jer, da budemo pošteni: onog časa kad nestanete iz obzora ovdašnje politike, svejedno što ste sad Tadićev zamenik ili već neki qurac u vlasti – više vas neće biti.

Ima jedno drvo u zvezdarskoj šumi koje vas čeka. Drvo je strpljivo. Mislite o tome! 

e-novine
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
Apple 15
Napred braco tifusari! Preko vode do slobode...

I ... da..... mental note: Glasati za Djilasa.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.7
Browser
Safari 534.48.3
mob
I-mate 30 Pro
Za tih 100 evra znas kakve cvike mozes da nabacis za novaka? Vise para Beogradu.

Smile Smile Smile

Kralj.... Smile

IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.642.2

ne prija ti ako se neko ne nasmeje tvom humoru ili sta je po sredi?
niko ne tvrdi,da taj most nije bio potreban beogradu.samo se pitam,da li je bas toliko skup most bio potreban?
cemu takav most?da li si svesna,da taj most nije jos gotov i da nece biti jos narednih godinu ili vise.njegovu funkcionalnost oseticemo,tek posto zbog tog mosta,grad porusi jednu trecinu grada.a ako je zbog velicine,e bas je velik Smile
« Poslednja izmena: 17. Dec 2011, 20:53:20 od upap »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.121
Mislim da ce ovaj da odere Vucica ima mnogo jak marketing ;D
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
Apple 15

ne prija ti ako se neko ne nasmeje tvom humoru ili sta je po sredi?
niko ne tvrdi,da taj most nije bio potreban beogradu.samo se pitam,da li je bas toliko skup most bio potreban?
cemu takav most?da li si svesna,da taj most nije jos gotov i da nece biti jos narednih godinu ili vise.njegovu funkcionalnost oseticemo,tek posto zbog tog mosta,grad porusi jednu trecinu grada.a ako je zbog velicine,e bas je velik Smile

Izvini, ali odakle ti to da sam se obracala tebi... Smiley

Mislim da ce ovaj da odere Vucica ima mnogo jak marketing ;D

Jedino sto je Vucic uradio za grad je to da je unistio SC Pinki...
« Poslednja izmena: 17. Dec 2011, 21:18:04 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.121
Ne znam stvarno sta da ti kazem na to Smile Meni je svejedno ko ce da vam bude gradonacelnik samo kazem da ovaj ima mnogo jak marketing tim i da ce verovatno dobiti izbore Wink
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Боље да боли истина него да утеху пружа лаж

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4000
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
он поклонио

јебо га пилон

задужио је народ до гуше а као фол отишло све на мост
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.