Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 07:27:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dragan Cavic i borba za vlast  (Pročitano 20629 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
jer ja licno mislim da u rs-u nema trenutno opozicije

Мош мислити какви сте ви Инцко,кад сте успели Србе да уједините око нечега.То никад није било.

True ...  Smile

Питам синоћ једног лика кога знам, који ваља неку пољопривредну механизацију по БиХ, познаје тамо пар битних ликова, којима би овде тепали тајкуни ... рекох ајде реци ми ко је други човек иза Додика? Ко се још пита за нешто осим њега? ... Каже нема га ... за све се пита Миле  Smile

Тако да ... што се тиче Драгана Чавића и борбе за власт ... може ... док не засмета Додику.  Smile Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k850i
jer ja licno mislim da u rs-u nema trenutno opozicije

Мош мислити какви сте ви Инцко,кад сте успели Србе да уједините око нечега.То никад није било.

True ...  Smile

Питам синоћ једног лика кога знам, који ваља неку пољопривредну механизацију по БиХ, познаје тамо пар битних ликова, којима би овде тепали тајкуни ... рекох ајде реци ми ко је други човек иза Додика? Ко се још пита за нешто осим њега? ... Каже нема га ... за све се пита Миле  Smile

Тако да ... што се тиче Драгана Чавића и борбе за власт ... може ... док не засмета Додику.  Smile Smile

pa sjeverna koreja, nije to dzabe receno...
IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Да се Европа не боји Северне Кореје са примесама шеријатског закона, на свом тлу ... давно би пустила РС а и Хрвате из БиХ ... али им се нешто не оставља чиста џамахирија на европском тлу  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 313
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
mob
SonyEricsson k-750i
Stvarno mi je muka od ovih muslimana!Stalno govore o nekom genocidu,pa oni su najgenocidniji narod na svijetu,500 godina su vrsili genocid nad Srbima i nastali su na genocidu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
nemas pojma sta si sad zapoceo .. sedam strana spiskova zrtava i clanaka o Eri s onoga svijeta  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Тrue ... ниси ни свестан ...  Smile

ево један кратак преглед чисто да се припремиш ... http://www.camo.ch/deset_genocida.htm ... А и Мокили би могао да погледа ... није ред да га ја упознајем са хисторијом његовог народа  Smile

« Poslednja izmena: 06. Dec 2009, 17:34:25 od 3maj001 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k850i
Stvarno mi je muka od ovih muslimana!Stalno govore o nekom genocidu,pa oni su najgenocidniji narod na svijetu,500 godina su vrsili genocid nad Srbima i nastali su na genocidu.

u 500 godina konstantnog visenja sablje nad glavom, ne bi osto kamen na kamenu, a kamoli srbi...opce poznato je da su dolaskom turaka na ove prostore, pogotovo prostor danasnje srbije, tadasnji stanovnici srblji, ratari, polurobovi s velikim  usxicennjem prigrlili nove gospodare...to nerado priznaju i srpski istoricari, oni pravi, a ne oni sto pisu bajke...dakle polozaj serblja mnogo se popravio na bolje u odnosu na onaj koji su imali pod vlascu srpske srednjevjekovne dinastije koji su ix tretirali malo je reci kao stoku...dakle, dolazak turaka po mom skromnom misljenju srbi trebaju da slave kao dan svoga oslobodjenja, dan skidanja ropskix okova...naravno, za ovo sto tvrdim tvrde i pojedini doktori xistorijskix nauka na pojedinim univerzitetima....zato mali, knjigu u sake, a ne lupat svakojake luposti...u tvoje tvrdnje vise ne vjeruje ni voja seselj....

Dragan Čavić
"Mora se zaustaviti aktuelna vlast u RS-u"

Predsjednik Demokratske partije Dragan Čavić optužio je danas aktulenu vlast u RS-u za “srljanje, rasipništvo, bahatost, nepotizam, improvizacije i neodgovornost” te poručio da je zadatak svih opozicionih snaga da zaustave takvu aktuelnu vlast.
“Zadatak svih onih koji nisu vlast mora biti da se ovakva vlast zauzda i zaustavi, i da, bez ikakvih kalkulacija, jasno daju do znanja vladajućoj oligarhiji da postoji nepokolebljiva odlučnost da se jednom za svagda društvo oslobodi despotizma i jednoumlja”, kazao je Čavić obraćajući se delegatima na Prvom kongresu DP-a, na kojem je jednoglasno izabran za predsjednika.

Ističući da vladajuće partije u RS-u „žele da društvo bude pasivno, ravnodušno, marginalizovano i poslušno“, on je optužio entitetsku vlast i da “navodnu zaštitu RS-a temelji na negaciji svega što nije RS ili na negaciji svakoga ko nije njihov istomišljenik”.

Čavić je podsjetio i da je sadašnja vlast RS-a svoj mandat počela s obećanjima o ogromnim investicijama, ali da je „uvela RS u teško ekonomsko stanje, dok će se tek pokazati efekti 'nezajažljive rastrošnost aktuelne vlasti'“.

Predsjednik DP-a je naveo da je politička pripadnost osnovni kriterij za izbor rukovodilaca u institucijama vlasti i javnim preduzećima, uz ocjenju da su „pod političkim utjecajem i policijske strukture i dio pravosuđa u ovom entitetu“.

Svakodnevnica u RS-u je, tvrdi, i utjecaj na javne medije i dio privatnih medija, kao i politički pritisak na slobodne medije.

Na Prvom kongresu DP-a, kojem je prisustvovalo 980 delegata, izabran je i Glavni odbor partije.
(FENA)
IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Minefield 3.7a1pr
mob
Nokia 
O cemu uopste raspravljati sa ljudima ciji su djedovi prodali ime,vjeru,naciju i obraz za saku Turske pite i bolji status u drustvu?! Sto se tice tvoga potpisa,jel l' to ono Sarajevo iz koga je bez traga nestalo 10 000 Srba tokom proteklog gradjanskog rata? Jesu li to oni trzni centri u kojima se ne sluzi svinjetina i ukojima se prvo treba "oprati" prije jela? Je l' to ono Sarajevo u kojem je 99% stanovnika muslimana?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 313
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
mob
SonyEricsson k-750i
Islam kulturno i idejno ostaje u srednjem vijeku.Tamo je vjera na poziciji drzave i dominira narodima.Dakle Islam ostaje nazadan,a da su Islam i Turska ista dali dobro ovim prostorima mi bi bili sad u EU.Da je islam dobar davao bi vise nobelovaca,ali samo pogledaj ko su danasnji nobelovci.Islam stavlja ljudima blokator u mozak.@Inzko  o turcima bi mogao koliko vidim da napises dobar SF roman.Da je Turska napredna Eu bi trazila da udje u Tursku ,a ne obrnuto.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k850i
Islam kulturno i idejno ostaje u srednjem vijeku.Tamo je vjera na poziciji drzave i dominira narodima.Dakle Islam ostaje nazadan,a da su Islam i Turska ista dali dobro ovim prostorima mi bi bili sad u EU.Da je islam dobar davao bi vise nobelovaca,ali samo pogledaj ko su danasnji nobelovci.Islam stavlja ljudima blokator u mozak.@Inzko  o turcima bi mogao koliko vidim da napises dobar SF roman.Da je Turska napredna Eu bi trazila da udje u Tursku ,a ne obrnuto.

ja govorim xistoriji, a ne o danasnjim trendovima, turska je danas moderna sekularna drzava i uskoro ce i srbija ponovo pod njiovo skute, jer u EU necete do 2025...a isto tako boraveci u nekim zemljama u evropi koga god pitas za srbe oni kazu ovo : fuckin serbs, barberians, crazy serbs...evo ja sam musliman, pa se ne osjecam uopce tako kako ti pises...nedam da sa mnom iko manipulise...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 07:27:11
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.