Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 18:05:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Draft Day (2014)  (Pročitano 6820 puta)
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.17
mob
Apple 5
Jebiga neka imena i prezimena su spominjana a posto ne pratim mislio sam da nindza i ti (nisi ni gledo film) raspravljate o necem realnom.Sad ne znam kako bi trebo da izgleda lik al pretpostavljam ko sto ga je Kostner odradio  Smile Nista posebno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.125
Jebiga, izvinjavam se što sam otvorio temu.

O majku vam glupu jebem da vam jebem majku glupu. Pa jel možete da napravite neki film koji bar malo ima veze sa realnošću, idioti zatucani. Pa da su generalni menadžeri ovakvi degenerici, u mekdonaldsu bi radili, a ne bi vodili franšize vredne i po milijardu dolara.

Znači ja sam na dan drafta doš'o u klub i pojma nemam koga ću da biram, a u suštini me boli kurac šta svi ostali u timu, uključujući tu i trenera, misle. Zanima me šta misli Dženifer Garner, koja pritom tokom celog draft dana (a samim tim i filma jelte) izgleda kao da ima opasan zatvor, ili ipak proliv, ne da se baš zaključiti koje od ta dva. Al ona neće da mi kaže šta misli, verovatno zato što je preokupirana svojim gastroenterološkim problemima, čak iako je zatvorim u ostavu 3 puta u toku dana.

Dao sam 3 pika prve runde za prvog pika ove godine, al da zanemarimo to što sam teletabis, neću da uzmem najboljeg kvoterbeka od Endru Laka (kaže Džon Gruden, treba mu verovati) jer mu saigrači nisu bili na dvaesprom rođendanu, a i slag'o je da je pročit'o plejbuk i verovatno je ukrao 100 dolara što znači da je lažov i kleptoman. A da, i napucani batica u teretani mi je rek'o da je sadašnji kvoterbek mnogo lud iz čučnja i benča, i ono, boli me kurac. Draftovaću jadnog Vonte Meka čijie ime je ozbiljan stereotip za talentovanog igrača odbrane američkog fudbala, kao što je i Bou Kelehen stereotip za sve ono što Bou Kelehen predstavlja u ovom filmu. Pogledati ovo.

Njemu je sestra znate umrla pre 6 meseci i on se sad stara o njenoj deci, pa je red da ga poguram sa nekoliko desetina miliona. To što sam zbog toga upropastio budućnost franšize i sebe koštao posla, nema veze jebiga, bitno je da se pomogne čoveku. U suprotnom, ako ga ja ne draftujem, mog'o bi da padne tamo oko 20. mesta, a tamo već nemoš da se pokrpiš sa računima i da izađeš na kraj do prvog. A ima i telefon na kom je instaliran boks.

Onda će na pamet da mi padne genijalna ideja da zajebem nekog ko bira pre Sijetla koji me silovao u dupe ranije danas, da bi mog'o da im uzvratim sodomijom. Čekaj da vidimo, ko bira pre njih. Mhm Arizona, oni ništa, Denver jok, njima ne treba Bou, aha Džeksonvil. Ko beše dži em u Džeksonvilu pitam se? Bilo ko? Aaaa, pa to je ruki teletabis kojem ću ja da pokažem kako pravi Dipsiji to rade, pre nego što budem analno opštio sa Sihoksima.

Vlasnik nek duva karu isto. Prvo sam ga jeb'o kao majmuna da ide u Njujork i lično uruči dres Kelehenu, al moša sine. Onda sam ućutk'o njega i sve ostale u evribadi šat d fak ap, aj got dis fazonu, i na kraju mi je pružio ruku zato što imam mnogo velika jaja. Kad sam se svima načestit'o familije, jedino je ispravno da za kraj draftujem domaćeg momka kome je i ćale igr'o za Braunse i da kažem kevi da sam napump'o Dženifer Garner i da će da bude grenma.

IMDb - ocena 7  Smile Ju Es Ej, Ju Es Ej. Gad Bles Amerika.

Izvinjavam se još jednom za ovu temu, a sad i za ovaj post, al mor'o sam. Ovoliku količinu sranja odavno nisam imao prilike da vidim na filmu.
« Poslednja izmena: 10. Avg 2014, 03:03:49 od dzejson »
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 31.0
Recimo da si se iskupio ovim postom, makar sam se fino nasmejao Smile Polovinu fora nisam razumeo, ali sam se smejao Smile
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 18:05:36
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Draft Day prevod

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.