Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 00:28:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dr. Zoran Djindjic  (Pročitano 40198 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Bio sam mlad zelen, ponekad i zut

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3i
@optaryus da li si mozda planirao da se prijavish u politichare? Mislim da imash dara za to, a konkurs je i dalje otvoren!
IP sačuvana
social share

And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.

Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.

I'm gonna make him an offer he can't refuse.

Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Paprikas :>

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2585
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
ako smo dosli do toga da  je Kostunica posten covek i nije mlakonja...pa gde ide ovaj svet?
Jeste posten ali je i mlakonja  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3i
e to DR o tome i ja pricham!

Nema u ovoj drzavi pravog politichara za nas! Zato meni vishe svejedno! Ja znam shta cu sa sobom, a ako se neshto na polje promeni (samo ne znam ko bi tu inicijativu mogao da odradi od ovih "lidera") mozemo i drugachije da prichamo onda
IP sačuvana
social share

And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.

Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ko odustaje zaslužuje neuspeh!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 867
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3G
Djindjic definitivno nije bio savrsen, ne zelim da budem pogresno shvacen, ali jel ima neko bolji?

ima... nazlost ti se ljudi ne bave politikom...

Sta radi Kostunica na istoj funkciji?

daleko bolje radi...

Ne znam da li ste upoznati, ali vecina zakona koji su usvojeni u proteklih 2 godine su zakoni Djindjiceve vlade, to da je bilo katastrofa dok je Djindjic bio premijer, pa, cekaj, kakvu je infrastrukturu zatekao? Kolika mu je bila koalicija (19 stranaka)? Sta mislite, koji su tu sve kompromisi padali da bi se uradilo nesto korisno? To je ljudi politika... A pogledajte ove:
ma da... nije vecina nego 1000 zakona je ostalo od djindjiceve vlade...... ma kakvi hiljadu milion zakona... toliko zakona je ostalo da nece sve skupstine na svetu moci da ih usvoje narednih milion godina....

nije tacno... od 200 donetih zakona mozda 50 je bilo ostalo od prethodne vlade... u principu nije malo... i sledeca vlada kad dodje zateci ce dosta zakona od ove vlade...

Odjednom im ne valja Karic i to bas kad ima vecu popularnost od Kostunice i bas kad se sprema da obara Vladu, sto ga nisu jebavali odmah, nego sad? Kako to?

pa nije da je bas odjednom...

pravo pitanje je zasto se karic spemao da obara vladu?
zato je karic jos u maju prosle godine navodno prodao mobtel austrijancima ispod cene?
zasto je licno usao u politiku i osnovao svoju stranku jos 2004. godine?
zasto je demokratska stranka vratila karicu 50 miliona evra krajem 2003. godine?
zasto su prinudni upravnici mobtela iz demokratske stranke uhapseni?

ima tu jos mnogo da se prica ali ocigledno je da kostunica za razliku od ds ne namerava da saradjuje sa karicem i da je tu glavni problem...

Ajde po stavkama:

Nebave se politikom, pa o cemu ti to onda pricas, ovo je politicki forum, i pricam o politicarima cemu ova poruka? Promasio si temu bato!

Zaista, sta to daleko bolje radi, ucenjuje ga SPS, radikali, dao finansije Dinkicu... Ako je to bolje idem odma da se ubijem!

Svaka naredna vlada u svakoj zemlji nasledjuje rad prethodne, to tako ide, ako je Djindjiceva imala probleme lose to je zbog Marijanoviceve vlade, a ako Kostunicina ima manje problema (a ima) to je zbog Djindjiceve vlade. Naravno uvek imas u velikoj meri uticaj sposobnosti premijera i ministara da nesto urade, ostvare kontakte... To ti ova vlada nema, a Djindjica je znao ceo svet.

Sta tu nije jasno? Rakoh sto ga nisu ovako jebavali pre? I treba da ga jebavaju!

@ vaterpolista
Ako ti nije jasno sta je to dobro uradio Kostunica za tvoje zivot, zasto ces opet glasati za njega?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 327
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Pa Djindjic je bio bog Zevs u odnosu na ova sadasnja gov..,licemere,lopove nazivi te ih kako hocete
jedino je Djindjic ovu zemlju mogo da odvede u EVROPU.
Kad smo vec kod Kostunice meni nije jasno
kako on misli u Evropu kad se pravi budala i kao ne zna gde su Haski optuzenici,
koje on stiti,a bez njih Srbija nece u Evropu.

Неће Србија ни са њима ни без њих у Европу .... заборавили сте још један мали услов ....

да, да ... кажу да морамо после Младића и Бин Ладена да испоручимо !!!
И онда нас нико неможе зауставити на том путу ка Европи !

Зато нам и фали Ђинђић он би, као човек са визијама и идејама, решио и тај мали проблем  Smile
IP sačuvana
social share
Да се не заборави !

Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Samsung S7
Daleko od toga da kostunica ima uspesnu vladu.Mislim Draskovic je ministar inostranih poslova............koja ironija.G-17 drzi sve pare i daje ostalima na slamcicu,a najgore SPS je opet u vladi.....mislim sta reci.Rezultati???Hmm......pa nema ih bre...tapkamo u mestu i dalje.Afera za aferom,one budale u skupstini citaju novine ,izglasavaju neke "navodno" zakone ...itd.Nase firme se i dalje rasprodaju po bagatelnim cenama,narod gubi poslove.......sa ovom vladom ja ne vidim napredak,a posteno mislim i da ga nece biti.E sad za neku radikalizaciju iskreno (nemam nista protiv radikala) i nisam,ali neka kombinacija DS,SRS u nekoj buducnosti kad bi mogli da se sloze ...bilo bi dobro videti to.E sad zasto to kazem,pa prosto mnogo je lakse da se dogovore 2 stranke oko plana i programa nego 50 stranaka koje jure jebono ministarsko mesto ili neku funkciju.....e to ne valja.Sad posteno ,ebiga DSS je izgubila rejting,DS je sa Tadicem kolko toliko vratila ,a radikali ga imaju sve vreme...Sad postoji tu treci problem ,a to je Radikali i DS ....ufff to bi bilo komlikovano ipak to su dve razlicite struje ,ali mislim da umerenost demokrata,i dinamika Radikala ...bi islo u talu .....e sad kako bi oni to izveli ili kako bi se slozili to je druga stvar.Mada i tu moze da padne prebacivanje loptice sa jedne na drugu stranu,ali ono u sta sam siguran da je trenutna vlada is going down with tha bang.
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3i
@mus

iako sam malo popio u trenutku dok ti odgovaram, glasacu za njega jer od svog zla izabiram najmanje, i onako najverovatnije 99.9% necu ziveti u SCG! A ako ne glasam neki drugi ce doci na vlast koje ne zelim da dodju  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ko odustaje zaslužuje neuspeh!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 867
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3G
@vaterpolista
Ispravan stav.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3i
ipak i dalje smatram da postoje (jbg kakve takve indicije) da cemo se pomeriti iz mrtvila, da ce ovo sve krenuti! Koliko brzo, ne dovoljno, ali chini mi se da sa njim ima indicija!

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Pa da budemo iskreni, sve se i pomera polako, mi svi samo nismo zadovoljni brzinom promena. A i hteli bismo samo pozitivne efekte od tranzicije, bez muke i napora a to ne moze.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 00:28:39
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.